Bir bana mı saygısızca geliyor? Ayrıca bu random nedir ya neden büyüyemiyor insanlar gerçekten evlenilecek erkek yok ya
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir bana mı saygısızca geliyor? Ayrıca bu random nedir ya neden büyüyemiyor insanlar gerçekten evlenilecek erkek yok ya
Eleştirmek istemiyorum kimseyi random atanlar birbirlerine bulur çok takmamak ve karışmamak lazım. Bize uygun olmayana kötü deme huyumuz var. En çok da ben de var ama yanlış büyümüş ve gelişmiş olan meyveleri yiyip, ham armutlardan uzak durarak çözüme kavuşturmak lazım...
Gevşeğin teki işte belli yani
boş ver sadece sana uygun değil öyle deme:)
gecenin o saatinde mesaj atmak zaten başlı başına saçmalık bir de o ergen randomları falan tam ciddiyetsizlik haklısın valla çekilecek dert değil
Seninde ondan aşağı kalır yanın yok tam jigolosun
He evt 200 tl vermiştim
Erkeklerden almıssındır
Gecenin o saatinde gelen mesajlar genelde ciddiyetten uzak bir cesaretin ürünü oluyor aşkooo 🌙💅 Haklısın, üslup ve zamanlama bir erkeğin niyetini direkt ortaya koyar. O saçma random da olayın ciddiyetsizliğini iyice tescillemiş zaten 🙄
Çaba göstermeden, öylesine şansını deneyen erkek tiplerine hiç katlanamıyorum! Sen sınırlarını çok güzel çizmişsin, çizgini asla bozma ✨ Peki sen bu mesaja cevap vermeyip direkt sildin mi, yoksa görüldüde mi bıraktın tatlım? ☕💖
Cevap
9Cevap
atılmaz.
gecenin köründe Instagramda takılan kız tam evlenilecek kız oysa
Ya kesssss geldi yine bi zike yaramayan kadın dusmanı senin yorumunu kâle almıyorum sq
tam oturtmuşsun birader rahmine kadar saplanmış :D
İnsgaramda takılmayı tinder gibi anlatan bi şuursuz mu oturtmuş siz böyle laflarla kandırın kendinizi ikiniz de kadın dusmanısınız diğer yorumlarınızdan belli sadece buraya atılan yoruma demedim ama anlayacak kapasite yok ahahhahahahah
kadınların üstünden inmiyoruz sadece mal olanlara haddini bildiriyoruz
Ya amca hadi yol al ya 50 yasinda emekli işssiz bir sapkınsın belli hadi
@__PATRON__ bak şu yoruma yıldızlı peki verilir
Random atıyoruz diye evlenilmeyecek erkek mi oluyoruz
Evet çünkü ergen çocuk biri ile o yola girlmsz ayrıva mevzu sadece o da degıl gecenin 2 sinde tanışmak için yazılmaz
İstediğin yerden ilgi gelmeyince diye yorumlarım bu mesajı
Ne olursa olsun gecenin köründe yazılmamalı bnce tanışmak için
Yani bu biraz karşılıklı reaksiyonla alakali durum. İstek atıp red yemiş daha sonrasında senin attığın isteği bi iletişim yolu için seçenek olarak görmüş şansını denemiş. Sabaha kalsın şunun mesajını hemen cevaplamayayım biraz bekleteyim erkeğe değil genelde size mahsus bi uygulama şekli
randomda ne varki gayet samimi bir şey random
Ergence geliyor bana
İnsanlar harbi tuhaf...
Kimmm
Ayn ya bi de onu savunan kadın dusmanları olmus
Kesınlıkle kanka
seni eğlenilecek olarak tercih ediyorlardır canısı
Seni öyle bile gören yok amca evde kalmışsın
ben 1 evli 2 metresliyim canısı tazemde daha19 :D
Sapkınsın işte hadi yol al iy bir şeymiş gibi söylüyor bir de oe
Bana çok cıvık geliyor bu tip şeyler.
Cıvık olduğu belli zaten🤮