Çoğu erkek bunu neden fark etmiyor. Çoğu kız aslında çok basit hatta aldatınca affedenler bile var de mi :) ?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoğu erkek bunu neden fark etmiyor. Çoğu kız aslında çok basit hatta aldatınca affedenler bile var de mi :) ?
Bence bunu bütün kızlara genellemek doğru değil ama evet dışarıdan çok zor ve ulaşılmaz görünen bazı insanların aslında biraz ilgi ve güzel söz görünce hemen yumuşadığı oluyor ama bu sadece kızlara özel bir şey de değil erkeklerde de aynı durum var herkesin zaafı farklı kimi iltifata kimi ilgiye kimi de kendisine değer verildiğini hissetmeye düşüyor aldatılmayı affeden de var ama bu da sevgisinden değil bazen yalnız kalmaktan korktuğu için ya da karşısındaki insanı kaybetmek istemediği için oluyor o yüzden ben kimsenin peşinden koşmam demekten çok karşılıklı çaba yoksa kendimi yormam demeyi daha doğru buluyorum.
Hayır ben modellik yapıyorum yakışıkllyıö yani. Yanlarınızdaki erkekler her çirkin olunca benim de morelim bozuluyor. Ben o kıza gitsem reddeder ama o dağ ay ısı nasıl koluna takmış diye düşünüyorum
Not: Çokça red yedim ve yiyorum
Bakış açın gerçekten çok düşündürücü ama biraz genelleme yapmışsın sanki. Dışarıdan güçlü duran kadınların tatlı bir iltifata gülümsemesi, hemen aşık oldukları veya kolay oldukları anlamına gelmez ki ✨
Kadınlar sadece hissettiği samimiyete ve gördüğü ilgiye değer verir. Birini aldatılmaya rağmen affetmek ise basitlik değil, bazen fazla merhamet bazen de maalesef bir bağımlılık.
İlişkileri bu kadar yüzeysel kalıplara sokmak seni gerçek sevgiden uzaklaştırabilir. Bence stratejileri bırakıp akışına odaklanmalısın 💖
Sence de gerçek bağlar stratejilerden daha değerli değil mi? ☕
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?