Bana uğramayalı çok oldu. Vallahi birini sevme hissini özledim.
Uğrayanlar da nasıl tanıştılar o kişiyle falan yazarlarsa sevinirim. Böyle tanışma hikayeleri okumayı , dinlemeyi seviyorum 😅
Bana uğramayalı çok oldu. Vallahi birini sevme hissini özledim.
Uğrayanlar da nasıl tanıştılar o kişiyle falan yazarlarsa sevinirim. Böyle tanışma hikayeleri okumayı , dinlemeyi seviyorum 😅
Biz burada tanıştık 10 ay önce, yılbaşının hemen ertesiydi. "O kadar aşık olayım ki ayaklarım yerden kesilsin."diye içimden geçirmiştim yeni yıla girerken. Tam 2 gün sonra bi akşam gelen mesajla tanıştık. Kısa sürede ilerledi her şey. İyi ki olmuş, iyi ki o mesaja cevap vermişim. 10 ay oldu bi sürü şry yaşadık, düştük, kalktık, hiç vazgeçmedik. İyi ki ❤️ @S1F1R-B1R
Yaa sizin adınıza çok sevindim , hep mutlu olursunuz umarım 😊
İnşallahh, teşekkür ederim 🌸
@S1F1R-B1R sana bir ömür...❤️
Ben de hikaye çok... bir süredir ben de hayatıma kimseyi almadım. İnsan sevdiği bir insanın kokusunu almayı dahi özlüyormuş. Kimseyi özlemiyorum lakin kadın kokusu dediğimiz bir koku vardır. Şiirler kitaplar yazdırır, sigara üstüne sigara yaktırır... insan o kokuyu bile özlüyormuş...
Eskiden sevmeyi daha çok severdim. şu an yalnızca sevilmeyi, saçlarımın yanaklarımın okşanmasını, böyle pamuklara sararcasına sevilmeyi özledim sanırım. Aşk kapısında 26 yıl bekledim. O kapıdan birileri geldi birileri gitti. Ben de artık bıraktım beklemeyi. Vazgeçtim sanırım bu gönül işlerinden. Ama biliyorum. Benim nasibim kaderim olacak kişiyle bir gün karşılaşacağım...
Umudunu kaybetmemen çok iyi. Bazen bazı insanlar karşımızda imtihan olarak çıkıyor sanırım. Umarım ileride kaderin olacak kişiyle en doğru zamanda tanışırsın
Teşekkür ederim. Bilmukabil sizde. Umudumu kaybetmek değil de nasıl desem, yaşadığım şeyler neticesinde, biriyle tanışmaya flört etmeye dahi gücüm yok :)
Arayış içinde olmayı bıraktım. sürekli hayalimdeki insanı bulmaya çalıştım. Hep aklımdaki kalbimdeki işte o insan sanıp yanlış kişilere aşkım demeyi bıraktım. İşime kariyerime zaman ayırıyorum genel olarak zamanımı. Bir gün bi bakmışsın bu doktor bi kızı kandırıp evlenmiş 😄😄
Bir ay olmamıştır. Dişlerim için gittiğim diş hekimi ile aramızda elektriklenme oldu şu an ilerisi için adım planım var ama nolacağını göreceğim yakın bir zamanda, sahiden nasıl nereden geleceği belli olmuyor 😐
Baya ilginç bir tanışma cidden 😅
Cevap
7Cevap
aşka inanmıyorum.
Aşk olayı fal gibi. Hani derler ya fala inanma falsız kalma diye. Bence sen de aşka inanmasan bile aşksız kalma. Hayat tek başına çekilmesi zor bir şey. Her insan da yeni bir hayat tecrübesi. Birini sevme hissi bile iyi hissettiriyor.
Uğradı şu an nasıl kurtulucam kara kara düşünüyorum. Aşkta insanın hiç mi yüzü gülmez insan başına nerde teneke kafalı herif var onu mu alır ya
İyi düşün iyi olsun , bazen maalesef ki kötü insanları kendimize fark etmeden çekebiliyoruz. Umarım daha iyi insanlarla karşılaşırsın
34 yılda adam akıllı bir kez uğradı oda bitti.
Sevmek güzel ama doğru anlaşıldığında...
uzaklaştırma kararı aldı benden cagrıyo gel ozledim dio geliyimde attır içeri demi toksik bitti bizim aynı boşanma davası gibi
Umarım daha doğru insanlarla karşılaşırsın ileride. Toksik ilişkiler bitirmesi en zor olanlardır. İşin zor vallahi.
Bizimkisi hic ollmucak birseydi 2.5 sene sürdü sonra da mecburiyetten soguttum. kendimden
Neden olmayacak bir şeydi ki?
Bunu burada anlattirma bana kanka
Kusura bakma biraz özele girmiş gibi oldum. Sadece muhabbet etmeye çalışıyordum
Sknti yok konusulurda bu burada denmez özelde konuşalim diye demiyorum. Yanliş anlasilmasin
Bana uğramıyor pek
Bana da uğramıyor yalnız değilsin
Nisan ayında
Baya olmuş , hala devam ediyor mu peki az detay ver lütfen 😅
Biz kocamla karakolda tanışmıştık
Karakol muu 😮😮 ikinizin de yolu nasıl karakola düştü?
O savcı bende suçluydum jajajaj
Çok korkunç uğramıştı 😂🙈
Nasıl korkunç djdb
Müsait değilim diyorum, uğratmıyorum..
En iyisi djdjd
Aşka inanmayan birine uğrayamaz
Bu kadar karamsar olmamalısın. Kötü insanlar hayatta her zaman var. Iyi insanlarla denk gelmek ve sonrasında benzer hisler beslemek zor ama yine de bu kadar kapalı olmazsan ve dikkatli seçimler yaparsan imkansız değil bence
2021 de
Baya olmuş , şu an nasıl peki
KS sağolsun
🫰🏼
KS den bulabilmek de üst düzey bir şey bence.
Hatırlamıyorum
O kadar mı eski ya
Anladımm
Rica ederim
1.5 sene önce halada dev ediyo
Nasıl ve nerede tanıştınız pekii
Instagramda bı arkadasini takip ediyodum sonra bizimkini gördüm dedim fena değil takip edelim ettim buda hemen kabul etti tabii sonra tanıştık 4 5 sene telefonda konuştuk sonra çıkmaya karar verdik şimdide çok güzel bir ilişkimiz var
Vayy güzel ilerlemiş. 4-5 sene sadece telefonda konuşabilmek de sabır meselesi. Enişte beyi takdir ettim :) Umarım hep güzel ilerler 😊
Ya o zamanlar iyi bir arkadaştık birbirimize telefonda 4 5 saat konuşur dururduk hayatimizin bu şekilde birlescegini eminim oda tahmin edemezdi 😂😂
Uğramıyor
Sen bensin ben senim dbbd
Buna bir çare lazım vallahi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?