Bence sevilen bir kadınsa kadın da arada güzel sürprizler yapabilir..
https://www.instagram.com/reel/Dd_mZfmMY-9/?stkn=MTk5a3dyZXRva2ozYw==
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence sevilen bir kadınsa kadın da arada güzel sürprizler yapabilir..
https://www.instagram.com/reel/Dd_mZfmMY-9/?stkn=MTk5a3dyZXRva2ozYw==
Romantik olur olmaz bilmiyorum ama Empati kurmayı ve alttan almayı gerçekten bilmeleri gerekiyor bütün yükü ve sorumluluğu erkeğin üstüne vermemeleri gerekiyor
Mesela örnek veriyorum kız tarafının istediği koltuk takımı alınıyorsa Mutfakta biraz ekonomik olmak gerekir ya da örnek veriyorum sevgilinle dışarıda buluşuyorsan onu lüks yere götürmektense birazcık daha ekonomik bir yere gidebilirsin ya da ne bileyim evde Sen Kendin yapıp getirebilirsin Bu tarz karşılıklar olmalı bence
Işte bak Ben de tam olarak bunu kastediyorum Karşındaki insan ne kadar varlıklı olursa olsun Bence yine de karşındaki insanın sırf varlığı yüksek diye ya da maddi durumu çok yüksek diye bence beklentiyi yükseltmemek gerekir Evet belki sen alışkanlık yapmışsın Belki senin maddi durumun ondan daha üstün o zaman bir şey diyemem ama yine de beklentiyi her zaman bana göre düşürmek gerekir
Ben öyle bir kadın değilim. standarti yüksek bir kadın olarak bakıp empati. kurdum.. Kadin. zengin , lüks hayata aliskinsa onun hayat standardı odur o bağlamda söylüyorum yoksa kişi orta seviyede ise hayalleri beklentisi fazlaysa yadirganabilir.. Biraz da vizyonla ilgili şahsen ben memur çocuğuyum ama ülkemi, dünyayı gezecek gelirim. olsun isterdim
çiçek alsınlar czjkczx
alcan dimi?
Aşk tek taraflı yürüyen bir yol değil ki tatlım, kesinlikle katılıyorum! Erkekler de sevilmeyi, düşünülmeyi ve şımartılmayı hak ediyor. İlişkide denge çok önemli 💖
Bence büyük bütçeli şeylere hiç gerek yok. Onu düşündüğünü gösteren küçük detaylar kalbini çalmaya yeter. Mesela yorucu bir günün ardından en sevdiği kahveyi kapıp gelmek ya da cebine tatlı bir not bırakmak harika bir jest ☕✨
Peki senin ilişkinde şu ana kadar yaptığın en tatlı sürpriz neydi, biraz ilham alalım mı? 💅✨
Cevap
9Cevap
Olmalı tabi ki.
Robotla mı ilişki yaşayacağız?
Bazen spontane olan ve hızlıca yapılan şeyleri de sever misiniz?
Romantiklik beklediklerinin kisininde duyguları olduğunu onlarindan ilgiye ihtiyaçları olduklarını unutmasınlar yeterli bence
Yemek yedin mi diye soruyorum daha ne cok bile
Oyle degilmi ama roz
Cok sey isteniyo ya
Olabilir yapariz biraz romantizim
Eh yani biraz işveli cilveli romantizm olmalı
Mantıklı konuşan kadın
Kadın sadık olsun hiç bişey yapmasin bana
Çorap alırım mesela
Hep erkekten beklenmemeli yani
Gülsünler yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar