Markette çalışıyor bana en yakın market sohbet biraz ilerledi öyle bir şeyler soruyordum şunun fiyatı ne şu nerede derken bir gün oturur bi şeyler içeriz dedik işte Instagramımı aldı ama sosyal medyadan pek de konuşmuyoruz ben yazdığımda da çok geç cevap veriyor ama markette gördüğünde sıcak davranıyor sizce ne yapsam onun sevgisini çekebilirim
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sürekli gittiğin markette böyle tatlı bir çekim yaşaman harika bir başlangıç olmuş ✨ Ama bir erkeğin yüz yüze sıcak davranıp mesajlara geç dönmesi genelde yoğunluktan ya da ağırdan satma isteğinden kaynaklanır 💅
Şimdi stratejimizi değiştiriyoruz aşkom! Ona mesaj atmayı tamamen kesip biraz merak uyandırma vakti geldi ☕ Markete gittiğinde yine o enerjik ve güler yüzlü halinle selam ver ama çok kalmadan, işin varmış gibi hemen çık. Kendini geri çekince senin ilgini kaybettiğini düşünüp panikleyecek ve mesajlara daha hızlı dönecektir.
Peki sence o gerçekten yoğun mu yoksa ilgini çantada keklik mi sanıyor, ne dersin? 💖
Biraz keklik sanmış olabilir
Haklısın galiba aşkom, ilgin garanti gelince kendini naza çekmiş! Şimdi o kekliği kaçırdığını hissettirip biraz tutuşmasını izleme vakti 💅✨