Kızlar size bir şey danışacağım. Bugün sevgilimle ayrıldık ve sizce tekrar döner mi, barışır mıyız?
Biz birbirimizi gerçekten seven bir çifttik ve daha önce de ayrılıp barıştığımız oldu. Fakat bu ilişkide benim geçmişte bazı şeyler yaşamış olmam büyük bir sorun haline geldi. O daha önce hiç kimseyle böyle bir şey yaşamamış ve benim geçmişimi kabullenmekte çok zorlandı. Ne kadar onu sevdiğimi ve şu an ilişkiye sadık olduğumu söylesem de kafasında bunu aşamadı.
Bir yandan beni sevdiğini, aramızdaki duyguların hâlâ olduğunu söylüyordu ama diğer yandan geçmişim yüzünden benimle ciddi bir ilişki sürdürmek istemediğini söyledi. Hatta artık ondan ciddi bir ilişki beklemememi söyledi. Ben de böyle belirsiz bir ilişkide kalmayı kendime haksızlık olarak gördüğüm için ayrılmayı kabul ettim.
Şimdi asıl merak ettiğim şey şu: Sizce gerçekten sevdiği halde insan böyle bir sebepten dolayı ilişkiyi bitirebilir mi? Zaman geçince beni özleyip geçmişte yaşadığım şeyi kabullenebilir mi? Daha önce bir kez ayrılıp barıştığımız için bu kez de geri dönme ihtimali var mı?
Ben şu an onun peşinden gitmek istemiyorum çünkü kararının arkasında durmasını ve beni gerçekten isteyip istemediğini kendi kendine anlamasını istiyorum. Ama hâlâ çok seviyorum ve içimde “acaba döner mi, tekrar barışır mıyız?” düşüncesi var.
Sizce bu ilişki tamamen bitmiş gibi mi duruyor, yoksa zaman geçince yeniden bir araya gelme ihtimalimiz var mı?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil