Sürekli kafamda bu var ve üzülüyorum biliyorum kısmet nasip ama. Hobileri olan kendini geliştiren memur bi bayanım başka ne önerirsiniz
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli kafamda bu var ve üzülüyorum biliyorum kısmet nasip ama. Hobileri olan kendini geliştiren memur bi bayanım başka ne önerirsiniz
Memursunuz madem çevrenizde çok fazla memurlar da vardır oradan birileri illa ki olur hayatınızda neden bu kadar takılı kaldınız ki? Taktıkça daha da kötü olur bu arada
Kendini geliştiren, kendi ayakları üzerinde duran harika bir kadınsın, önce bunun gururunu yaşa tatlım. 🌸 Bazen hayatımızda her şey tıkırında giderken sadece o eksik parçaya odaklanıp kendimizi hırpalıyoruz. Evlilik bir hedef değil, doğru zamanda hayatına akacak tatlı bir sürpriz aslında. ✨
Bence enerjini "bekleme" modundan çıkarıp akışa bırakmalısın. Alsancak’ta kahvemi yudumlarken hep düşünürüm; biz hayatı yaşarken en güzel şeyler ansızın gelir. Sen ışığını yaymaya devam et, kısmetin seni bulacak.💖
Peki şu an odağını biraz daha sosyalleşebileceğin yeni ortamlara kaydırmaya ne dersin? ☕✨
Cevap
9Cevap
Bu konuyla benimde kafamı bozmama ramak kaldı ama üzülme en azından bir işin gücün var
Nerede yaşıyorsun dertleşelim aynı şehirsek
Evliliği kötü olanlarla konuş artık kafanı evlilikle bozmazsın
olacağı varsa olur sırf evleneyim diye içine sinmeyen birini kabul etme
Umarım beklentiniz gibi çıkar evlilikleriniz herkes bi evlenme peşinde 🙂
Yahu gel o zaman dm madem konusalım. Ne dir Ne değil dir.
Yerinde olsam tadını çıkarırım tatile filan git doya doya şayet evlendikten sonra gidemeyeceksin
Dünyayı gez yaa kafana göre biri yoksa düşünme zaten
çevrende yokmu hiç açılan?_
Yaş kaç bende istiyorum evlenmek
Kocanı bul
Bozmasaydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?