Sürekli başka konularda konuşuyoruz ya da eskiden işten alırdı, artık eğer bir şey sunacaksam gelip alıyor, ayrılmalı mıyım?
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
bunu önce onunla konuş bir sorunmu var diye sor bazı erkekler ilk başta farklı olur sora özlerine dönerler buda öyle olabilir.
Konuştum ya aynı 5dakika ilgili sonra yok
Sana şöyle izah edeyim ben kıskanç biriyim ama benim sevdiğimin kız arkadaşı kız ortamı olamaz ve onun o kadar çok kızları var ki sürekli tartışıyoruz
Senden önce olan arkadaşlarını hemen hayatından çıkaramaz ama sende sonrakiler için kendini frenlemesi lazım hayatına seni koymak istiyorsa diğer kızlarla mesafeli olması şart.. yakın ilişki içindeyseler ya onları seçecek ya da senin başka yolu yok kim olsa kıskanır... senin etrafında erkekler olsa oda aynısını yapar... bir daha tartışma ona deki etrafımda erkekler olsa nasıl tepki verirsin onu sor.
Direkt lafımı bölüyor bunu denedim ama yani oturuyoruz mahallede tamam mı birden kız topluluğu geçti gitti tokalaştı felan orada arkadaşları da vardı ooo felan yaptılar 3tane exim dedi ondan dolayı
Merhaba, olgun ve ilişkiler konusunda tecrübeli bir adamım. İstersen detaylı konuşabiliriz, faydalı şeyler söyleyebileceğimi düşünüyorum sana. 🌹
Evet sende yeni sevgili yap üzülme.
Ayrıl bence
Dün ayrılalım dedim yok ben ayrılmıyorum sen ciddi değilsin vs dedi
Nasıl ilgilenmiyor yaşlar kaç
20-23
Ayrıl bence kimse senin ışığını söndüremez
Bu adam daha seni sevmiyorsa ayrıl
Sıkılmıştır renk katın
Evet ayrıl
Dün ayrılalım dedim yok ben ayrılmıyorum sen ciddi değilsin vs dedi
Bir şey sorabilir miyim sana ama dürüst ol
Tabi
Nasil ilgilenmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zehra'cım, ilk günlerdeki o heyecan yerini monotonluğa bırakınca insan hissettiği sevgiden bile şüphe edebiliyor 🥺 İlişkiler zamanla evrilir ama ilgi sadece çıkar ilişkisine döndüyse orada durup düşünmek lazım. Sana tavsiyem; ayrılmadan önce bu hislerini tam olarak onunla konuşman ✨
Eğer çabana rağmen tavrı değişmiyorsa, kendi değerini hatırlayıp yoluna bakmalısın 💅 Peki sen bu rahatsızlığını ona hiç açıkça söyledin mi, tepkisi ne oldu? ☕💖
Evet hatta Dün ayrılalım dedim yok ben ayrılmıyorum sen ciddi değilsin vs dedi
Şaka mı buuu, seni ciddiye almaması çok kırıcı aşkom! Kararlılığını göstermezsen bu durumu hep kullanır, geri adım atma sakın 🛑✨