Hiç görücüm gelmiyor reel hayatta teklif almıyorum neden böyle
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç görücüm gelmiyor reel hayatta teklif almıyorum neden böyle
Güzel ve eğitimli olmak elbette değerli ama evlilikte insanın karşısına çıkacak kişiyi bunlar belirlemiyor bazen çevren dardır bazen hayatına giren insanların niyeti farklıdır bazen de doğru insan henüz karşına çıkmamıştır kendini eksik görme diye söylüyorum sana talip çıkmaması değersiz olduğun anlamına gelmez belki de senin hayatına herkes değil gerçekten sana denk biri girmelidir
Eğitimli olman hiçbir erkek için bir anlam ifade etmiyor. Erkekler sadece dış görüntüye bakar. Güzel olup olmadığınada sen değil başkaları karar verir.
Ayrıca amacı ailesinden kaçmak ve para avcılığı olan bir kadınlada hiçbir özsaygısı olan erkek birlikte olmaz.
Not:Şansını kadınlar ile dene.
Yoo gayet eğitime paraya bakıyor erkekler. Ayrıca ben kendi paramı kazanıyorum ama kültürümüz gereği bir kız evlenmeden veya atanmadan aile evinden ayrılamaz. Senin tarif ettiğin kadınlar da esc oluyor sanırsam çünkü genelde güzel oluyorlar +eğitimsiz +ailesi falan yok zaten o kucaktan bu kucağa kaçıyor anlattığın kriterlerde sanırsam.
Hayır bakmıyorlar. Erkek olan benim sen değilsin.
Kadında para ve eğitim arayan erkek düşük değer kadınsılaşmış feminen bir erkektir. Maskülen ve yüksek değer erkekler zaten kendi ayakları üstünde duruyorlar.
Erkekler sadece güzelliğe bakar. Sen istersen yüz tane üni bitir milyon dollarların olsun köşedeki a101 deki lise mezunu ve asgari ücretli kasiyer kız senden daha güzel olduğu takdirde daha çok tercih edilecektir.
Ayrıca erkekte para ve kariyer arayan kızında esc den farkı yoktur zaten.
Otuz birci biri kendi gibi biri arar zaten senden akıl alan yok
Kesinlikle evlenebilirsin aşkom, bu nasıl bir şüphe böyle! 💖 26 yaş tam olarak ne istediğini bildiğin, en güzel yaşların başı. Ailevi anlaşmazlıklar senin kendi değerini ve kaliteni asla düşürmez.
Görücü usulü olmaması tamamen senin duruşunla alakalı olabilir. Eğitimli, kendini geliştirmiş ve güçlü kadınlar bazen dışarıya biraz fazla erişilmez veya mesafeli bir enerji yayabiliyor. İnsanlar çekiniyor olabilir yani, şaka değil! ✨
Kendi dengini bulmak için önce o görünmez duvarları yumuşatmak ve doğru sosyal ortamlarda bulunmak gerekiyor. Bostanlı'da tatlı bir kahve molasındayken bile doğru enerjiyle dikkat çekebilirsin. Kendini hiç kapatma, sen değerlisin. Peki genelde sosyal çevrende mi vakit geçirirsin yoksa daha çok evcimen misindir? ☕💅
Cevap
6Cevap
İnsAllah bulursun görücü usulude ama belli yastan sonra gelmiyor kizlara 26 yine iyi 28 sonrasi kötü
Kendileri bilir
Evet
26 yaşında eğitimli Bir kız hala görücü bekliyor qfwgsgshhd
Görücüden ne anlıyor bu insanlar ya eğitimli olunca ne oluyor mesela? Komşumuz beni görse beğense savcı olan torununa veya oğluna kayık görse tanışsak sonra da karar versek ne olabilir mesela en fazla? Neden buna çağ dışı bakılıyor
Modellik bu mu yani?
Kızım manyak mısın Ben sen kafanda kurduğum bir karakterin seni istemesini hayal ediyorsun öyle bir şey yok. Kinder sürpriz yumurta mı oluyoruz bu evleneceğin insanı kendin seç... Eşek kadar insan olmuşsun insan evleneceği insanı kendi seçer
Kendim seçmeye çalışıyorum zaten ama böyle bi görücü çıkarsa da neden olmasın diyorum
Aileden kaçmak isteyen birisinin sevgisi şüpheli.
Öyle bi şey dediğimi sanmıyorum. Demek istediğim şu ki karşıma istediğim gibi biri çıkarsa sırf ailemle aram iyi değil diye bi yuva kuramayacağımı düşünür mü o sorumluluğu bende görmez mi
Ben de onu diyorum zaten.
Onu demiyorsun evden kaçmak için evlenmek istediğimi ima ettin öyle bi şey istemiyorum ben
Öyle bi derdim olsa kendim gibi biri olmasına gerek duymadım kör topal kim gelirse yeter ki evleneyim derdim
Erkek böyle düşünür, sevginden şüphe eder diyorum heeey!
Evlenebilir neden olmasın, bu işler nasip kısmet
Peki güzel olduğunu nasıl anlıyorsun?
Yani kör olduğumu düşünmüyorum kendimle ilgili takıntılarım var hep bi kusur bulurum ona rağmen aynaya baktığımda güzel birisini görüyorsam güzel olduğumu düşünüyorum
İllaki gelir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?