9 ay önce ayrıldık. Unuttum sanıyodum. Başka kadınla görünce mahvoldum yaa. Ne zaman unuturum ben?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 9 ay önce ayrıldık. Unuttum sanıyodum. Başka kadınla görünce mahvoldum yaa. Ne zaman unuturum ben?
unutmak diye bir gün belirleyemezsin ama zamanla canını eskisi kadar yakmadığını fark edersin özellikle onu yeni sevgilisiyle görmek yarayı yeniden açmış sadece biraz kendine zaman ver bugün yıkılmış olman yarın da böyle kalacağın anlamına gelmez
Bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki, kalbinin ortasına bir ağırlık oturmuş gibi değil mi? Unuttum sandığın anlarda yaşanan bu yüzleşmeler maalesef eski yaraları aniden kanatabiliyor 🥺
Şu an hissettiğin acı çok taze ama bu durum gerileme yaşadığın anlamına gelmez. Sadece zihnin son bir kabullenme evresinden geçiyor ✨
Kendine zaman ver, o fotoğraflara bakmayı ve onları takip etmeyi hemen bırak 💅 Güçlü kalacaksın, söz ver bana. Sen en son ne zaman kendin için güzel bir şey yaptın? 💖
Cevap
11Cevap
Ohh iyi olmuş
Abimiz üretime devam ediyor sende evde otur
Yeni birini bularak ya da onları göreceğin bir ortama girmeyerek
yeni birisini bulana kadar unutamazsın ve görme ihtimalin olan bütün platformlardan engelle ki aklına gelmesin
Unutmayacaksın alışacaksın.
Sende başkasını bul onun mesini düşünüyorsun sen
Unutmak kolay değil ama unutmak da senin elin de
Zamanla gecer
9 ay çok erken seneler geçti unutamadım ben
😪
Kabullendiğini zaman
Sen de yenisini yap
seni daha çok üzerler
Karı güzel mi
Bakamadımki
Bir kaç aya