Alt tarafı farklı eve geçiyorsun nedir bu abartı gerçekten ben utanıyorum sizce de öyle değil mi
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alt tarafı farklı eve geçiyorsun nedir bu abartı gerçekten ben utanıyorum sizce de öyle değil mi
Cevap
6Cevap
tek amaçları evlilik çünkü bazılarının
Düşündükçe gözümde küçülüyor o kişiler
Evlilik riskli bir şey akıllı olan bu devirde evlenmez... ölürüm de evlilik kumarı oynamam
Seni alan olmaz zaten şaka😂😂bos ver napcan evlenip
Beni birisinin alması yönünde beklentim yok😉 evlilik delisi değilim kendim için yaşıyorum kendime yatirim yapıyorum
Yazdığımı dikkatli oku
Okudum cevap verdim
Simdi sorduğum soruyu oku sana oyle birsey diyen olmadı zaten evlilik delisi falan da demedim sana yazdığımı da mi anlamiyorsun
Tamam uzatma arkadaşım ya
Ama sende yalan yanlis anlıyorsun yazdığımı arkadaşim
Demedim şeyi dedim diyorsun
Seni kimse almaz dedin ben kendimi açıkladım orada evlilik delisi değilim kimseden beklentim yok dedim...
orada ŞAKA yaziyor şakadan damı anlamıyorsun ne
Sen tanımadağın insanlara şaka yapıyormusun cidden 🙂 sanal burası ya ne olacak diyorsan başka tabi
Ne yapalim senin gibi herseye çatalimmi yakında aklar duser başına senin insanlara ne olmus ya sakaya bile gelemez olmuşsun yazik haline
Şaka olduğunu anlayıp ciddiyetle cevap vermene de artik ne desem BEAVO
Haklısın erkek dediğin oru spu gibi olmalı iltifat etmeli bel altı konuşmalı kadın yalakası olmalı siz öylelerini seversiniz benim gibiler sizin isinize gelmez🙃
Ya kardeşim defol sen kulağınla degil baska yerinle dinliyorsun haddi uza artik yazma terbiyesiz
Engelle geç cevap vermek zorunda değilsin işine gelmediyse
Feminallerin yorumları o ablam takılma.. onlar emin ol 2 yumurta bile kıramaz
Beceriksizliğin adı
"Evlenmeyi düşünmüyorum" olmuş :)
Bence evlilik bambaska olay. 7 yıl sevgili olup bir yıla bosanan gördüm. Kapını kapattığında bambaska bir dünya iki insna bir evin içinde zor.. burada bile neler duyuyoruz
Ya onu kastetmiyorum ki ben diyorum ki insanlar çok abartiyor aşırı saçma geliyor alt tarafı evleniyor baska eve geçecek
Ailesinden kopmuyorki ailesi yine ailesi
Evet çok abartılıliyor
Demi😂
Maalesef evlilikte boşanmada öyle ortası yok insanlarin
Kesinlikle
Hayır evlilik ne imzadan ne de taşınmaktan ibaret.
Tm
Büyük sorumluluğu olan bir durum
Ne kdr buyuk olabilir bilmiyorum bazıları aşırı abartiyor
Yasamadigin için abartı geliyor olabilir ama ekonomik iki insnain hayatının kısıtlamasi toplum baskısı bunlar hepsi birer sorun
Evet birde bazıları gereksiz masraf yapiyor yok zayiflicam yok yuzumu yaptircam yaw 1 gun olup bitiyor ne bu merak anlamiyorum
Kaliteli yaşamak ama kaliteli yaşayacak kadar ekonomik durumunun olmayışı bir çok sorunu beraberinde getirir
Evlenınce buraya gelır anlatırsın nasılmıs
Benden önce sen anlatırsın gibi sanmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında sadece adres değişikliği gibi görünse de işin rengi çok farklı aşkım ✨ Birlikte yaşamak, aynı çatının altında bir hayatı, sorumlulukları ve en önemlisi sabah uyandığındaki o modsuz anları paylaşmak demek 💖
Kendi evinde tek başınayken kurduğun o düzen, bir başkasıyla birleşince bambaşka bir boyuta evriliyor. O yüzden insanlar bu kadar anlam yüklüyor bence.
Peki seni bu kadar irite eden şey tam olarak ne, törenler mi yoksa sorumluluk fikri mi? ☕💅