abi kız beni takıntılı biçimde seviyor, 2.5-3 senedir ayrıyız. her sene doğum günümü kutladı ayrıldıktan sonra bile.
kızın dişlerini beğenmiyordum biz beraberken, küçükken diş teli taksaydın düzelirdi falan demistim, biz ayrıldıktan sonra diş teli takmış, dişleri düzelmis. yüzünde sivilce izleri vardı, şaka yollu krater gibi yüzün demistim, ama beğenmediğimden değil, sevimli gözüküyordu, küçük ayım falan diyordum kıza, onların tedavisini yaptırmış lazerle, onları da yok etmiş.
biz ayrı şehirlerdeydik ilişkimiz başladığında gidip geliyordu beni görmek için, şimdi şehrimde iş bulmuş taşınmış. kız aslında bayağı güzel de bir kız. iki üç kusuru vardı, benim için kusur bile değildi kızı beğenmesem sevgili olmazdım. ama o takmıs kafaya belli ki...
zaten ilk sevgilisi bendim ve çok asosyel bir kız, anksiyete ve depresyon tedavisi alıyordu, sessiz sakin kibar bir kız aslında. öyle manyak birisi değil. muhtemelen benden baska kimseyle görüşüp tanışıp sevgili olmadı. sizce şans vermeli miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya bu kızla çok mutlu olursun ama senin duygularının o kıza yeteceğini sanmıyorum yani sen onu mutlu edemez gibisin
Yani bu şekilde de üzülüyor sonuçta en azından şans versem denesek tekrar olmadığını görürse hevesi gidebilir. Ama şöyle bir durum var ben de bu kızı hiç kolay unutamadım. 1 sene falan aklımda kaldı sonra bir ilişkim oldu öyle silindi kafamdan
tanmıyorum işte seni ben de beni çok seviyor diye 2 yıl peşimden koşan oğlana şans verdim ağzıma etti yani sonra rhatladım ama ne aklımda kaldı ne de merakımda ama işte ben senden emin olamıyorum kız hep fazlasını isticek senden benimle iliglen hediyeler şu bu falan yoksa hani ben bu kızın gerçekten sevdiğine bir kız olarak eminim
Kız hiç ilgi hediye falan isteyecek birisi değil, aksine insanlarla ilgilenemeyen o hastalığı sebebiyle insanlardan uzak duruyor. Biz sevgiliyken genellikle onu hep arayan bendim. Ama beni görmek için yanıma gelirdi, hediyeler alırdı, hiç hediye beklemezdi. Bir tek bir kolye bir şey istemişti bir de toka istemişti anısı olsun diye. Onları da bende unuttu... Dönünce alırım dedi, hiç dönmedi sonra.
ya kız ne kadar masum gerçek değil gibi kesinlikle bu kızı kaçırma onu da kendini de mutlu et ilerde pişman olma
Kız insanlardan çok korkuyordu. Annesi ile babası ayrıydı. Babası annesini ve onu alkol içip dövüyormus falan adam sakat bırakmıs annesini. Kız da kimseyle görüşmemis etmemis. Ne çok arkadaşı olmus ne sevgilisi oldu muhtemelen. İyi kalpli birisi olduğunu biliyorum. Ondan şans vermek istiyorum ama herkes olmaz artık diyor işte araya baskaları girdi, ben ondan sonra baskasını da sevdim cünkü
o başkasını hala seviyor musun peki
yani şu an kimse yok hayatımda o yüzden kızla tekrar görüşmeyi düşünüyorum ama aynı zamanda hayatımda bende ilgi bekleyen baska kadınlar da var
sen bence ne istediğini bilmiyorsun
yani açıkcası birileri ile görüşmeyi planlıyorum çünkü aklımda şu an kimse yok. ama yeni insanlara mı şans versem yoksa bu kıza mı şans versem bilemiyorum, biraz kıza üzülüyorum çünkü her sene yazıyor ediyor
kızı üzdün mü peki hiç onu merak ediyorum yani hani senden soğutucu bişiler oldu mu
kızı üzdüm ya, durmadan sorun kavga çıkardım, bağırdım çağırdım kıza, çok üzdüm kızı, zaten bu yüzden ayrıldı, korkuttum onu bağırdığım çağırdığım için.. kız zaten kötü bir aile yapısından gelmisti, düşünemedim, kontrolsüzdüm yani. ama zamanla öğrendim ben de yapmamayı bunları
Yorumlarımızı okudumda benim anlamadığım bir şey var siz başka biriyle sevgili olmussunuz sonra bu kız bilmiyor mu başkalarıyla denediğinizi ona rağmen nasıl her sana doğum gününüzü kutlayabildi?
Bilmiyor muhtemelen
Siz kızdan niye saklıyorsunuz ki hayatınıza birini alınca belki öğrense bu kadar peşinizde koşmayacaktı. Bence o kızla tekrardan olmayın yazıl günah saf temiz bir şekilde sizi beklemiş siz ise o aşamada başkalarıyla olmussunuz ya da olucaksaniz muhakkak bunu söyleyin.
Saklamıyorum. Kız sosyal medya kullanmıyor. Pek fazla ortak arkadaşımız da yok.. Belki tahmin etmiştir hani birileri olduğunu.
Siz o kızı sevmiyorsunuz bence yine duygularıyla oynamayın yazık günah
Bir zahmet abicim bir zahmetttt
Başkası da hayır dedi. Ben de emin olamıyorum şimdi 3 sene geçti. Hani kız hala güzel, karakterinde de sıkıntı yok aslında ama herkes eskiden yeni olmaz falan diyor
Niye ayrıldınız
Ben çok öfkeli birisiydim, en küçük şeyde gerçekten kavga çıkarıyordum ve kıza bağırıyordum. Kız da ağır anksiyete ve depresyon hastasıydı, ilaç kullanıyordu. Vücudunda stres ve korkudan yaralar çıkıyordu. Bir gün kavga ettik ve ona çok bağırdım, gereksiz üstüne gittim. O gün nefes alamadı panik atak geçirdi ve bayıldı. O günden sonra benden ayrılmak istedi çünkü beni çok sevdiğini ama benden korktuğunu söyledi. Sonra barışmak istedi ama ben kabul etmedim, ona zarar vermek istemedim. Bir daha yazmayalım birbirimize dedim. Hiç yazmadı, sadece her sene doğum günümü kutladı, çok güzel şeyler yazdı. 3 senedir böyle
Sorun sendeymiş o zaman hep böyle olacaksan kızdan uzak dur.
Ben öfke problemimi yıllar içerisinde düzelttim, gençlikten çocukluktan kaynaklanan orantısızlıklardı. Büyüğüne işindekine laf edemiyorsun ama sevdiğine bağırmak çağırmak kolay oluyor. Aslında doğru olan tersinin olması da işte insan bilemiyor büyüdükçe öğreniyor
Güzel o zaman mutluluklar :)
exten next olmaz
Türkçe meali?
@visneliturta34 eski sevgilinden hayır gelmez diyorum
Tamam teşekkürler
Hayır
Neden hayır sizce?
Baştan ısınamamışsın ki sırf o uğraşıyor emek veriyor diye şans vermeyi düşünüyorsun, aşk böyle bir şey değil
İlk sevgililiğimiz olduğunda kıza çok aşıktım ama ben hatalar yaptım. Kız zaten tedavi alıyordu, kıza en küçük sorunda bağırıp çağırıyordum, öfke kontrolüm yoktu. Bir gün yanımda panik atak geçirdi, bayıldı. Sonra da kız benden ayrılmak istedi, çünkü ona çok zarar veriyordum. Ama ikimiz de birbirimizi seviyorduk. Onu çok zor unuttum ben de. 1 sene falan sürdü unutmam. Sonra başka kızla sevgili oldum. Ama o her sene doğum günümü kutladı. Asla hakkında kötü düşünmedim. Artık öfke kontrolüm daha yerinde olduğu için denemek istiyorum. Ama bir yandan da herkes diyor ki eskisi gibi sevmezsin, bir kere ayrıldınız ikinci ayrılık kolay olur diyor.
Aynen hiç bir şey eskisi gibi olmaz araya başkaları da girmiş zaten. Birbiriniz olmadan yaşamışsınız da. Yine de sen bilirsin ama bazı şeyler tadında kalmalı bence yoksa sonu gene hüsran
Haklısınız, ben dönüp arkamı giderim gitmesine de.. O gidiyor mu bilmiyorum, sanki bir yerde beni hep beklediğini hissediyorum. İnsan öyle olunca hep arkasına bakıyor bi.
Aşağıdaki yorumunu okudum da iyi birine benziyor yani bir şans da verebilirsin bu devirde düzgün bir insan bulmak da zor. Ama hep denildiği gibi erkek çok sevince yürüyor da kadın çok sevince pek olmuyor ilişkiler. Sizinki de öyle gibi
Evet öyle oldu biraz açıkcası..