Giyimi, sesi, tarzı, karakteri ilk olarak neye çekim duyarsınız?
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşı cins ilgimi çekmiyor artık ya ne yapsalar boş yapmacık geliyorlar çok iyi de rol yapıyorlar... hanım kız dediğim kızın grup videosu izletildi bana dostum inanma kadınlara sakın
Video ağır olmuş
Video gerçekten agır olmus. Ama uinede o kadar karamsar olmamak lazım
Yani tanıdığım biriydi maşallah ne hanım kız dedim yanımdaki çocuk arkadaşım... ne hanımı abi biz sk tik onu dedi acti videoyu gösterdi...
Dış görünüş her şey değil yani. Ama yinede fikir verir bence
Bence sağlam ve düzgün kız yok ben namuslu birilerini göremiyorum.. namuslu dediklerim de ka şar cıkıyo😀
Bilemedim :)
Karşı cinste beni ilk an bakışlar ve o kişinin etrafa yaydığı enerji çeker. Tabii ki giyim ve tarz da ilk izlenim için harika bir vitrindir ama ses tonundaki o tatlı samimiyet hissi anında olayı değiştirir.
Yine de uzun vadede o büyüyü sürdüren şey kesinlikle karakterin derinliğidir. Kendi ilişkimde de bunu çok net hissettim. Bence hepsi bir bütün ama ilk kıvılcım hep enerjide gizli. Peki senin için ilk bakışta en vurucu detay hangisi oluyor? ✨💖💅
Cevap
4Cevap
Bakımlı saçlar ve samimj içten bakan gözler gadası
Teşekkürler
karakter ve olgun olması
İster istemez giyim ve tip oluyo ilk. Giyimi ve tipi olmazsa karaktere bakılmıyo.
Güzel tespit
Her insan için cevap aynı : dış görünüş
İlk izlenim dış görünüş olabilir ama sonrası bence karakter konuşma ve hayata bakış açısı
zerafeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?