Selamlar! Sizin için sevmek ve sevilmek önemli mi buna ihtiyac duyarmısınız yoksa olmasada olur diyenlerden misiniz?
#movie_colic

Selamlar! Sizin için sevmek ve sevilmek önemli mi buna ihtiyac duyarmısınız yoksa olmasada olur diyenlerden misiniz?
#movie_colic
Sanırım en son yaşadığım ilişkiden önce yani ondan da önce, ondan sonra aşk, sevgi bu tür şeylere pek inancım kalmadı açıkçası. Şu an yalnızım ve oldukça mutluyum. Yalnız olmak bana hayatımı geri verdi diyebiliriz. :)
Kim sevmeye ya da sevilmeye ihtiyac duymaz ki?
Herkes gibi buna bende duyuyorum. Evet etrafımda sevgi duyan, değer veren insanlar var. Ve bunların bana olan sevgilernden, bana verdikleri değerden eminim. Seviyorum ve seviliyorum.
Ama neden hala ihtiyaç duyuyorum?
Ne eksik?
Bu gece izlediğim bir videodan sonra sonra bunların cevabını buldum. Benim kemdime olan sevgim eksik. Kendimi seviyorum, kendimle barışığım. Demek ki kendimi yeterince sevmiyorum. Başkalarına gösterdiğim özeni kendime göstermiyorum.
Çünkü bunlar tam olsaydı etrafımda bu kadar beni seven insan varken sevgiye ihtiyaç duymazdım. Bunu ben değil kimse duymazdı.
Sevmek ve sevilmek insanın en temel ihtiyacı. Bir partneri sevmek, onun tarafından sevilmek önemli olsa da şart değil. Aile olur, arkadaşlar olur, ebeveynler için evlatları olur, sevme ve sevilme ihtiyacının karşılanması gerekir. Bu ihtiyacı karşılanmayan insan kendini toplumdan dışlanmış ve yalnız hisseder, içine kapanır. Uzun vadede psikolojik sorunlar yaşayabilir. Ben şimdilik, iki kızım hariç, olmasa da olur diyorum. Bir duygusal/cinsel partnerim olmaması umurumda değil.
Ben en son diyemem çünkü gecmidi ve geçmiştekileri bilmiyorum hatırlamıyorum ki hatırlamam da daha iyi yani her şey bitmiştir benim için ancak şu an yani yaşamış olduğum nir trafik kazası sonrası boşanmış olmamdan dolayı şu an ciddi bir şekilde sevilmeye ve sevmeye ihtiyacım var ve bunu herkese her yerde söylüyorum ama benimle dalga geçiyorlar nedense 🥺
Cevap
28Cevap
Bugün birazcık ihtiyacım oldu buna ama olmadı yani artık gerçekten yorumsuzum sevmeye ya da sevilme duygusuna iyice yabancılaştım
Haber verseydin ben sana sarılırdım minik kuş ))
💙😂💛
Hiç duymuyorum, çünkü sevgiye doyuran insanlar var hayatımda :) ilk başta babam ve annem, kardeşlerim ve arkadaşlarım..
Öyle duygusal ihtiyaçlarım olmadı. Sevdiysem sevmişimdir.
Allah sevsin yeter kullar üzüyor yoruyor 🙂
Zaten sevip seviliyorum.
Her zaman duyuyorum çünkü hiç yaşamadım
Sevmeye de sevilmeye de takılmıyorum artık. Kendime verdiğim sevgi ihtiyacı bana gani gani yetiyor :d
Aslında sevmeden de sevmeye de ihtiyacımız yok ama bu şey gibi. Yulaf ezmesi yersin tatsız tuzsuz yüzünü ekşite ekşite.. bide o yulaf ezmesini sevdiğin meyveler ile daha iyi tat alabileceğin şekilde süsleyerek keyifli bir şekilde yersin ya buda ona benziyor.
2000 yılının Haziran ayında. Okulların kapandığı günün ertesinde. Çok derinden hissetmiştim sevilme ihtiyacını. Onun dışında hatırlamıyorum bile. Hep bi şekilde sevdim ve sevildiğimi hissettim etrafımdaki kişiler tarafından.
Artık istemiyorum hissizleştim ve bu halimden gayet memnunum. Biri olunca kavgalar gürültüler Ay biticek mi beni sevmiyo mu artık amaaaaan rahatım böyle
Gizlendiğine göre yeterince rahat değilsin
Aaaa @movie_colic yine damardan kalbe vurdun)) herkes ihtiyaç duyar kimisi gizliden gizliye kimi cekinmeden açıkça ben hep duyarim gizliden gizliye
Sevmek ve sevilmek her insan için düzenli bir ihtiyaçtır bence. İnsan hem sevdiğinde hem de sevildiginde yaptığı işten yürüyüşüne düşüncesine kadar her şeyi değişir. Belki de bende verdiği hissiyat öyledir bilemiyorum :D Ben bir süredir ne seviyorum ne de seviliyorum. Zira bundan dolayı bu ara ekstradan bir bıkkınlık yaşıyorum. Yani en son ne zaman bunlara ihtiyaç duydunuz soruna cevabım; şu an 😅
Sevilmeye ihtiyacım yok diyen insan, insanı tanımıyordur. Sosyal canlılarız biz. Bir kurt belki yalnız ölebilir ama insan asla. Mutlaka birilerine ihtiyaç vardır.
Bazen düşünüyorum, dışarıda dolaşırken veya bir mekana giderken insan mutlu bir çift görunce imreniyor. Ama alıştım tek takılmaya
Uzun zamandır sevme/sevilme ihtiyacı duymadım. Bunu bir ihtiyaç olarak göremiyorum. Böyle bir şeyi de arzulamıyorum. Gereği yok.
İnsan ömrü boyunca sevgiye ihtiyaç duyar. Sevgiye hepimizin her zaman ihtiyacı var ama asla kendimi bu yönden eksik hissetmiyorum.
Sevmenin de sevilmenin de işi yok benimle. Âna bakıyorum artık. O ânım güzelse eyvallah.
Şu sıralar buna ihtiyaç duyuyorum sanırım..
Şu an itibariyle. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı.
Taş kalpli biriyim, daha önemli konular var.
Genel olarak duyuyorum ama erkeklerin sadakatsizligini görünce başkalarinda vazgeçiyorum
En son tam o gittiği gunn geri dönüp sevmesini sevilmeye ihtiyaç olduğumu hissettim
Dogdugumuz andan itibaren. Sevmek ve sevilmek bir ihtiyac cunku.
Bu aralar sık sık ihtiyaç duyuyorum ama iste kimsem yok.
Kendimi herşeye göre şartlandırdım onun için ihtiyaç olsada olur olmasada olmaz yani aramam
Eşimin seviyorum demesine değil, sevmesine cok ihtiyac duyuyorum. Bana sımsıkı sarılsın yanlızlığımı hissetsin istiyorum
Her zaman her dakikaaa çünkü sevilince seviyorsun otomatikman , bu sevindirik gönül çalışmazsa ne işe yarıyoruz dimi
Nişanlım sayesinde o ihtiyacım olmuyor her zaman seviyor
Vallahi ihtiyacım yok artiksoguttu kendinden çok guzell
İlgi görmeyi seviyorum ama sevildiğimi görünce seviyorum çok üzüldüm bu huyum yüzünden keşke kalpsiz olsam
Bence sevilmek ve sevmek benim için önemlidir
ihtiyaç duyarım insaanın sevmeye sevilmeye hava gibi su gibi ihtiyacı var
Sevilmeye hep ihtiyaç duyuyorum ama sanırım hiçbir zaman sevilmiyeceğim
Her zaman herkesin ihtiyacı vardır kimisi alışmış yalnızlığa kimisi hala cabaliyor alismaya
bitmeyen bir ihtiyaç bu..
Hiç öyle ihtiyacım yok ya
Artık duymuyorum başka şeylere odaklandım.
Hayatımın her anından
Ben hep istiyorum
20 yıldır ihtiyaç duyuyorum ama artık sevgisizliğe alıştım alışmış kudurmuştan beter derler
Benim için sevmekte sevilmekte önemli.
çok ihtiyacım var yokmu sevgi verecek
Sevmeyi sevilmeyi herkes ister.
Artık ihtiyaç duymuyorum
Onunla sevgili olmadan önce.
Bu aralar sevilmek istiyorum
Tabiki önemli
Ihtiyaç duyarım, ama olmasada olur..
Şimdi
kimseye güvenmiyorum
1 saniye önce 🙄
Şu anda duymuyorum.