Yani kendi bulmuyor. Onun yerine babası çevreye haber salıyor. Tanıdığınız kız var mı diye
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ah bu analar babalar. Allah onları iyi etsin. Milletin ömrünü yerler. Çocuk illa biran önce birini bulup evlenip düzen kuracak. Yoksa rahat edemiyorlar. Ha çocuk sevmiş sevmemiş önemli değil onlar için. Yeterki evlensin düzeni olsun tamamdır onlar için.
Geleneksel bi yöntemdir çoğu zamanda doğru kişiler bu şekilde bulunmuştur. Sadece tanışmaya vesile devamı iki kişinin anlaşmasında biter. Evlenme niyetinde olan kişilerin nihai sonuca en direk ulaştıkları hadiseler
Belli bir yaşa kadar evlenmeyene önce var mı biri diye sorarlar kimse yok ise aday bakarlar. Her ne kadar eskisi kadar kalmasa da bir çok yerde adet böyledir
Erkeklerin bu durumda olması genelde zaman yokluğundan ya da doğru kişiyi bulma konusunda biraz tembel olmalarından kaynaklanıyor ✨ Ailesi, onun aşırı iş odaklı olduğunu düşünüp ya da geçmişteki yanlış seçimlerini görüp olaya tatlı bir müdahale etmek istemiş olabilir 💖
Bazen de geleneksel aile yapılarında babalar kendi değerlerine uygun birini bulmayı görev edinir. Ama önemli olan erkeğin bu duruma ne tepki verdiği 💅
Sen bu durumdan biraz rahatsız oldun galiba, hikayenin detayını çok merak ettim şu an ☕ Sence çocuk bu durumdan memnun mu?
Cevap
6Cevap
Öncesinde gendi denemiştir beşir edemeyince olaya el atmışlardır
Kendisi bulamıyormuş demek ki babası da artık baş belasından kurtulmak istiyordur 😂
Sen beceremiyon ya da buldukların çöp biz bulalım ayırıca ne var bunda? Görücü usulü daha iyi
Ya da çocuğun evleneceği kişi hakkında söz sahibi değil söz hakkı yok yani
Kuzenime arıyorlar kendi arayınca hep el değmiş kız geliyormuş da beyefendi el değmemiş kız istiyormuş
Asalak biridir
Görücü usulü :D
En iyisini bulmak için...
Sen de var ben de
Saçma
Kültürleri böyledir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?