6 güGünümüzde ne istediğini bilen, ciddi ve temiz niyetli erkek bulmak çölde su bulmaktan zor hale geldi maalesef. Erkeklerin çoğu artık sorumluluk almaktan kaçtığı, iki mesaj atıp hemen her şey olsun bitiversin modunda takıldığı için senin gibi asil ve ciddi duran Çok güzel kadınlara erkekler genelde 'kesin hayatında biri vardır' gözüyle baktığı için yanaşmaya çekinirler. Sorun senin güzelliğinde değil, kadınlara yaklaşmaya cesaret edemiyor Değerini bilene denk gelmen dileğiyle🤩😊
03 Yorumla
Soran6 güÇok teşekkürler kime sorsam kesin hayatında biri vardır diyorlar ama hayatımda kimse yok kimse bunu bilmiyor
- 6 gü
Güzel olmak bizim suçumuz mu ne yani🫠🤭🧚🏻♂️😎
Soran6 gü🫶🏻🫶🏻❤️
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
6 güHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Bende çok uzun süredir yalnız ve enerjik, olgun, tecrübeli, sadık ve arzulu erkeğim. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
01 Yorumla
Soran6 güAnnemle aynı yaştasın abi sana hayatta yaşıtın biriyle bol şans
6 güYa gerçekten çok güzelsin de hayatında biri vardır sanıp açılamıyor olabilirler. ya da utanıyor çekiniyorlar. Yas kac?
019 Yorumla
Soran6 güYa herkes söylüyor kesin hayatında birş vardır falan yok diyince şaşırıyorlar 27 oldum ya bu ay
- 6 gü
Bence sende sorun yok ozaman çevrendeki insanlar anormal. Erkek doğası gereği senin gibi güzel kadın gördüğü zaman onu elde etmek ister.
Soran6 güYa çevremdeki herkesin zaten sevdiği vardır ya da benim sevdiğim biri olduğunu falan düşünüyorlar galiba ya da bilmiyorum beni arkadaş kanal gibi görüyorlar hep
Soran6 güKanka
- 6 gü
Valla bana denk gelsen yazılırdım sana
Soran6 güYa teşekkürler ama sence yazılıyorlar ben mi anlamıyorum mesela bugün biriyle çok fazla konuştuk iş yerinde ama meslekle alakalı hep bana yardımcı olmak için evinin yolunu uzattı bana bir işin nasıl yapıldığını falan gösterdi ama kesin onun sevgilisi vardır o yüzden öyle bir şey düşünüp kendimi kaptırıp üzülmekten korkuyorum bide ben birini sevince mal mal hareketler yapıyorum heyecandan 😂
- 6 gü
Deneyimli bir beyfendiyle tecrübe kazanman gerekiyor demekki. Anladığım kadarıyla da biraz içine kapanık kapalı bir kutusun. İnsanlar kapalı kutuları açmaya korkarlar. Biraz yüz versen hersey çözülür aslında
- 6 gü
Ne yapıyorsun mesela hareketleri
Soran6 güNasıl yüz vericem bugün mesela çok saçma bi hata yapmıştım baya güldü hatta kahkaha attı baya ama kendiside aynı şeyi yaptığını söyledi
- 6 gü
Tamam işte hem sana hem kendine gülmüş seni yumuşatmaya ve açmaya çalışıyor demekki. Galiba biraz sert duruyorsun mu?
Soran6 güYa mesela bazen heyecandan söyleyeceğim kelimeyi unutuyorum bakıyor ya karşındaki insan bana onun farkında olduğundan ya da yan yana yürüyorduk mesela yanımıza bir hoca geldi bende onun arkasından geçip kadın hocanın yanına geçtim acaba yanlış anlıyor mu böyle mal hareketlerimi vedalaşınca kısaca vedalaşıyorum sanki acelem var gibi oysaki utandığımdan uzatmıyorum 😅 ne yapıcam ben kendimle
Soran6 güYaa hayır zaten konuşurken baya gülüyoruz hatta benim saflıklara gülüyor sürekli bende gülüyorum ben çook güleryüzlğ biriyim ordaki en çok konuşan güleryüzlğ olan hoca benim öyle söyleyim soğuklukla alakam yok yoldan geçen ablalar ile bile konşuruz
- 6 gü
Başka biseymi var sende acaba hic düşündünmü
Soran6 güO ne ya
- 6 gü
Ne bileyim hocaya falan gittinmi hiç bu tarz şeyler denedinmi kurşun dokturmek vs gibi
Soran6 güYok denemedim ya olabilir mi öyle şeyler aslında bizim akrabalardaki kadınlarda var öyle şeyler de hiç baktırmadım kendime korktum ya gece gece 😂 neyse bir ara baktırayım ya bulursam birini
- 6 gü
Bence baktir bi şansını dene yani. Belki böyle biyerden kısmetin kapanmış bağlanmış olabilir. En azından denemiş olursun.
Soran6 güGerçekten hiç öyle düşünmemiştim çok teşekkür ederim yapıcam gece gece çok vaktini aldım çook sağol çok teşekkürler yardımların için 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Soran6 güEğer bir gelişme olursa mutlaka haber vereceğim sana çok teşekkürler 😂❤️
6 güEnerjin kötüdür, dışarıdan çok soğuk duruyorsundur. Güzellik de artık elde edebilen bir şey günümüzde.
08 Yorumla
Soran6 güBenden güleryüzlğ konuşkan birini görmemişsinidr bu tutmadı ya
- 6 gü
Ben de öyle biriyim kibar efendiyim ama faydasını görmedim hiç. Su akar yolunu bulur.
Soran6 güHep öyle dedim dedim ama aynı devam ediyor sanki kimse bizi sevmicek gibi hissediyorum
- 6 gü
Bulacaksın ne istediğini bilen sorumluluk sahibi bir adam.
Soran6 güİnşallah umarım sende kendine layık iyi birini bulursun teşekkürler
- 6 gü
Rica ederim kusura bakma ön yargım için de.
Soran6 güEstagfurullah ya olur öyle şeyler iyi geceler 🫶🏻
- 6 gü
İyi geceler 🌹🫶
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik harika bir artı ama erkekler bazen fazla özgüvenli ve güzel kadınların yanında çekinebiliyorlar 💖 Yani sorun sende değil, onların cesaretsizliğinde olabilir aşkom ✨
Bazen farkında olmadan etrafımıza erişilmez bir duvar örüyoruz. Sohbet ederken biraz daha sıcak, flörtöz ve yaklaşılabilir bir enerji yaymayı deneyebilirsin 💅 Sıcak bir gülümseme ve tatlı bir bakış her şeyi değiştirir.
Peki sen hoşlandığın birine ilk adımı atma konusunda rahat mısın, yoksa hep karşı taraftan mı beklersin? ☕ ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. güzellik dışarıdan bakınca dikkat çeker ama ilişki kurmak başka bir kafa yapısal olarak mesafeli ya da fazla ulaşılamaz duruyor olabilirsin adamlar cekiniyor olabilir normalde
013 Yorumla
Soran6 güYa aslında çok konuşkanım ama herkes beni kanka arkadaş gibi görüyor galiba ben o vibe vermiyorum cilve falan hiç yok bende
Soran6 güOlabilir ya 🥲
Soran6 güNasıl oluyor o biraz açsana
Soran6 güHayır o zaman alakam yok çok konuşkanım çok konuşurum zaten çalıştığım ortamda herkes erkek
Soran6 güGenelde erkeklerin tercih ettiği bir meslek ne yapabilirim öyleyse işten mi çıkayım
Soran6 güBirkaç kişi daha var kadın ya o kadar değil ama zaten pişmanım seçimimden dolayı ama ne yapayım o kadar okulunu okuduk başka meslekte yapamam bu saatten sonra
Soran6 güMühendislik
Sanırım senden kaynaklı bir durum. Bu sitede sevgili arkadaş vs arayan bütün kizlar gizli profille yorum ve soru paylaşıyor. Yahu sizi nasıl bulacağız
06 Yorumla
Soran6 güKaderde varsa bulursun ya ben artık kadere bıraktım mesela
Soran6 güİnşallah aynısı senin için de geçerli iyi insanlarla karşılaşırız umarım
Soran6 güRica ederim iyi günler
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. At bakalım bi, belki onlar sen üzülme diye öyle diyorlardır. Ben üzülümeni umursamam
03 Yorumla
Soran6 güBeğenmesini istediğim kişi sen değilsin ki niye atayım
Soran6 güBeni gören herkes oluyor o aslında sen beni görmedin ki buradan kimsenin de görmesini istemem öyle bir niyetim olsa gizliden sormazdım ama dimi neyse sağol
6 güBu karı kesin bana bakmaz diyordur herkes. xD
01 Yorumla
Soran6 güNeden öyle söylesinler konuşuyoruz günlük hayatta ama
6 güGüzel olmakla çekici olmak aynı şeyler değil maalesef
018 Yorumla
Soran6 güÇekici nasıl olunur mesela bir kadında çekici olan şeyler ne sence
- 6 gü
Bu tek bişey değildir bütündür yani spesifik bir örnek vermek gerekirse kişisel olarak belli bir seviyeye gelmiş insanlar genellikle çekici olur kadın erkek farketmez
Soran6 güÖğretmenim ve mühendisim bir yerlere geldim
- 6 gü
Akademik veya kariyer olarak demiyorum kendini keşfetme konusunda bir yerlere gelmekten bahsediyorum
Soran6 güYa biraz açsana anlamıyorum mesela nasıl
- 6 gü
Çok uzun ve derin bir konu böyle yüzeysel olarak anlatamam ki
Soran6 güYa acaba hayatımda biri var sanıp uzak duruyo olabilirler mi bazılarından duydum yok diyşnce şaşırıyorlar
- 6 gü
Bu bir ihtimal ama tek sebep bu değildir senin yaydığın enerji iletişimin hayata bakışın hepsi birer etken
Soran6 güYa biraz anlatsana hadi
- 6 gü
Bu çok kişisel bir mesele genel olarak bahsetmek zor ayrıca ben bir uzman değilim sadece kendi gözlemlerime dayanarak çözümleme ve yorum yapıyorum
Soran6 güAnladım sağol
- 6 gü
Belkide sorun fazla naif olmandır
Soran6 güYa o zaten öyle çok çabuk üzülürüm ya sence bana yazılıyorlar ben mi anlamıyorum mesela bugün biriyle çok fazla konuştuk iş yerinde ama meslekle alakalı bana yardımcı olmak için evinin yolunu uzattı bana bir işin nasıl yapıldığını falan gösterdi ama kesin onun sevgilisi vardır o yüzden öyle bir şey düşünüp kendimi kaptırıp üzülmekten korkuyorum bide ben birini hoşlanırsam saçma saçma hareketler veya konuşmalar yapıyorum heyecandan mesela üniversite de birine iyi akşamlar yerine günaydın demiştim 😅
- 6 gü
Seni çok iyi anlıyorum aslında biraz zamana mı bıraksan acele etme bence
Soran6 güAnladım haklısın yaa çok teşekkür ederim yardımların için gece gece vaktini de aldım çok sağol 🫶🏻
- 6 gü
Estağfurullah ne zaman istersen ☺️
Soran6 güTeşekkür ettim abi sağol
- 6 gü
Rica ederim bacım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 güGüzel olabilirsin ama yaydığın enerji negatiftir.
01 Yorumla
Soran6 güO nasıl oluyor
Gizli Üye(25-29)6 güKorkuyor olabilirler kanka çünkü " herkes " seni güzel buluyor 🦲
03 Yorumla
Soran6 güÇok teşekkür ederim hayırlısı olsun o zaman yapacak bişey yok benim de korkaklarla işim yok 🥲❤️
Cevap sahibi6 güRica ederim.. Hayırlısı olsun tabi ki cesur güzellik 😇 💚 Kader de neyse o
Soran6 güÖyle tabiki çok sağolun Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi ❤️❤️❤️
6 güSoğuk ve mesafelisindir
03 Yorumla
Soran6 güAlakam yok tam tersi
- 6 gü
Çok saçma ozaman. Neden uzak dursunlsrki
Soran6 güBilmiyorum neyse salla hayırlısı teşekkür ederim cevap için iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 gügel seveyim seni içinde kalmasın
017 Yorumla
Soran6 güAbi sen git torun sev
- 6 gü
:D benim senden ufak sevgililerim var. ayrıca yazımda seninle taşş ak geçer bir yanıt. vesen bu kafayl asla o aradığınıda bulamayacaksın milletin seni istememesinin sebebi bu kibirli yapın canısı
Soran6 güKibirli yapı dediğin senin gibi mide bulandırıcı zihniyetlilere katılmamaksa kibirliyim yaşa bak genç sevgililerim diyosun gençler senin nasıl sevgilim olabilir olsa olsa kızın veya torunun olur kendinize aynada bakın iğrenç bir zamandayız ya
- 6 gü
:D çok mal bir şeysin kendine bakan spor yapan insan yaşlanmaz kolay kolay bu kadınlar içinde geçerli
Soran6 güYaş yaştır sen kendine gençleri nasıl layık görüyorsun niye yaşıtlarınız da var çok spor yapan güzel olan sizin zihniyet kötü
- 6 gü
boş konuşuyorsun takıntıların seni böyle yalnız bırakıyor işte. yaş değil görünüm ve zeka önemlidir. çirkin 18lik kızmı güzel 40lıkmı dersen tabiki yaşlı olanı seçer her erkek bunun tam terside kadınlar için geçerli.
Soran6 güTamam sen niye genç kozları seçiyorsun bir sürü güzel 40 lık var hem yaşıtın anlıyomusun senin anlamadığın yer burası niye gençler onlar bırak kendi yaşıtlarıyla kafalarıyla olsun tabi seninle olan kızlarda da bir sıkıntı var ki babaları yaşındaki adamla oluyorlar Allah onlara akıl ve fikir versin tabiki en başta bu durumu normal görüp devam eden size
- 6 gü
ben yaş ayrımı yapmıyorum 30 40 olan da var 18 23 arası olanda var kadın kadındır önemli olan güzel ve uyumlu olması yaşı değil...
Soran6 güNiye bir tane yetmiyor mu sevgililerim yazmışsınız ya aşk sevgi böyle bişeyse ben almayayım midem bulandı çünkü
- 6 gü
erkek çok eşlidir doğası bu dinlerde buna izin verir yaradılış meselesi...
Soran6 güAynen peki dinde zina haram mesela o genç sevgililerine de nikah kıydın mı helaline aldın mı ama yok sadece size uyan kısımları kabul görün uymayanları görmezden gelin iğrenç zihniyetinize dini alet etmeyin böyle daha çok günaha girersiniz bence
- 6 gü
ben imam nikahı yapmadan içine girmem. nikah kabul etmeyenide kafir diye istemem. evlikadınla da bu sebeple yapmam. evliyle yapacak olsam 50 değil 500 olurdu şimdiye kadar
Soran6 güYa Çok kötüsün senin gibi insanlar midem bulandırıyor bide marifet gibi yazmış ya şu yazdığını bi oku ya nasıl bir zihniyet kusucam sana cevap verdiğim için kendimden iğrendim
- 6 gü
:D mal ya tam cahil git birazsiyer oku peygambr sahabe hayatları vs hz süleymanda 400 tane vardı :D
Soran6 güYok 1000 😂 mal kendi pisliğine peygamberleri alet etme saysam islamın 5 şartını bilmezsin gelmiş burada ahlaksızlığınla övümüyorsun neyse vaktimi çöpe atamam seni Allaha havale ediyprum öbür dünyada görürsün kendini kandırmakla Allah’ı kandırmaya çalışmanın bir olmadığını
- 6 gü
iki soru sorsam küfre düşersin cahil soytarı sen kim din kim. gitaraştır öğren kuran sünnet paygamberler tarihi sonra gel.
Soran5 güSen din öğretecek en son insan bile değilsin o yüzden Allah sana hidayet ve güzel ahlak versin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
6 güDemek ki sohbetin b. k gibi
013 Yorumla
Soran6 güZaten sohbeti başlatan hiç ben olmadım ki genelde insanlar benimle konuşmak istiyor bk gibi olsa insanlar neden benimlemkonuşmak istesin sadece birkaç kez konuştuğum insanlar arayıyorlar konuşmak için bu tutmadı knk baka bişey salla
- 6 gü
İtici bir yerin var demek ki. Belki pis kokuyorsun djdjd
Soran6 güBelki herkesi kendin gibi sanıyorsun
- 6 gü
Benim hayatım boyunca bahsettiğin gibi bir derdim olmadı
- 6 gü
Hatta insanlar bu kadar beni niye seviyor diye şikayet ediyorum
Soran6 güAynen öyledir kesin 😂 tanımadığın insana böyle şeyler söylemen senin zayıf egonu tatmin etme şeklin aşağılık psikolojisi yani öğretmen olarak sana tavsiye vereyim böyle sadece zavallı görünüyorsun
- 6 gü
Zavallı olan pek ben değilim gibi hsjsjs
Soran6 güİnsanlarla dalga geçen herkes aslında zavallıdır karşısındakini eleştirince kendi eksikliklerini kusurlarını gizlediklerini sanarlar
Soran6 güPsikolojide buna projection complex denir
- 6 gü
Ya bir boş ver mk, Instagramdan mı öğrendin psikolojiyi hdhdjd
Soran6 güEğitimini aldım herkesi kendin gibi sanmaya devam ayrıca sen herşeyi instadan mı öğreniyorsun gülünçsün ve vizyonsuzsun bu devirde böyle olmak büyük meziyet genelde herkese vaktinizi çaldığım için özür dilerim derim ama burada tam tersi oluyor o yüzden sağol ve iyi geceler
- 6 gü
İki dakika içinde kendinle çelişiyorsun, seni ciddiye almam
Soran6 gü😅😂👋
Aşk İlişkileri konusunda 638 cevap paylaştı. Kaderindeki biri cikar illaki acele etme
01 Yorumla
Soran6 güAşkım öyle de ne bileyim herkesin hayatında birileri var benim hiç olmadı yaş 27 oldu
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uygun biri denk gelmiyo dmkki
024 Yorumla
Soran6 güYa denk geliyor da kimse o şekilde bakmıyor bana sıkıntı orada
Soran6 güYaa çok güleç ve konuşkanım çok ama o işlerde utangacım biraz 😂
Soran6 güGörücü var da istemediğim insanlar
Soran6 güYa benden büyük Kişiler oluyor ya da akrabalar bu yüzden istemiyorum ben böyle güleryüzlğ benim gibi samimi konuşkan biriyle evlenmek isterim çok kriterim bile yok öyle kişiler var hayatımda ama bana o gözle bakmıyorlar belki sevdikleri var bilmiyorum ama hiç kimse bakmadı bugüne kadar bana o şekilde 🥲
Soran6 gü5 olsa iyi 10 15 yaş büyükler istiyorlar eski çalıştığım yerde birkaç kişi o şekilde annesiyle haber gönderdi ya benim annemin yaşında oluyorlar midem kaldırmıyor öyle şeyler
Soran6 güSjsjsj yaa burdan olmasın aman 😂
Soran6 güAşkım tanıma ben ben burdan bir iki kişiyle konuşmuştum amaçlar farklı burada 😂 tabi herkes öyle değildir de yinede önermem
Soran6 güAllah mutluluklar versin size canım hayırlısı olsun benim içinde teşekkür ederim güzel sohbetin için ❤️
Soran6 güNerden bilmem hayatımın aşkı nerde o bulsun beni ben bulamadım onu 😂
Soran6 güKaderde varsa kesişir bi şekilde yollarımız sen hiç uğraşma 😂❤️
Soran6 güNe yani anlamadım biriyle mi tanıştıracaksın beni
Soran6 güTamam çok sağol iyi geceler ❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
6 güEgoist ya da seçici olduğundandır
09 Yorumla
Soran6 güYa teklif gelmedi ki hiç neyin seçiciliği
- 6 gü
Sevgilim olurmusun
- 6 gü
Cevap bile vermedi bak ego
Soran6 güCanım seni görmem tanımam etmem ne diyeyim evet mi sana biri bunu söylese ne derdin
- 6 gü
Kalbin temiz umarım iyi birine denk gelirsin
Soran6 güÇok teşekkürler umarım sende
- 6 gü
Teşekkür ederim cansın
Soran6 gü🫶🏻🫶🏻🫶🏻
- 6 gü
🙂🙂
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sende sorun
01 Yorumla
Soran6 güTamam knk sağol
- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
6 güGüzel okdugun icin
06 Yorumla
Soran6 güGüzel olunca uzak mı dururlar
- 6 gü
Herkes kolay yanaşmaz diyelim
Soran6 güYa yürüyorlarsa ben mi anlamıyorum acaba neyse ya
- 6 gü
Aynen aynen
Soran6 gütamam sağol knk
- 6 gü
Eyvallah
6 güGüzel değilsin belki
06 Yorumla
Soran6 güBir kişiden değil birçok kişiden duydum hadi birileri yalan söylesin beni tanımayanlar niye öyle söylesin
- 6 gü
Soğuk Zor beğenen genelde konuşmayan birisindir
Soran6 güTam tersiyim ya çok güleç ve konuşkan biriyim tutmuyor senin tahminler hiç ya
- 6 gü
Tersi tutuyor dnsjdnd
Soran6 güAynen o yüzden salla sen boş ver 😂
- 6 gü
👍🏼
6 güaura meselesi
01 Yorumla
Soran6 güMesela
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri