5 yıl önce reddedip her yerden engellediğim çocuğa yazmalı mıyım?

Lise 1de aynı okulda olduğum çocukla instagramdan tanıştık. Sonra araya pandemi girince hiç yüzyüze görüşemedik. En başından beri arkadaş olarak görüyordum fakat o bana duygularını belli etmeye başlayınca benden hoşlanıyor musun diye cesarerle sordum ve evet dedi. Yakın arkadaşlarım imanlı insanlardı ve sevgili yapmak günah vs diye onay vermediler. Şu yaşıma kadar tanıştığım erkekler arasından en uyumlu olduğum hatta tek uyumlu olduğum kişi oydu. Aşırı eğleniyordum onunlayken her şey mükemmeldi. Ama işte yakın arkadaşın ne derse onu yapmak zorundasın 🥲. Çocuğa bi bahane bulup istemiyorum dedim ve hatta o kadar abarttım ki engelledim. Çocuk başka sosyal mecralardan yazdı oralardan da engelledim malum yaş 14 ergenlik hat safhada. Şimdi diyebilirsiniz kızım sen de şu yaşına kadar unutamadın mı diye vallahi unutamadım hayatıma aldığım erkekler beni asla mutlu etmediler hiç sevilmedim diyebilirim. Gayet güzel kızım neden bunları yaşıyorum bilmiyorum ama beni saf sevgiyle seven bir tek o vardı. Şimdi ise ona yazmak istiyorum

5 yıl önce reddedip her yerden engellediğim çocuğa yazmalı mıyım?