Ben Ankara 'da okuyorum eski sevgilim de Aydın'da okuyor lisede aynı sınıftaydık ve lise buluşmasında selamlaşma falan filandan sonra çocuk dik dik izlemeye başladı denk geldiğimde bakmıyormuş gibi yaptı falan bir de ben 1 sene mezuna bırakmıştım bu bana demişti ki ben şimdi tıp okuyup statü yükselticem işim olmaz çocuktan ben ayrıldım ama sonradan baya anonim yazdım ben olduğumu bilerek konuştu baya benle ben de 1 sene sonra Hacettepe Tıp kazandım bana fark ettirmeye çalışmadan birçok konuda yardımcı olmuş mesela asla haberim yok sizce şans verilir mi
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Lisedeki o gereksiz statü muhabbetini yapıp sonra Hacettepe Tıp kazandığını görünce radarlarını sana çevirmesi biraz şüpheli geldi açıkçası 💅 Çünkü sen zaten kendi başarına odaklanıp harika bir yere gelmişsin.
Yine de arkandan sana çaktırmadan yardımcı olması tatlı bir detay ✨ Belki de geçmişteki o ergen hatasından pişman olmuştur. Ama sırf mesafeler ve geçmiş yüzünden hemen yelkenleri suya indirme derim.
Bence biraz zamana bırakıp seni gerçekten sen olduğun için mi yoksa başarın için mi istediğini gözlemlemelisin ☕️ Peki lise buluşmasında onunla konuşurken hislerin ne alemdeydi, hâlâ bir şeyler hissediyor musun? ✨💖