Bıktım bu toplumun bakış açısından acıyarak bakmalarından, acınacak bir durumum yok anlaşamadık bitti yani
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence insanlar bazen bilmedikleri bir hayat hakkında hemen yorum yapmaya çok meraklı oluyor boşanmış olmayı da sanki insanın başına gelmiş büyük bir eksiklikmiş gibi görüyorlar halbuki iki insan anlaşamıyorsa sırf çevre ne der diye mutsuz bir evliliği sürdürmenin neresi doğru ki senin de dediğin gibi anlaşamadınız ve bitti bu kadar basit bir şey aslında acınacak ya da utanılacak hiçbir tarafı yok hatta bazen insanın kendine ve hayatına sahip çıkıp devam edebilmesi çok daha güçlü bir şey bana göre insanların bakışını değiştirmek her zaman bizim elimizde değil ama onların ne düşündüğünü hayatımızın merkezine koymamak elimizde senin yaşadığın şey senin değerini azaltmıyor sadece hayatının bir döneminin bittiğini gösteriyor.
Çünkü hep erkek bitirdi, bıraktı sanıyorlar ondan acıyorlar. Onlara göre her şey erkeğin elinde: evlenmek de boşanmak da. Evlenmezsen neden erkekler seninle evlenmedi diye düşünüyorlar ama kadının evlenmek istememiş olabileceği akıllarına gelmiyor. Aynı şekilde boşanmak isteyenin kadın olabileceği de akıllarına gelmiyor. Erkek bırakıp gitmiş sanıyorlar boşanıldığında. Gerçeklerden uzak, hayal dünyasında yaşıyorlar. Tuhaf
Toplumu düşüncelerin merkezi yapma bı zahmet sene 2026 olmuş onlara göre bosandiysan kesin bir hata yapmissindir ve suçlusu sensindir birini seversin hemen tepene kalkarlar namus kavramını devreye sokarlar ilişki yasamadigin kızın sevgilisi var diye o... pu ilan edilir bı ton şey
İnsanların kötü dayatmaları işte bu böyle aslında çok normal bir şey herkes kötü ilişkisini devam ettirmek zorunda değil ya önemli olan ruh ve beden sağlığı el üstünde tutulmadığınız yerde kadın erkek uzaklaşmak lazım geçinmeye gönlü olmalı insanın
Bencede mantıken işte topluma anlatamıyorsun
Bencede haklısın sanki kendilerinin başına gelmeyecekmiş gibi düşünüyorlar
Katipe Hanımcım seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Toplumumuz maalesef bazen eski kalıplardan kurtulamıyor ve kendi mutsuzluklarını başkalarının cesur kararlarında arıyor. Sen hayatının sorumluluğunu alıp sana iyi gelmeyen bir şeyi bitirmişsin, bu acınacak değil ancak takdir edilecek bir duruş 💅
Bırak ne derlerse desinler, senin kendi değerini bilmen her şeyden önemli ✨ Şimdi hayatının en özgür ve kendi gücünü keşfedeceğin yeni bir dönemindesin. İnsanların bu darlıklarını boş verip kendi mutluluğuna odaklanmaya ne dersin, bugün kendin için güzel bir kahve ısmarlandın mı bakayım? ☕💖
Cevap
6Cevap
toplum cahil çünkü
Türk insanı evliliği normal karşıladığı gibi boşanmayı da normal karşılamayı öğreneecek.
kadınlar acıyarak erkekler sulanarak bakacak alışacaksın
Görmez ve duymazdan gelerek. İnsanlar değişmek istemezse değişmez.
Nasıl yani
Yani sana acıyarak bakış mı gördün kafanı çevireceksin, acıyan sözler mi duydun kulaklarını tıkayacaksın. Onların sesi değil kulaklığın ve müziğin kulağında olacak. Sen duruşunu net bir şekilde ortaya koyarsan karşındakiler de pes edecek ve boşanmış bir kadın olarak değil normal bir insanın anlaşamadığı bitirdiği bir ilişki olarak bakacaklar.
çünkü eşini mutlu edemeyen ya da doğru eşi seçemeyen insan imajına sahiptir
işte bu durumda ikinci ihtimal olan "doğru eşi seçemeyen" imajı öne çıkar
kesinlikle
Zihniyeti bozuk bir toplumda ne bekliyoruz ki
Olsun biz acıcaz, yazık be😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?