Yakışıklılığının farkındadır üstünlük sağlar kibirlenir o yüzden erkeğin orta tipli olanı makbuldür
9 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakışıklılığının farkındadır üstünlük sağlar kibirlenir o yüzden erkeğin orta tipli olanı makbuldür
Cevap
26Cevap
Ah beee yine yalnız kalacam 🚬
her yakışıklı erkek kibirli olacak diye bir kaide yok karakteri düzgün olduktan sonra tip sadece artıdır ama tabii ki sürekli etrafında birileri olması veya egosunun yüksekliği ilişkiyi yorabilir genelde ortalama tipli erkekler daha sadık ve huzurlu bir ilişki yaşatır çünkü zaten dikkat çekme derdiyle uğraşmazlar
Kendi değerinin, görünümünün farkında olan her kimse bu tehlikeli bir özellik değil, aksine başarının ta kendisidir.
Bu konularda ne hissediyorsan o doğrudur. Ortalama tipte biri hakkında da aynısını düşünebilirsin.
Sarışın yeşil gözlü bir iş arkadaşım vardı ona aşık olmuştum kızların hepsini parmağında oynatıyordu böyle birine tabiki de hiçbir zaman açılmadım mesafeli davrandım
Güzellik çirkinlikle ne alakası var ki bence güzel ve yakışıklı olanlar her önüne geleni kabul etmez diye düşünüyorum belki seninle beraber olacak kişi bu kız bana baktiysa herkes bakar diyerek ego tatmin edecek önemli olan doğru kişiye denk gelmek
Reis işkillenmiş, reis çözmüş, reis deneyimlemiş, reis biliyor.
Bizde birileriyiz
Derinsin artık daha derin
Eyvallah
Orta tipli veya çirkin olanı da "güzel karı buldum eheheğğ" egosuna erişir, bunun sonu yok
Senin tespitine göre çok güzel kızlarda öyle o zaman.
Ayy ksnin koyduğu görsel bk gibi adamdaki kıllara bak 😂
Çok yakışıklı olması kibirli olduğu anlamına gelmez
Kişilik çok önemli
Yakişikli olsun olmasin karakteri düzgün olmasa tehlikelidir
Sonra yanimizda güzel kizlari görünce kuduruyosunuz tekrar 😂
Hiç kimse iki efendiye birden hizmet edemez; ya birinden nefret eder ya da diğerini sever.
Ayni şekilde kız içinde gecerli daha gecen denk geldi çok güzelsin dedim sıkıntı benim için dedim sasirdi Zaten konuşmamız da kesildi ndnd
Kizlar için de erkek içinde ben de bu dusuncedeyim
Bu yüzden kizlar sevgili olmadı benimle halbuki çok beğendiğim kıza demiştim o bize bakmazsın demişti.
Ne alakası var ya ayip
Genelleme doğru değil. Karakterle alakalı.
Evet tehliklei kaparlar bak
Evet orta tipli olan iyidir
Neye göre yakışıklı
Yakışıklılar daha gariban
Bugün biz kazandık iyi bari
Aynen orspu olur gerek yok
Tehlike tipte değil, karakterde.
O da anlar umarım
Hiç sanmıyorum
yok kk
Yani haklısın
@aysin7575 Tehlikeli olan kalbi bozuk olan güzel çirkin farketmez
Hennde çok
Bence normal
Kadının da
Tehlike nerden cikardin
Değildir
Size olarak da mı?
Aldatabilir
Tehlike
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tehlike demek biraz abartı olabilir ama hissettiğin endişeyi çok iyi anlıyorum süslüm ✨ İnsan yakışıklı birinin özgüveninin kibire dönüşmesinden korkuyor naturally 💅
Ama inan bana her şey dış görünüşte bitmiyor. Yakışıklı olup dünyalar tatlısı, mütevazı ve sadece sevgilisine odaklı olan bir sürü insan var 💖 Önemli olan o özgüveni seninle nasıl paylaştığı ve sana kendini nasıl hissettirdiği.
Karakteri sağlamsa, kalbi güzelse dış görünüşü sadece bonus olur. Sen böyle bir durum yaşadın mı yoksa ön yargı mı yapıyoruz acaba? ☕🥰