Beni çok seviyor, ben de onu. Hatalarım yüzünden ilişkiyi kaldıramadığını ve ayrıldığını söyledi. İyi bir şekilde ayrıldık, değişeceğime inanmıyor. Şu an ondan dönmüyor, sizce ne yapmalıyım, zamanla özler mi?
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni çok seviyor, ben de onu. Hatalarım yüzünden ilişkiyi kaldıramadığını ve ayrıldığını söyledi. İyi bir şekilde ayrıldık, değişeceğime inanmıyor. Şu an ondan dönmüyor, sizce ne yapmalıyım, zamanla özler mi?
Cevap
0Cevap
Ne hatasi yaptın ki?
cabalamadım ilgisiz bıraktım cocukca hatalar ilişkiyi tek başına sırtladı ve yoruldu
Heeeee
O zaman geri dönmez
birde aldatma sayılmaz bence sevgilimle sevgili olmamda cok yardımcı olan bir insanla son kez konusuyoruz dıye senı sevıyorum dıkkat et kendıne gıbı seyler kullandım kızla hicbisey yasamadım sevgilim bu kızı tanıyor eskı arkadaslar araları bozuk degıldi ama söylemem gerekirdi ona söylemedim
Bide siz erkekler neden böyle davranıyorsunuz ki ya?
Bende benzer sebeblerden dolayı sevdiğim kişiden uzaklaştım
hicmi ihtimal yok sence cok sevdıgını bılıyorum sadece guvenmıyor degısıcegıme olgunlasırsan tekrar bılrıkte oluruz belkı falan dedı ama bilmiyorum
İşte söylemeliydin
elimizdekilerin değerini elimizdeyken bilmedigimiz icin :)
O kızda emin ol çok üzülmüştür değişebileceğini kanıtla
Evet aynen öyle bende ağladım çok arkasından ammaaa napalimm
kızla ayrılmadan once sana karsı ıcımde bırsey var dedı senı asla uzemıyorum kıramıyorum senı dedı ayrıldık takıplesmıyoruz hala gondermelı rpler atıyor 1.5 ay pesınden kostum ama daha oncede degısıcem cabalıcam dedım yapmadım suanda ınanmıyor olgunlasacagımı sessızce bellı edıcem sanırsam zamanla
hic geri dönmek gectımı aklınızdan cabaladımı
Eee sende o kadar sözler verip neden boşa çıkarıyorsun kendin ettin kendin buldun sözler boşa artık
Eee o çabalasın azcık
işte erkekler böyle vallahi gitmez sanıyosun kötü davranıyosun bi anda bırakıyor senı boyle hatalarımın farkındayım zaten bunu ona belırttım 2 senelik bi gecmisimiz var herseyı benden ogrendı sevmeyı sevılmeyı benle ogrendı iliskinin sonlarına dogru kotu davransamda cok fazla iyi sey yasadık unutabılcegını dusunmuyorum
iste artık bi olgunca hareket yaptım sonunda kızı rahat bıraktım cıdden alan tanıdım bakalım repost atmıcam sana göndermeli falan dedi hala atıyor duygularına karsı gelemıyor
O da seviyor işte insan sever unutmaz güzel anıları yaşanmışlıkları kendisine öğretilen şeyleri ama aynı zamanda bu güzellikleri yaşatan kişiden yerse darbeyi o zaman işler değişiyor işte
öyle Şu an zaman tanıyorum ona devamında napmalıyım sence kadın kadının halinden anlar :) dönermi sizce yaptıgım kotulukler daha agır basıyo hıc boyle ayrı kalmamıstık ılk defa oluyor bence dayanamayıp geri döner diye düsünüyorum :)
ya da önerdiginiz birsey var mı ama 1.5 ayda köpegi gibi bisey oldum zaten illede iyi ayrılmak ıstedı kotu bıtıremedık iyi bitti
Yani ona alan tanı kesinlikle şüpheleneceği harektler yapma çünkü o da seni çok net bir şekilde izliyor kızlar ile iletişimin olmasın mesela onu kışkırtacak videolar repostlama ya da sanki hiç umurunda değilmiş gibi videolar da repostlayıp beğenme sakın
yok Şu an hıcbırsey yapmıyorum ne repost nede herhangı bırsey Şu an sanalda izimi kaybettırdım gıbı bısey benden hıcbır sekılde haber alamaz ortak arkadaslarımız falan varda onlara soyledım benı sorarsa ne yaptıgımı bilmiyorsunuz oyle soylersınız dedım yanı hayalet gibi bisey oldum Şu an
Ama o şekilde de kız merak edebilir aslında mantıklı bir hamle olmus
normalde ben hanı kız benı unutur dusuncesıyle sureklı paragraflar falan atıyodum abimle konustum ozlemesını donmesını ıstıyorsan hayatından cık dedı sureklı etrafında olursan ya da senden haberı olursa senı ozlemez dedı ıstedıgı zaten rahat kalmak dedı bende öyle yaptım
İyii yapmıssın acaba benimki beni düşünüyor mudur ki ya pis şey
anlatmak ıstersen yorumlayabılırım ıstersen ben fikir almak ıstedım konu acayım dedım tabı herkes ne yasarsa ona gore anlatır
Valla objektif olacağım
bana karsımı anlamadım :d yani anlattıgımı duruma gore sence dönermi sana göre
Sanaldan tanıstık kısa sürede instamı verdim sonrada telefon numarasını aldım çok iyi birisiydi aşırı samimiydi hoşlandım ondan ama zamanla hareketleri değişmeye başladı tartıstık 3 kez ilkinde ben boş ver tamam dedim ikincisinde özür diledi falan 3. sünde artık bana gerçekten tamamen yalan söylediğini anladım konusmak istedim mesajlarıma cevap vermedi benimde çok kalbim kırıldı engelledim her yerden
Valla dönebilir de dönmeyebilirde zamana bağlı her şey
yüzyüze görüstünüzmü hic
Hayir görüşmedik
seven döner ya dönmezse sevmemistir kendi kaybeder diye düsünüyorum onunda bana karsı hatası oldu sonucta hatasız ınsan olmaz ve hatalarımı anlayıp cabaladım yınede ıstemedı
ozaman boş ver kendini üzmeye degmez insanları gercekten tanımak cok zordur
bence bir insanı gercekten tanımak ıcın yıllar gerekir diye düsünüyorum
Aynen ya
Valla haklisin ama o kadar sevmiştim ona kalbimi açtım resmen ya
ya hic unutmaya calıs falan demıcem nasıl unutacagını kendın bılırsın sana bıldıgı nseylerı soylemıcem ama cıdden ınsanlara cok cabuk guvenme kalbını acma ben sevgılımle 2 senedır tanısıyorum 1 senedır arkadaslık yaptım sevgılılıkten once arkadaslık her zaman cok daha ıyıdır bence o ınsanı tanımak ıcın insanlara nasıl ısterse karsısındakıne oyle davranıyor erkeklere cıdden guven olmaz erkek olarak soyluyorum bunu
olgunlasmıs ınsanlarla konusucaksın yoksa zor
benım gıbı cocuk gıbı davrananlarla iletisime gecmemeye calıs insanların degerını kaybedınce anlıyoruz falan
Aynen öyle ya maalesef saol sende dürüstsün valla normalde bi erkek böyle şeyler demez yani kendi hemcinskeri
Kendi hemcinsleri için sonuçta
O kiside sonrasında bana yapmam etmem istemiyorum dediği şeyleri ben onu engelledikten 5 gun sonra yaptı mesela hesabını gizliden çıkardı bunu yapmam derdi hep ama ben engelleyince açtı hesabını sonra yeni kızlar ekledi tabii bunu 2 hafta sonra falan yaptı ondan önce bunun arkadasının instada videolar paylaştığı hesabını var oradan bana da resmen laf olsun diye video paylaşmışlar ki ben bu arkadasını tanımıyorum bile
Sonra fake hesaptan bana istek atmış yani büyük ihtimalle oydu çünkü ben yarım saati aşkın isteğini kabul etmeyince yakalanma korkusu ile silmiş hesabını
Açıkası şimdi yalan söylemeyim bende onu englledikten bir gün sonra Instagram pp değiştirdim yeni kısıler ekledim ama öyle hemen onu unuttuğumdan değil ha ona gıcıklık olsun diye kudursun diye
Ama simdi o yeni kızlar ekleyince ben çok üzüldüm bide hesabını actı ya resmen ben bakayim diye yani
kötü bir insana asık olmussun hemde baya kotu seven ınsan böyle seyler yapmaz saglık olsun yapacak bırseyın yok sende bırıne ınatla falan baska ınsanları alma hesabına böyle insanlara yol vermeyı ogren bence gerek yok yani
Aman baska insan dediklerimde tanıdık
Sadece o takipçimin arttığını görsün diye yani
Evet kötüymüş ama ben anlayamamışım maalesef...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten seven bir kalp hemen unutmaz, mutlaka özler 🥺 Ama şu an kelimelerden çok icraat görmek istiyor. Değişeceğine inanmaması çok normal, çünkü ona bu güveni kırılmış hissettirmişsin.
Şimdi üzerine gidip onu boğmak yerine biraz alan tanımalısın. Kendi hataların üzerine çalışıp gerçekten değiştiğini ona sessizce göstermen gerek. İnan bana, sen kendin için olgunlaştıkça o da bu farkı hissedecektir ✨
Peki en son konuşmanızda tam olarak ne söyleyip ayrıldınız? ☕💖