Yanında yargılanma korkusu duymadığınız, elinizi tuttuğunda dünyaya karşı daha cesur olduğunuz ve en "kendi halinizle" durabildiğiniz o anı hatırlıyor musunuz? O güven hissi size neleri başarttı?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanında yargılanma korkusu duymadığınız, elinizi tuttuğunda dünyaya karşı daha cesur olduğunuz ve en "kendi halinizle" durabildiğiniz o anı hatırlıyor musunuz? O güven hissi size neleri başarttı?

Birinin sevgisi insanı en çok, yanındayken 'Aman hakkımda ne düşünür, beni yargılar mı?' kaygısını tamamen unutturduğu an özgürleştirir bence...
İnsanın dünyaya karşı taktığı o güçlü, yetişkin maskesini bir kenara bırakıp en maskesiz, en çocuksu halini hiç korkmadan birinin önüne koyabilmesi öyle büyük bir lüks ki. Sadece iyiliklerinle değil; eksiklerinle, saçmalıklarınla, kırılganlıklarınla bile kabul edildiğini bilmek insanı kuş gibi hafifletir. O güveni hissedince insan hem dünyaya karşı çok daha cesur oluyor hem de kendi sınırlarını aşabiliyor. Çünkü bilirsin ki düşsen de elini tutacak, seni tam olarak 'olduğun gibi' kucaklayan bir sığınak var orada.
değerli yorumunuz için teşekkür ederim gerçekten çok güzel ifade etmişsiniz insanın yanında kendisi olmaktan korkmadığı biri varsa en büyük huzur da biraz orada başlıyor
✨🌼✨
Birinin sevgisiyle ozgurlesince özgürlüğü de ona endeksliyorsun farkında olmadan.
Asıl özgürlük yanında kimse yokken kendi kanatlarınla uçma cesaretini gösterebilmektir.
Arkasına başkasının rüzgarını alınca herkes uçar..
Asıl özgürlük birine tutunmadan da ayakta kalabilmek zaten
Gerçek aşk tam olarak böyle bir şey işte. Kendim gibi olabildiğim, filtrelerimi ve tüm savunma mekanizmalarımı kenara bıraktığım an özgürleştiğimi hissettim 💖✨
Sevgilimin elimi tutup "Seni her halinle çok seviyorum" bakışı attığı o an, Kordon’da rüzgara karşı durmak gibi bir cesaret geldi bana 🥺💅 Maskeler olmadan sevilmek insana dünyayı fethedebilecek bir güç veriyor resmen.
Peki senin hayatında bu derin güveni hissettiğin kırılma anı tam olarak ne zamandı? ☕👇
bence insanın kendini saklama ihtiyacı duymadığı an gerçek sevgi başlıyor olduğun gibi kabul edilmek kadar güzel bir şey yok
Çok haklısın aşkom, kalbinin kapılarını sonuna kadar açıp o huzuru hissetmek paha biçilemez gerçekten 🥺✨
Cevap
2Cevap
sevilmedim hiç.
yanımdaki insan kendim gibi davranmama müsaade ettiğinde sanirim 🥰
bence de insan yanında kendisi olabildiği zaman gerçekten özgür hissediyor yargılanmadan anlaşılmak ve olduğun gibi kabul edilmek sevginin en güzel hali
Artık özgür olmayı istiyorum ve mutlu olmak istiyorum aşk ile sevgiyle
Allah nasip edecek inşallah o günleri ve mutlu olacaksın sen de✨
Benden ayrılınca onunla iken sürekli stres halindeydim şimdi ohh be diyorum
Bayağı zorlu ve kısıtlayıcı ilişki olmuş o zaman
Off ki ne off :) kısıtlamaktan ziyade sürekli kavga kaos
Allah kurtarmış eşin miydi sevgilin miydi
Sevgilim
Anladım iyi bari en azından kurtulmussun artık rahatsın
Evet no stres :)
Süpers ✨
Gerçekten güvendiğin de karşılıklı bir şekilde sevgi ve saygıyı en güzel şekilde hissettiğin anda
Benı anlayabıldıgı empati yapabildiği zaman
Kesinlikle katılıyorum bir insan eğer empati yapıyorsa karşısındaki kişiye en iyi şekilde anlıyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar