Bazen çok agresifleşiyor. Tanıyamıyorum. İlgisi olduğunu söyleyen arkadaşına da bir şey diyemediği için çok öfkeli davranıyor. İlgiden kasıt beğeni.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen çok agresifleşiyor. Tanıyamıyorum. İlgisi olduğunu söyleyen arkadaşına da bir şey diyemediği için çok öfkeli davranıyor. İlgiden kasıt beğeni.
Cevap
8Cevap
Duygusal bağ kurdu ise kıskanır yoksa sadece takılır geçer
Maldır. Kocasının düzdüğünü biliyor. Cuckold enik neyini kıskanıyon daha. Vur vurabildiğince geç. Neyin sahiplenmesi. At dö. Lünü geç.
Sen mi evlisin
Hıhı
Cinsellik yoksanormal
Nasıl olmasın beraberliğimiz var
Hangisi daha iyi😀😀saka bi yana zor esinle yapmak bile istemezsin
İstemiyorum zaten
Sunu bil bitecek aranizda derin ask varsa uzun surer ama vitecek sonu yok yasayabildigini yasa tuket
Çok üzücü ya Allah kimseye yaşatmasın
Yaw sende hrm yapuyon hrm pisman oluyon
Ne bilim böyle olacağını eşimle ayrılıyorduk. Sonra bi araya geldik ama önceki gibi olmuyor tabiki. Ben hayatıma birini alayım diye bi an bile düşünmedim. her şey çok hızlı gelişti hayranlık aşka döndü. O zaten hep stiyordu olmaz etmez derken oldu İşte
Cok iyi anliyorum seni dedigum gibi sonu yok tuketebildigin kadsr yass herseyi sinemaya falan gidebiliyo musunuz
İlgisi olduğu arkadaşına da bişey diyemediği için derken nasıl yani düzgün anlat
Kimden kıskanıyor? Kocandan mı
Herkesten ençok ondan
Kaç zamanlik ilişkiniz
Merak ettiğin şeyler varsa önce bilgi ver, ona göre anlatacağım
Ne mesela
Özelden detaylı mı konuşalım burdan yüzeysel mi
İki yıl oldu ayrılmayı denedik ama kopamıyoruz
Benim 6 yıl oldu.
Yaz burdan istemediğin mesajı silerim söylemen yeter
Özelden pratik konuşsak, sonra engelle istersen sorun yok. Zaten çok vaktim olmuyor. Bazen birkaç hafta göremediğim oluyor
Cinsellik ne sıklıkta oluyor?
Duygusal boyut mu fazla cinsel boyut mu
Birbirimizi çok seviyoruz. Bu çok belli beraber zaman geçip gidiyor. Cinsellikte ikimizde tatmin oluyoruz saatler sğren sevişmelerimiz var. Ortak zevklerimiz ortak bakış açılarımız var. Çok bağlandık birbirimize. Birbirimizi çok özlüyoruz
Peki ne kadar sürede bir görüşme oluyor ortalama? Haftada/ayda ne kadar
O değişiyor. Üç günde bir olduğu da oluyor ayda üç kerede oluyo
Kocanla erkeğine verdiğin önem arasında çok fark var mı?
Çok fark var eğleniyoruz sevgilimle her şey çok güzel onunla az zaman değil ki iki yıl
Kocanla kaç yıl oldu. Bu arada ucunuzun yaşlar kaç
Yaşlar yakın üçümüzünde sen ne zaman anlatacaksın
Yahu adamakıllı olayı vs bilmeden sağlıklı yorum yapmak mantıklı mı. Şartlara göre değişir yorumlar. Genel mı istiyorsun senin ilişkine özel tavsiye mı?
Yani sizi merak ettim nasıl yaşadınız mesela
Özelden seri şekilde sor cevaplayayım diyorum işte
Zaten iki kadınım var, korkma üçüncüyü aramam
?
Senin varya
Bişe anlamadım
Akıl tutulması bu
Hangisi
Yaşamadan bilemezsin
İnan bu durumdan memnun değiliz ikimizde. Şartlar mecbur bırakıyor. her şey aklıma gelirdi de bu gelmezdi. Kimse yaşasın istemem
Sağol
Kıskanıyorlar ya
Sen de mi yaşadın
Anlatsana biraz
Gizlen burada yax
Kıskanır
Yaşadınmı
Aynen
Anlatsana biraz
Sebep
Herkes nasıl yaşıyor nasıl üstesinden geliyor bilmek için
Kıskanabikir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bu durum tam bir duygu karmaşası ama maalesef çok da şaşırtıcı değil 🥺✨ Bir erkek evli sevgilisini bal gibi de kıskanır, hatta bu kıskançlık suçluluk hissiyle birleştiği için çok daha hırçın ve agresif bir hal alır 💅
İlişkinin üzerindeki gizlilik ve çaresizlik onu ekstra öfkeli yapıyor. Arkadaşına tepki gösterememesi de tamamen kendi durduğu yerin belirsizliğinden kaynaklanıyor. Sana bu kadar olumsuz yansıyan ve seni yıpratan bir duygu yükünü gerçekten taşımak istiyor musun aşkom? ☕💖