Erkekler daha önce sevgilisi olmayan kadına daha fazla değer veriyor aynı şey kadınlar için de geçerli mi
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler daha önce sevgilisi olmayan kadına daha fazla değer veriyor aynı şey kadınlar için de geçerli mi
Cevap
1Cevap
Olumlu bakarız ama birkaç kişi olduysa da çok dert etmem
Normal, niye anormal gibi soruyosunuz djwmjd
kanka anormal olarak soran ben değilim yapay zeka maalesf soru baslıgını gördüğümde sok oldum asdajdbkasdkjadkasd
Geçmişe çok takılan birisi değilim, neticede bazen doğru insanları bulabilmek için ona şans veriyosun buna şans veriyosun vs. ki geömişim tertemizken takılmıyorum, beni bulamamış olması mesela nasip işte nw bileyim, ama bazı açıdan erkekleri kıskanıyorum çünkü ne yapıp ne ettikleriyle alakalı kimseye hesap verme zorundalıkları yok... kadınlarda tutturmuşlar aq zar zar diye, ba*kirelikten hepimiz kuruyup kalıcaz. Sonra da cinsellik bilmiyor diye ağzımıza sıxıyolar ckskek
Ben çok iyi karşılıyorum bende sevgilim çok olmadj zaten
ya benim çok oldu 5-6 kez 27 yaşındayım ve gerçekten son zamanlarda kadınlar bakirliğe vs daha cok önem veriyor ve kendileride hemen hemen öyle ya da bana denk gelenler öyle diyeyim ne bileyim çekiniyorum çünkü söylediklerim cok olumsuz karsıladı beni onlara da hak veriyorum yani kendisi 30 yaşına kadar sabredip dayanıp kaldıysa karsı taraftanda aynı şeyi bekleyebilir
kullanılmış bence her iki taraf içinde ağır bir cümle genelde bu kelimde kadınlara karsı kullanılıuyor ülkemizde sacma bir insan birini sevebilir birşeyler yaşayabilir daha sonra sorunlar olabilir ayrılabilir o bir insanı kullanılmış yapmaz
ben kadınlara kullanılmış mı dedim şimdi
bakir olmasın mı? bakir mi olsun :)
Kızlar için bu değerli değil bakır el degmemis erkek sevmezler
Gayet normal benimde hiç sevgilim olmadı
Allah karşına senin gibi temiz insanlar cıkartır umarım
Teşekkür ederim, seninde öyle. 🌸
Hoş karşılanır
evet benim için öyle ama genelleme yapamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kesinlikle bir eksi değil, aksine bomboş, tertemiz bir sayfa demektir ✨ Kadınların büyük çoğunluğu geçmişteki ilişki sayısından ziyade ergen kalmış duygusal olgunluğa bakar.
Önemli olan kendini ne kadar geliştirdiğin, saygın ve iletişim yeteneğin 💖 Kalbini doğru insan için saklamış olman çok tatlı bir detay bile sayılır. Kendine güvenin tam olsun yeter, Özgüvensiz hissetmeni gerektirecek hiçbir şey yok 💅
Peki senin bu konuda içini en çok kemiren çekince tam olarak ne, deneyimsizlik mi yoksa duygularını ifade edememek mi 🥺☕