sebebi ne olabilir. cogu yakisiklinin yanında cirkin kizlar oluyor bunun sebebi nedir? benim de yanimda hep tipsiz erkekler oldu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Isini görür mü?
renkli gözlü erkek tarzım değil uzun boylu kaslı ciddi takilan tipler ilgimi çekiyor. benimleyken çocuklassin yeter
Güzel kadınlar evli , yakışıklı erkekler gay. Diye bir şarkı var. İki cinsiyet içinde durum aynı.
Sanırım doğa nın kanunu bu.
Fazla büyüme hormonu yüz şeklini bozduğu için yakışıklı erkeklerin çoğunluğu 180'den kısa olur. Kızlar boyu tipten çok daha fazla önemseyip tipsiz uzun boyluları seçtikleri için 180'den kısa yakışıklı erkekler çirkin kızlara kalıyor. Sen galiba tipe boydan daha çok bakan nâdir kızlardansın.
hayir boy ve kasa bakıyorum ben de.
Konuşma tarzın bilr bu kadar kötüyken bakmamaları normal
ciddiye alamayip sadece gulumsemekle yetiniyorum)
Sen bilirsin
Bir güzeli bir çirkine vermişler diye türkü bile var
Yani güzel bir fizik ya da yüz olunca illa yakışıklı bir birey mi denk gelmeli ya da senin yakısıklılık profilin ne?
uzun boylu kaslı ciddi takilan tipler ilgimi çekiyor. benimleyken çocuklassin yeter
Seçme işlemini sen yap madem. Yaşadığın yere göre değişir aslında
Erkek yakışıkliysa yanına çirkin kız almaz. Alır falan demesin kimse abi bakmıyolar işte. Kendimden biliyorum.
çok da mutevazisin xd
bir güzele bak bir de lavuğa cümlesindeki güzel olmasaydın, bu söz nasıl ortaya çıkacaktı?
Çirkin şansı diye bir şey var duydunmu hiç
Neden bu kadar itici insanlarsınız?
Ya iyimisin senin için mi diyorum çirkin olanların daha çok şansı var
Geçmiş olsun.
Güzelsin ama malsııın bence 😂
tatlım soruyu ben sordum ama cevabına görüş yapan ben değilim. neden nicklere dikkat etmiyorsun lafı ben yiyorum:) çirkin şansına ben de inanırım. tanıdığım cok güzel kadınlar var eşlerinden yana şanslı değiller. tanıdığım güzel olmayan kadınlar var. eşleri baş tacı insanlar.. çirkin şansı...
Hayır tatlım Cevap veren herhalde üzerine alınmış farkındayım sen olmadığının
Çirkinsiniz ama acı olanı da ne biliyor musunuz? Çirkin olan yer dışınız değil içiniz. Bu yüzden karşınıza kimse çıkmıyordur.
çirkin şansı dedik diye mi icimiz çirkin
Canım benim karşıma çok insan çıktı evlenme teklifi bile aldım ama istemedim şimdi de 4bucuk senelik evliyim iki tane de kızım var Çirkin şansı dediysek genel olarak dedik okey
Seni övenler çirkinse sen güzel değilsindir
hemcinslerim bile
Ben kadın erkek ayrımı yapmadım ki
bilirsin kadın kadını cekemez. Bir kadın hemcinsinden bile övgü alıyorsa gideri vardır diye düşünüyorum
Ben daha hiçbir kadının başka bir kadının yüzüne çirkin dediğini duymadım. Genelde yüzüne övüp arkasından gömerler.
e ben de hiçbir erkeğin hiçbir kadına çirkin dediğini duymadim:D zaten sizin icin nefes alsajk yeter:D neye göre degerlendircez teyzelere göre mi :D
Değerlendirmemek gerek. Çirkin güzel ayrımını komple kaldırmayı dene hayatından daha rahat yaşamaya başlarsın o zaman
bu kavramları hayatıma sokan dışarıdaki insanlar. görüştüğüm kişileri hicbir zaman yakistirmadilar ve zevksiz olmakla suclandim :D
Başkaları için sevgili yapmayı bırak sen de. Beğendirip napcaksın sevgilini beğenenler mi paylaşacaksın boş ver salla sen mutluysan gerisini s*ktir et bi de böyle düşün
mutlu değilim ben de. hiç aşık olamadim. sevildim ama tam anlamıyla sevemedim. olamadı
İşte o yüzden tipe göre ayrım yapıyor olabilirsin. Bir gün o duyguları hissedersen hissedince karşında ki otomatik gözünde güzelleşiyor zaten
yorum yapmam icin mi yükledin fotoyu?:) bilmiyorum basit şeyler karsimdakinden
soğutuyorr ya da karsimdakine yaklaştırıyor beni. mesela karşında-ki şeklinde yanlış yazdığın için bi soğuma geldi. gibi gibi
Yok be ben fotoyu ara ara koyup kaldırıyorum 😂
Tuhaf takıntılarmış sen söyleyince fark ettim ‘ki’ meselesini hızlı yazacağım diye bazen pas geçiyorum. Zamanla sever sevdiğini güzel görürsün işte boş ver insanların ne dediğini
yorumu geç yollaman yazilislarini kontrol ettigin anlamina mi geliyor kelimelerinin xd
Hayır çay ve sigara içtiğim anlamına geliyor 😂 Ben normalde de yazdıklarıma dikkat ederim aslında, bazen bilerek yanlış yazdıklarım hariçtir 😂
doğulu musun sen?
sigara icen erkekler iyk. dişleri fena oluyor fenaaa
Maşallahı var dişlerimin 😒
bi şey daha sordum. diş taşların vardır simdi...
Yok ben Selanik göçmeniyim 😒 diş taşım neredeyse hiç yok çok garip evet var ama baya az bence bu fırçalama ile ilgili bir şey. Neyse konu nasıl bana geldi Ya 😒
diş taşı demek= fircalayamamak demek. hekime gitmemek demek. fırça ölü demek. teknik çöp demek.
Hiçbir şey anlamadım :/ bu konudan çıkabilir miyiz? Havalar da ne ısındı be bir anda valla bunalıyoruz dimi? :/
klima al biz aldik bu sene ama elektrikçi bekliyoz :d
Göndereyim çocukları taksınlar hemen 😏 semt online
😒
🙄
🤨.
Aynı yorumu atamazsın uyarısı gelmiş diye nokta koymuş 😂😂
ama o emojiyi kulllanmamistim niye öyle uyari verdi. herhangi bi emoji dahi olsa sayıyo belli ki
Emoji olarak sayıyor hangisin gönderirsen gönder o yüzden uyarı veriyor da saçma belki aynı yorumu tekrar yapmak istiyorum 😒
🤨..
İstediğin kadar nokta koydukça oluyor mu yani bak bunu bilmiyordum işte :/
yoda olmuş bilmiyo:D tek yaptığı özelden millete salça olmaksa demek ki
Tabi ki de ohooo gelene gidene uçan kaçan hiç fark etmez 😏
oooh mis. "tabii" diye yazılır
Velev ki tek ‘i’ ile yazdım nolcak? 😒
caiz değil yavrum
Olsun o kadar yanlışımız be
olamaz Türkçemize sahip çıkalım ihihihi
Çıkabildiğim kadar çıkıyorum kaldığım yerden sen çıkmaya devam edersin işte 😂
sayısalci miydin sen
Yok TM ama en iyi dersim matematikti