Hayatındaki sorunlar yüzünden ayrılan erkek pişman olup geri döner mi, yoksa sevgisi bitmiş midir?

2 yıllık bir ilişkim vardı ve uzun süre çok güzel gidiyordu. Beni çok seven, benim için işlerini iptal eden, hayatını değiştiren biriydi. Ancak son dönemde hayatı ciddi şekilde kötüleşti. Geçmişten gelen kavga/dosya sorunları var ve yeniden eski hayatına dönmeye başladı. Bana artık evlilik düşünmediğini, maddi olarak kötü olduğunu ve hayatında kimseye karşı duygusal sorumluluk istemediğini söyledi. Ben onu çok sevdiğim için en azından okulumu bitirene kadar yanımda kalmasını istedim, kabul etti ve bir süre her şey normale döndü. Sonra kalabalık bir yerde başka insanlara bakması yüzünden tartıştık ve beni terk etti. “İstersen görüşürüz, kötü olduğunda ararsın ama zaten eninde sonunda bitecekti, evlilik düşünmüyorum” dedi. Ben de artık görüşmeyeceğimi, ancak gerçekten ilişki için sorumluluk alıp çabalayacaksa bekleyeceğimi söyledim. O ise “Boşuna beklersin, öyle biri olmayacağım. Benim yarınım yok, evlenmeyeceğim, benden olmaz. Seni seviyorum ama seninle ilgili değil” dedi. Ben onun gerçekten beni sevmediğine inanamıyorum çünkü eskiden davranışları çok farklıydı. Sizce bu adam gerçekten ilişkiyi bitirmiş mi, yoksa kendi hayatındaki sorunlar yüzünden mi kaçıyor? Pişman olup geri dönme ve yeniden çabalama ihtimali var mı? Ben şu an hiç aramayıp görüşmeyerek doğru mu yapıyorum?

Hayatındaki sorunlar yüzünden ayrılan erkek pişman olup geri döner mi, yoksa sevgisi bitmiş midir?