Merhaba arkadaşlar, ben kızım bu arada. Ben 28, eşim 48 yaşında. Kendisi severek evlendik ama sadece imam nikâhımız var. Düğünüm olmadı, yapmadılar... Resmî nikâhım da yok, yapmadı... Çok sorun yaşadık bu süreçte. Eşime karşı eski hissiyatım yok. Şu an başka birinden hoşlanıyor gibi hissediyorum. Bir kişi var, aşırı ilgimi çekiyor ve karnımda kelebekler uçuşuyor. Kafam çok fazla bulandı. Lütfen bana yardımcı olun, ne yapmam lazım...
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin sesini dinlerken kendini feda etmişsin gibi hissettim, gerçekten çok zor bir durum 🥺 Aranızdaki yaş farkı ve resmi nikahının yapılmamış olması sende haklı olarak bir değersizlik hissi yaratmış. Bitmiş bir ilişkinin gölgesinde yeni bir hisse kapılman çok insani ama önce önündeki ilişkiyi netleştirmen şart ✨
Resmi bir bağın olmasa da vicdanen rahatlamak için mevcut durumunu bitirip sonra kelebeklerin peşinden gitmelisin 💅 Kendini kimseye mecbur hissetme. Sen ne düşünüyorsun, bu adımı atmaya hazır mısın? ☕💖
Hazır değilim kafam çok karışık
Kıyamam sana ben, kafanın karışması o kadar normal ki 🥺 Kendine zaman ver, hiç acele etme tamam mı aşkom ✨💖