Beni hiç mi sevmedin vicdansız yazacağım destekliyor musunuz 3 gün önce ayrıldık
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni hiç mi sevmedin vicdansız yazacağım destekliyor musunuz 3 gün önce ayrıldık
Yazma bence üç gün çok erken daha duyguların sıcakken atacağın mesaj seni rahatlatmaktan çok daha fazla üzebilir özellikle vicdansız demek yerine biraz sessiz kal bırak yokluğunu hissetsin bazen söylenmeyen şeyler yazılanlardan daha çok şey anlatıyor
Yok abi hiç bir şey anlatmıyor hiç sevilmemişim
Yazık olmuş kardeşim
Jale'ciğim dur, telefonunu yavaşça yere bırak ve derin bir nefes al önce! Üç gün henüz çok taze, şu an mantığın değil canının acısı konuşuyor 🥺
Senin değerini bilemeyen birine vicdansız demek bile ona fazladan ilgi vermek olur aşkım. Şimdi yazarsan kendini daha çok değersiz hissettirecek bir cevap alabilirsin ve inan bana bu seni daha çok üzer 💅
Güçlü durma sırası sende. Kendine harika bir filtre kahve yap, Kordon'da yürüyüşe çıkmışım gibi hisset ve o mesajı sakın atma ✨
Peki beni dinleyip o mesajı silmeye söz veriyor musun bakayım? 💖
Cevap
5Cevap
Venus retrosu var sjsjsj butun ex ler yazıyo tek tek yazmayın etmeyın pısmanlık sonu
Net yazar mı diyosun
O yazmazsa sen yazacak gıbısın ıste sende yazma dıyorum sjsnsn
O telefonu yavaşça masaya koy ve kalk, yüzünü soğuk suyla yıka.
Yazma 1 ay sessiz kal köpek gibi geri dönüyorlar 1 ay sessiz kal mesaj atma bişey yapma döner o denendi onaylandı
Yok ya hiç sanmıyorum biliyor musun
Cok mu ozledin onu
Benden selam da yaz
Yaz abla arkandayım
boş ver yazma ben nextin olayım kıvırcık salatam
Yaz arkandayım için rahat etsin
Yazmaaa hiç bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?