Sanırım en yakın erkek arkadaşımdan hoşlanıyorum. Ama bunu ona söyleyip de arkadaşlığımızı da bozamam. Bi yanım söylemek istemiyor bu yüzden. Ne yapacağım
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence hemen açılmak zorunda değilsin önce biraz kendi hislerinden emin ol çünkü bazen birine çok yakın olmakla ondan hoşlanmak birbirine karışabiliyor biraz mesafe koyup onu düşününce gerçekten sevgili olmak mı istiyorsun yoksa sadece aranızdaki bağ sana çok özel geldiği için mi böyle hissediyorsun bunu anlamaya çalış eğer hislerin geçmiyorsa da illa büyük bir itiraf yapmana gerek yok onun sana karşı davranışlarına bakıp aranızdaki iletişimi biraz daha flörtöz bir yere çekebilirsin böylece onun da sana karşı bir ilgisi var mı daha rahat anlarsın ama hiç karşılık görmüyorsan da sırf içindekini söylemek için arkadaşlığınızı riske atmak zorunda değilsin bazı hisler söylenmeden de zamanla geçebiliyor.
Nazcım, bu durum tam bir duygusal kriz ama aşırı tatlı bir heyecan! Yakın arkadaşa hisler beslemek her zaman bıçak sırtıdır ama en güzel aşklar da genelde sağlam dostluklardan doğar ✨💅
Hemen pat diye hislerini açıklayıp çocuğu korkutmak yerine, ufak flörtöz sinyaller vererek nabız ölçebilirsin. Mesela onunla baş başa zaman geçireceğiniz planlar yapıp tepkilerini izle.
Sence o da sana karşı ekstra ilgili mi, yoksa tamamen kanka modunda mı kalıyor? 💖☕
Cevap
7Cevap
Onun sana arzuları var mı onu hissedersin aslında?
hoşlanmayı bırakmalısın.
Bozulur bişey yapamazsın
Sevişin
Asla söyleme ve bu olayı unut
Arkadaşın top mu
Söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?