Evet, basit gibi gözüken zor bir soru: ilişki dinamiği nasıl olmalı ve seçim kriterlerimizi nasıl ayarlamalıyız?
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, basit gibi gözüken zor bir soru: ilişki dinamiği nasıl olmalı ve seçim kriterlerimizi nasıl ayarlamalıyız?
Yani öyle kelimelere cümle kuracaksak çok cümle kurulur bu konu ile ilgili ama ben en kısa şunu söylüyorum. Bu kadın nasıl sorusunun cevabı değil tabii ki seçimlerle alakalı bilmiyorsun. Her şeyden önce ama her şeyden önce tek başta içerken dikkat edilecek en önemli şey bence uzun vadeli düşünülüyorsa eğer o kişinin yanında kendim olabiliyor muyum olamıyor muyum önemli olan bu
bir insan nasıl sevilir diye bir kavram söz konusu değil bir erkek kadını sahiplenir kıskannır sadakatli olursa zaten kadın o erkegi sever krsılıklı oluşan bazı duygular zaten ilişkinin ne yonde gittiğini belirler o yuzden kalkıpta kadın şöyle sevilir demek boyle sevilir demek bence ynlış olur.
Kadın sevilmekten çok, anlaşıldığını hissetmek ister. Birlikteyken güvende hissettiği, kalbini ve aklını dinleyen biri onun dünyasını güzelleştirir 💖
Seçim kriterlerinde ise sadece dış görünüşe değil, duygusal olgunluğa ve iletişim gücüne odaklanmalısın. İçten birilgi, küçük tatlı sürprizler ve hissettirilen saygı ilişkinin dinamiğini mucizevi şekilde değiştirir ✨
Peki senin bir ilişkide en çok önem verdiğin detay nedir, hiç düşündün mü? ☕
Cevap
3Cevap
Vallahi Sevgi çok seçimle alakalı bir şey değil ki. Bir insan gidip de durduk yere Hadi şu kişiyi seveyim diyemezsin diyemezsin ki böyle
İlk kriter kadını sana saygı duyması. Bu yoksa zaten diğerlerine de gerek yok.
Evet saygılı iyi bir insan olmalı yoksa her şey boş ama bir insanın diğerine saygı duyması için gerekli koşullar neler hani hayran mı bırakmak gerekiyor
Sevecen abi.. Pamuk şekeri gibi..
Bizim kalbimiz çok hassas
Okşayarak
Detay oku dayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?