2 aydır aynı dolmuşa biniyoruz. Çok beğendim onu. İndikten sonra yürüdüğü güzergâhı da biliyorum. İnip yolda açılmak nasıl olur ne demeliyim?
23 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 aydır aynı dolmuşa biniyoruz. Çok beğendim onu. İndikten sonra yürüdüğü güzergâhı da biliyorum. İnip yolda açılmak nasıl olur ne demeliyim?
Cevap
4Cevap
Sapık sanar çanta fırlatır yapma dkdkdk
Öyle birisi değil bu belli
Tanımadığın kıza açılma belki tipi değilsin belki lezbiyen nereden biliyorsun. Mükemmel olsan bile hep reddedilme ihtimali var. Red yersen bir daha o dolmuşa binemezsin utançtan.
Tam tersi tekrar karşılaşmak hoşuma gider artık utanmam böyle şeylerden. Ama tek korkum evli olması
Eline kağıt ver kaç dldkdkdkdk ne yapacan olum git konuş oda fark etmiştir zaten 2 ay oldu diyorsun en fazla reddeder bakmazsjn bidaha
Ya evli çıkarsa
2 aydır eline yüzüğüne dikkat etmedin mi ya pırlanta vardır ya alyans vardır bişe vardır
Yüzük yok gibi bide ekran resmi bir çocukla yan yana çocuğun yaşı böyle 10 gibi filan belki de çocuğu var ama boşanmış bilmiyorum işte
Tamam boşandıysa sıkıntı yok sen dediğim gibi cesaretini topla git konuş ayıp değil günah değil
Tamam cesaret için sağol konuşursam sana gelişmeyi anlatmak istedim
zavallı kız sapık birisinin onu takip ettiğini bilmiyor
Ne alaka yahu sevgili olmak istiyorum
İlk gözlerinle konus bence dolmus içerisinde. Zaten sana ilgisi varsa oda odaklanacaktır sana
Merhaba de
Uzak dur
Sebep
Bence uzak dur
Neden yahu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnip yolda arkasından yürüyüp önüne çıkmak aşırı korkutucu olabilir tatlım, sakın öyle bir şey yapma! Kız haklı olarak ürkebilir ve ters bir tepki verebilir 🥺
En iyisi dolmuştan inmeden hemen önce veya tam inerken harekete geçmek. Yanına yaklaşıp çok tatlı bir tebessümle "Her sabah aynı dolmuştayız, günümü güzelleştiriyorsun. Bir ara kahve içip tanışalım mı?" diyerek kartını veya sosyal medyanı bırakabilirsin ✨💖
Böylece baskı hissetmez. Sen ne zaman söylemeyi planlıyorsun? ☕💅