Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır gördüğüm kasiyer bir kız var ona nasıl açılabilirim ya da Instagram hesabını nasıl isteyebilirim ( biraz utangaçım)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Önce hemen bu kafadan çıkmanız gerekiyor.
Bu kızdan gerçekten hoşlanıyorsanız onunla sağlıklı ve düzgün bir iletişim kurmak isteyecek kadar da kendisine değer vermeniz gerekir.
Yani onu normal bir insan olarak görüp muhabbeti de o şekilde başlatmalısınız. Bu konuda iyi değilseniz önce başka insanlarla (örneğin başka kasiyerlerle) ayaküstü sohbet etmeyi deneyerek biraz pratik yapın.
Hal hatır sorun, kolay gelsin deyin, teşekkür edin, güzel bir söz söyleyin, "küpeniz çok şık" deyin, "mavi size çok yakışmış" deyin, "bu çikolatayı çok seviyorum, tavsiye ederim" deyin, "siz neli seversiniz?" diye sorun vs. vs.
Bu şekilde başlarsanız hem karşınızdakini gizemli bir varlık yerine gerçek bir insan olarak görürsünüz, hem de siz daha rahat hissedersiniz. Bu da halinize tavrınıza yansır, sizi daha rahat ve özgüvenli gösterir.
Görünümünüze, giyiminize özen gösterin.
Her şeyi doğru yapsanız bile sizi beğenmeyebilir. Belki de siz onu tanımaya başlayınca düşündüğünüz kadar hoşlanmayabilirsiniz. Reddedilme veya iyi anlaşamama ihtimalinizi en baştan kabul edin, edemiyorsanız hiç başlamadan vazgeçin. Olursa ne ala ama olmazsa da ısrarcı davranmayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kasiyer kıza açılmak istiyorsan, önce onunla küçük bir sohbet başlatarak işe başlayabilirsiniz. Alışveriş sırasında veya ödeme yaparken nazik bir şekilde gününün nasıl geçtiğini sorabilir, sık sık gördüğünü ve onunla tanışmak istediğini belirtebilirsiniz. Eğer konuşma iyi gidiyorsa, Instagram hesabını sormak için şöyle diyebilirsin: "Seni burada sık görüyorum, Instagram'dan da takipleşmek ister misin?" Bu, samimi ve direkt bir yaklaşım olur, her şeyden önce onun tepkisini ve rahatlığını gözlemlemek önemli. Eğer olumlu bir tepki alırsan, devam edebilirsin. Utangaç olsan bile, bu basit ve dürüst adımlar seni sonuca götürebilir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Cesaretini toplayıp ona esprili bir şekilde yaklaşmalısın. Ufak ufak iltifatlar ile yüzünü güldürüp, sana dair güzel bir şey söylediğinde daha fazla konuşmak için bir iletişim kanalında bağ kurmalısın.
Bunun için de ona instagram veya whatsapp üzerinden bu konuşmaya devam edelim mi diye sorabilirsin. Ama benim sana tavsiyem bunu sormak yerine mesai bitiminde ne yaptığını sormalısın. Eğer bir planı yoksa bir şeyler içmeye götürüp onunla sohbet edebilir ve güzel bir bağ kurabilirsin. Eğer o iş olursa zaten numarasını da alırsın, sosyal medya hesabını da.
01 Yorumla- 1 yıl
Mesai bitimi akşam oluyor o saatte gelceğini sanmam
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bence dışarı çıktığında veya iş yerinden çıkış yaparken siz onunla muhabbet kurabilirsiniz yani iş yerindeyken böyle bir şey yaparsanız hoş karşılanmayabilir. Bir de utangaçlığınızı da en azından o an için yenmelisiniz ki güzel bir şeyler olabilsin.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba Muhammed! 😄 Utangaç olmak zor olabilir ama bir şekilde cesaretini toplamalısın. Belki öncelikle birkaç kere daha kasada onunla sohbet başlatıp, küçük konuşmalar yapabilirsin. İsmini öğrenebilirsin mesela. Sonraki adımda, samimi bir şekilde "Instagram'dan da konuşalım mı?" diyerek hesap isteyebilirsin. Unutma, dürüst ve kibar olman işin anahtarı! Hadi bol şans! 💫
12 Yorumla- 1 yıl
Ama çok utangaçım ya da onu görünce bana birşeyler oluyor bilmiyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılMerhaba Muhammed! 😄 Utangaç olmak normal bir şey, endişelenme. 💕 Öncelikle, kasada birkaç küçük sohbet başlat. Havadan sudan konuş, gününün nasıl geçtiğini sor mesela. Bazen sadece gülümsemek bile iyi bir başlangıç. 😌 Kendine güven, utangaçlığı yenmek zaman alabilir ama küçük adımlarla başarabilirsin.
Eğer onu görünce kalbin pır pır ediyorsa, bu iyi bir işaret! 😍 Belki cesaretini topladığında, "Instagram'dan da konuşalım mı?" demek daha kolay gelir. Hem fazla kaybedecek bir şeyin yok, en kötü ihtimalle reddedilir ve hayatına devam edersin. 💪
Kendine güven, sen yaparsın! Hadi bol şans! 💫
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
18Cevap
Bunu yaparken doğal ve rahat bir şekilde yaklaşmak en iyisi olur. Utangaç olduğunu hissediyorsan, bu tamamen normal, ve bu tür bir durum için acele etmene gerek yok. Kendi rahatını bozmayacak şekilde hareket etmek, daha doğru bir yaklaşım olur.
İlk olarak, ona doğal bir sohbet açabilirsin. İşyerinde, kasiyer olarak çalışırken zaten işini yapıyor, bu yüzden onunla muhabbet etmek için uygun bir zaman bulman önemli. Mesela, iş dışında neler yaptığına dair bir soru sormak, hobilerinden bahsetmesini istemek gibi konulara girebilirsin. Bu tür basit sohbetler, ona ilgi gösterdiğini nazikçe belirtebilir.
Instagram hesabını istemek için ise, doğal bir geçiş yapmak önemli. Ona, “Bence seninle daha çok sohbet edebiliriz, Instagram’da takip edebilir miyiz?” gibi bir yaklaşımda bulunabilirsin. Bu, ne kadar rahat olduğuna bağlı olarak değişebilir, ama fazla baskı yapmaktan kaçınmalısın.
Önemli olan, doğal olman ve baskı yapmadan, samimi bir şekilde yaklaşman. Onun cevabına saygı göstermek de çok kıymetli. Eğer olumlu cevap alırsan, güzel bir başlangıç olabilir. Eğer istemezse de, buna saygı duyman ve rahat bir şekilde geri çekilmen önemli.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl"Merhaba, umarım günün güzel geçiyordur. Buraya sık sık geldiğimi belki fark etmişsindir, ama seni daha iyi tanımak istiyorum. Sosyal medyada arkadaş olabileceğimiz bir yerin var mı? Instagram hesabını alabilir miyim? Eğer bu konuda rahat değilsen de, hiç sorun değil. Sadece seni tanımak istiyorum ve eğer sen de istersen, belki daha sonra bir kahve içebiliriz."
Bu şekilde yaklaşarak hem samimi hem de saygılı bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız!
00 Yorumla
1 yılBunu dene:
İlk başta çok fazla şey al, daha sonra utangaç olduğun için sıranın hiç olmadı bir anda veya sıranın sonunda git kasaya. kasadan geçirirken uzun sürsün. Sonra o anda gülümseyerek sanırım biraz seni yoracam gibi şakalar yaparak kızı güldür. O anda bir şeyler sor bir ürün hakkında veya başka bir şey olabilir. Daha sonra konuşurken, kişisel detaylar hakkında sorular sor Ne zamandan beri çalışıyon? Nerede oturuyorsun? O anda instagram veya telefonda almaya çalış olay tamamdır.01 Yorumla- 1 yıl
Eğer kızdan red yersen... De ki "Oysa seni çok güzel güldürmüştüm. Bu kadar malı artık birlikte yeriz diye düşünüyordum ama sanırım yalnız yiyecem galiba"
1 yılİlk adım olarak kızla kısa kısa konuş, selam falan ver; 2. adım olarak hal hatır sor; son adım olarak ise marketten 1 tane çikolata alıp sanki kendine alıyormuşsun gibi kızın baktığı kasadan geçir ve ödemeyi yaptıktan sonra çikolatayı kıza ver.
03 Yorumla- 1 yıl
Yok abi zor kafama sıksalar yapamam kız gözümün içine bakınca intihar edesim geliyor
- 1 yıl
Dediklerimi yaparsan kızı kazanırsın kardeşim.
- 1 yıl
Ama tabii ki; son karar senin. 😊
Gizli Üye(25-29)1 yılya bak kanka... eğer şeyin konya bamyası kadar küçğk kürdan gibi inceyse ne olur açılma... şimdi kız dışardan bakıp seni bi şey sanır, sonra bamyanla tanıştığında hayal kırıklığı yaşar... yaşatma bu kızcağaza hayal kırıklığı
19 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka sen birini severken şeyine mi bakarsın
- 1 yıl
iste kezban tc kizlari nasil olunuyor görüyorsunuz
- 1 yıl
Muhamed sor bu gizli üyeye annasi babasina bakarken bamyasınamı bakmışda evlenmiş
- 1 yıl
Çok haklısın sapa saçma şeyler yazıyorlar düşünme yetisini kaybetmiş insanlar
- 1 yıl
Muhammed sende laf yok kanka
Ver şunlarım ağzının payını
Bunlar yirtik don bunlardan adam olmaz
- 1 yıl
Yatcam ben bunun gibilerle uğraşmaz bırakalım da güzel bamyaları düşünsün o
- 1 yıl
buna at lazim neyse gevezellik sevmem hadi yat ii geceler
Cevap sahibi1 yılooooo bütün konya bamyalılar ve konya bamyası sevenler toplaşmış :)))
- 1 yıl
Ama olmaz ki böyle
1 yılPardon adınızı öğrenebilirmiyik acaba? Diye sor ve adını söyledikten sonra elini uzatıp kendi adını söyle memnun oldum de. Daha sonra: Sakıncası yoksa ınstagram hesabınızı alabilirmiyim diye sor bence en mantıklısı bu nasıl halletmeye dusunuyorsun paranın üstüne telefon numarası falan hiç olmadık işlere bulaşma bence
01 Yorumla- 1 yıl
*Adını öğrenebilirmiyim diye sor
Prezervatif al. Kasadan geçirirken senin için aldım de
13 Yorumla- 1 yıl
Aşık oldum abicim amacım öyle değil
- 1 yıl
boş ver kanki aşk maşk boş şeyler
- 1 yıl
Ayn kanka
Ya o kasiyerlerin aşlah belasını vermesin ya 2 ekmek 1 domates alıcam sulanıyor ya sik kırıkları
05 Yorumla- 1 yıl
Ben kıza aşık oldum ama bi suçum yok 😄
- 1 yıl
Demesi kolay kız çok güzel kafam gidiyor ellerim titrmeye başlıyor
- 1 yıl
Yapma ya niyetimiz kötü değil başkası sevmesin mi
Gizli Üye(18-24)1 yılEğer kızdan ışık gördüysen lütfen açıl bende birinden adım bekliyorum gözlerini alamıyor benden ama adım atmadığı için kafamı karıştırıyor. Sen git açıl kıza.
0114 Yorumla- 1 yıl
Ama nasıl kasiyer bide
- 1 yıl
Kağıda yazsam Uber falan girebilir
Cevap sahibi1 yılSence sana ilgisi var mı
- 1 yıl
Kız çok saf güzel bi ara gittim belli ettim kendimi anladı galiba sonra hmen uzaklaştım 15 gün kadar oraya gitmedim. Bugün gittim görmeye
Cevap sahibi1 yılManyak niye bir yakın bir uzak davranıyorsun kızın aklını karıştırma git nazik ol ona karşı bak unutma.
- 1 yıl
Evet doğru uzun zaman sonra bugün gittim yan yana geldik yüzü bozuldu biraz
- 1 yıl
Ama açılmam lazım Instagram falan almam lazım
- 1 yıl
Kağıda falan ne bilim yazıp versem taciz mi sanarlar
Cevap sahibi1 yılHayır kağıda yazma be bu kız hep kasada olacak değil ya reonda gördüğün zaman nasılsınız falan de cesaretini topla kızdan net bir ışık görürsen zaten her şey tamamlanır.
- 1 yıl
Başta bakışırım biraz değil mi
Cevap sahibi1 yılTabi her gördüğünde içten samimi duygularla bak ama gülümseme ifadesi yüzünde değil gözünün içinde olsun eminim çok daha etkilenecektir ben öyleyim şahsen
- 1 yıl
Sen naptın peki açıldın mı
Cevap sahibi1 yılHayır ben erkekten yani ondan adım bekliyorum çünkü o başlattı ve uzun uzun bakıyor gözlerimin içine ama adım atmadığı için kafamda sorunlar oluşuyor. Acaba egosunu mu tatmin ediyor sapık mı beni cepte mi tutmaya çalışıyor ya da gerçekten hoşlanıyormu diye. Onun yüzünden kafam allak bullak.
- 1 yıl
Kaç yaşındasın peki
Cevap sahibi1 yıl18 karşı taraf ta tahminen 23 24
Cevap sahibi1 yılBu arada kız kaç yaşında sen kaçsın
- 1 yıl
Yani öncelikle Aşkın yaşı olmaz ama dikkatli ol derim bende bir erkeğim hani derler ya erkeklere güvenilmez diye bence doğru seni kullanmasına izin verme derim. Bende 18 yaşındayım kızda 20
- 1 yıl
Yani niyetini tam öğren derim ilk önce bu zamnda boş erkekler çok
Cevap sahibi1 yılSen kızın yaşını nereden biliyorsun peki. Hangi konuda güvenmemeliyim sence.
Cevap sahibi1 yılEvet onun niyetini öğrenmeden adım atmam zaten öğrensem de atmam 😂
- 1 yıl
Tahmin diyelim ikinci soruya gelirsek dediğim gibi bende erkeğim siz kızlar çok değerlisiniz onun niyetini saptaman lazım iki tür erkek vardır bence aşk erkeği yani duygusal bide canım olan kafası başka yerlere çalışan o yüzden dikkat et önce bir teklif et buluşun ozmn niyetini kesin anlarsın ztn direk sana dokunmak isterse bulaşma derim
Cevap sahibi1 yılHm erkek olan sensin daha iyi bilirsin erkek düşüncesini tabi. İyi bilgiler aldık birbirimizden. İyikide sordun soruyu🤝
- 1 yıl
Peki son bir şey daha sence kızın temiz olduğunu nerden anlarım
Cevap sahibi1 yılHangi konuda temiz olduğunu.
- 1 yıl
Yanş dediğim gibi buluşmadan niyetini anlaman zor
- 1 yıl
Nasıl diyeyim hani bazı kızlar varya hep ortamda takılırlar o anlamda diğer anlamda değil yani
Cevap sahibi1 yılHe onu pek bilemezsin anca konuştuktan sonra ama şeye bakabilirsin orada erkek çalışan varsa dikkat et biraz onlarla nasıl konuşuyor samimi mi eğer fazla samimi ise pek sağlam ayak olmayabilir ama normal bir şekilde konuşuyorsa sorun olmayacaktır bence. İnsanlar kendini belli eder.
- 1 yıl
Evet doğru knk açılmam lazım yoksa öldürcem kendşmi hayatım mahvoldu
Cevap sahibi1 yılValla bende aynı durumdayım.
- 1 yıl
Hayatımda hiç alkol almadım ama öyle bir haldryim ki kafam hep güzel
- 1 yıl
Bu saatte arabesk dinliyorum
Cevap sahibi1 yılAhahha olabilir olur öyle şeyler boş ver sen tüketme.
Cevap sahibi1 yılBenim arabesk dinlemeye bile mecalim yok
- 1 yıl
Olücem sen demi öylesin kızla buluşup şöyle birlikte yıldızları izleyesi geliyor insanın
- 1 yıl
Knk açılsana evet çok zor ama erkeklere açılmak daha kolaydır bence biraz hayvan olduğumuz için
Cevap sahibi1 yılAhahha ben o evreyi geçtim şu an kocamla balkonda oturup sohbet ediyoruz🤣
Cevap sahibi1 yılAsla açılmam asla
- 1 yıl
Ciddimisin
- 1 yıl
Kocan mı
Cevap sahibi1 yılHangi konuda
- 1 yıl
Kocamla balkondayım dedin ya
- 1 yıl
Evlimsin
Cevap sahibi1 yılYa yok espiri yaptım dedin ya hani kızla yıldızları seyretmek istiyorum diye bende dedim ben o hayalleri çoktan geçtim şuna kocamla balkonda kahve içtiğimi hayal ediyorum diye espiri yaptım 😂
- 1 yıl
O çok gittin sen direk evlenme teklif et 😄
Cevap sahibi1 yılYok ben takıntılı biriyim bu manyak yüzünden 4 5 aydır kimseye yüz vermiyorum. Beyfendi de sadece bakmakla yetiniyor. Ve bunun meslek de sıkıntılı o yüzden güvenmiyorum buna
- 1 yıl
Evet açıl vala bak buluşun bi anlarsın niyetini diğer şekilde harab etme kendini
- 1 yıl
Çocuk uzun yakışıklı mı
Cevap sahibi1 yılOlmaz olmaz olmaz kim bilir günde kaç kıza bakıyordur sabahtan akşama kadar kadın kız görüyor esnaf pazarcı asla güvenmiyorum evet beğendim aşık oldum ama daha ileri gitmem.
Cevap sahibi1 yılBeğendiğime göre benim kriterlere uyuyor demekki.🤣
- 1 yıl
O zmn kendine yazık etme değerlisin sen o öküzü boş ver başkasını bulursun evt unutması zor olur ama
- 1 yıl
Senin kriterler
- 1 yıl
Anladım 180 boy falan meselesi
Cevap sahibi1 yılKime göre değerliyim senin dediğin gibi değerli olsam oda bilir kıymetimi bence yanlış mıyım.
Cevap sahibi1 yılYok be ne boyu ne posu adam baka baka beni kendine bağladı
- 1 yıl
Evet haklısın çocuk değer verse çekinmez bence ztn kasiyer olan biri utangaç değildir belli eder yani
- 1 yıl
Keko çocuk sev onlar daha çok bağlılar 😄
Cevap sahibi1 yılKariyer değil 🤣 esnaf adam pazarcı o yüzden güvenmiyorum.
Cevap sahibi1 yılYok keko kalsın düzgün biri çıksın karşıma istiyorum
- 1 yıl
Anladım peki yakışıklı mı yakışıklıysa ihtimal düşer yani çürük olabilir
- 1 yıl
Şaka yapıyorum kekoya bulaşılmaz
Cevap sahibi1 yılYani bana göre benim yakışıklılık algılarıma göre baya iyi ama herkesin zevki farklıdır.
Cevap sahibi1 yılO çürük olabilir ama bende güzelim kendimi beğeniyorum evet kendisi çok yakışıklı ama kendimle eşit görüyorum.
- 1 yıl
Anladım yani kendine güveniyorsan unut derim olur da unutamazsan buluşmadan niyetini öğrenemezsin
- 1 yıl
Keşke herkes bizim gibi temiz aşk yaşasa bu zamanı biliyorsun
Cevap sahibi1 yılUnutmak konusunda kendime pek güvenim yok olayı çözmeden asla başka birine ilgi sevgi duyamam huyum böyle maalesef
Cevap sahibi1 yılKeşke gerçekten keşke
- 1 yıl
Ozmn buluş derim ama gündüz buluş buluşacaksan
Cevap sahibi1 yılYani başka ihtimal yok zaten millet gece mi buluşuyor tövbe estağfurullah
- 1 yıl
Yani tabi önce teklif etmen lazım hani erkek diye ilk adımı ondan bekleme derim ben
- 1 yıl
Nşyeti kötü olanlar akşam buluşur bi Kocaeli insanı olarak bilirim
Cevap sahibi1 yılValla ben ondan bekliyorum bu konuda kesin ve netim biri için ölsem bile söylemem utanıyorum
Cevap sahibi1 yılBöyle bir hata yapmam.
- 1 yıl
Bende öyleyim ama açılcam kesin hayatım mahvoldu ya rad yicem ya da evet diyecek ztn sevdiğim kızın fiziği falan çok iyi değil ama yüzüne aşık oldum
Cevap sahibi1 yılSen erkeksin yaparsın. Ben her zaman derim erkek birazcık yüzsüz olmalı git dediğimde gitmek yerine kalacak olan türden olması. Yoksa ilk kavgada ayrılık yaşanır.
- 1 yıl
Ne bilim ya özgüvensizin önde gideniyim
- 1 yıl
Bide başka bir kız daha var çalışan o da etkiliyor hani açılsam karışır mu diye
Cevap sahibi1 yılKonuşma şeklin gayet iyi olgun birisin eminim elin ayağın da düzgündür özgüvenini tazeleee.
Cevap sahibi1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Ne bilim yani beni aşkım çok temiz bir kız ama yanındaki öyle değil o karışır mı sence sonuçta meslektaşlar aynı yerde bide
Cevap sahibi1 yılÖyle bir hakkı yok seninki de ona kanacak Kadar saf olmasın be
- 1 yıl
Evet bide sence beni serseri falan sanar mı kaşımda façalr var
- 1 yıl
Off bitiyorum knk ya
Cevap sahibi1 yılFaçalr ne tam olarak bilmiyorum hemen bakıp geliyorum
- 1 yıl
Kaştaki çizik ya alemsin 😄
Cevap sahibi1 yılHe yüzünün neresinde fazla dikkat çekmiyorsa bir şey olmaz insanlık hali
Cevap sahibi1 yılBen baktım bıçak iyiymiş neyse kaş ise gelir bir şey olmaz
- 1 yıl
Kaşımda 😄
- 1 yıl
O kız bana evet desin intihar bile ederim
Cevap sahibi1 yılTamam sorun yok gelir kaşların rahat bırak onları
Cevap sahibi1 yılİnşallah der bu kadar heycan boşa gitmez
- 1 yıl
tamam onlarda özür diliyorum
Cevap sahibi1 yılAhahah bencede dile
- 1 yıl
Ne bilim ya bebek gibi mübarek bazen Allah'ım diyorum sen neler yarstmışsın aklım almıyor
Cevap sahibi1 yılVay vay olabilir güzel kızlar var öyle
- 1 yıl
Ya siz kızlar öyle bir varlıksınız ki hani tip olsun yüz olsun güzel olmasanız bile hayran edşyorsunuz yanlış anlama nolur
- 1 yıl
Sen dertten sigara falan içiyormusun
Cevap sahibi1 yılAhahha yok ben yanlış anlamam niye anlim.
- 1 yıl
La birinin yorumunu okudum diyor git kıza bacım de sonra sohbete başla akla bak
Cevap sahibi1 yılYok be ne sigarası o kadar hayat zorluğu yaşadım içmedim tanımadığım ne olduğunu bilmediğim biri için bide sigara mı içecem.
- 1 yıl
Bende hiç içmemiştim geçen çok daraldı içim gitti. İki tane puro aldım çok iyi geldi zalımın kızı sıksa daha iyi
Cevap sahibi1 yılNe bacısı benim hoşlandığım kişi bacım abla kardeşim dese uzağından bile geçmen artık
- 1 yıl
Denesem döver mi beni 😄😄
Cevap sahibi1 yılboş ver içme böyle şeyler alışkanlık yapar
Cevap sahibi1 yılBen soğurum onu bilemem
- 1 yıl
Yok devam etmedim çok çükür hayat işte dertsiz geçmiyor hep bi derdim oldu
Cevap sahibi1 yılKesinlikle
- 1 yıl
Lan o kadar yokluk gördüm kışın üşüdüm yokluktan bunu yokluğu daha çok canımı yakıyor
- 1 yıl
Öyle yani isimsiz knkam sohbet iyi geldi
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılOlur öyle şeyler mesela şu an tanımadığım birini düşünmeden duramadığım için uyuyamıyorumm.
Cevap sahibi1 yılBanada teşekkür ederim hadi hayırlı geceler sana rüyanda onu gör
- 1 yıl
Ben daha beterim emin ol
- 1 yıl
İnş sendr hayırlı geceler
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler
1 yılKibarca ve saygılıca hoşlandığını söyleyip açıl bence ne kaybedersin ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sakın bir zamanda on defa git her seferinde yanına git ve açıl
00 Yorumla
1 yılSakın pat diye açılayım deme yoksa kalbi kırılan sen olursun ilk önce cesaretini adam gibi toplayıp kibarca tanışmak istediğini söyleyerek instagramını ya da numarasını iste daha sonra birkaç ay konuşun sonra açılırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEğer onunda sana karşı bir ilgisi olduğunu düşünüyor isen ufaktan ufaktan bir şeyler sormaya başlayabilirsin, bir anda kendisine açılman istenmeyen sonuçlar yaratabilir..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılOna hoşlandığıni söyleyerek
00 Yorumla
1 yılbir hediye al barkod kısmına yazmak istediğini yaz kasadan okutunca numara değil de yazı çıksın
güzel bence00 YorumlaKnk ben de aynı senin gibiydim red yedim bence hiç yanaşma çünkü çok üzülürsün
03 Yorumla- 1 yıl
Aga beee
- 1 yıl
Kasiyer kıza mı açıldın bravo valla
1 yılKağıda instagramını yaz ver ama dikkatli ol işinden olur senin yüzünden
00 Yorumla
1 yılaçılmasan daha iyi, senin gibi düşünen yüz kişi filan vardır kız da bezmiştir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. paraya numaranı ve instagramını yaz
01 Yorumla- 1 yıl
Parayı başkası görebilir elden ele olduğu için
1 yılBolca alıp veriş yaparak.
00 Yorumla
1 yıl2 ekmek 1 numara alabilir miyim de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıllan yoksa ben miyim allah korusun 😂😂😂😂😂
01 Yorumla- 1 yıl
Sen kimsin
Gizli Üye(25-29)1 yılSürekli git markete zamanla olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHoşlandığını direkt söyle gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYakışıklı değil isen hiç uğraşma
00 Yorumla
1 yılAçıldın mı
114 Yorumla- 1 yıl
Hayır cesaretimi toplayamadım daha mal gibiyim
- 1 yıl
Bak şimdi sana taktik vericem
- 1 yıl
Gün içinde çok başıma geliyor utanmadan durup laf atıyorlar falan sen edebinle gidip isteyeceksin işin ucunda ö. lüm yok hiç değilse kabul etmese bile şansımı denedim olmadı dersin
- 1 yıl
Anlatması kolay ama kerşısına gelince elim titriyor kitleniyorum adeta
- 1 yıl
Abartma ne farkı var normal insan oda sende
- 1 yıl
Ne bilim çok tipli bir kız da değil aslında ama karşısında adeta hani başka ülkeye gidersin, o ülkenin dilini konuşamazsın ya bende öyle oluyorum Türkçeyi unutuyorum
- 1 yıl
Valla hiç kusura bakma sen bilinç altına öyle işliyorsun normal bir kız kabul etmezse kızmı yok biraz rahat ol ya
- 1 yıl
Kız var ama aşık oldum ben niyetim kız bulmak değil
- 1 yıl
İyi aşık olduysan git instagramını iste ama giderken böyle düzgünce giyin falan ekstra bi yakışıklı ol
- 1 yıl
Markete öyle gidersem döverler vala bide ne bilim istesem Uber işin içine girer diye korkuyorum
- 1 yıl
Kızı tanımıyorum sonuçta
- 1 yıl
O zaman çıkış saatini bekle
- 1 yıl
Çıkışta peşine mi takılayım diyorsun peki arkadaşları yanındaysa
- 1 yıl
Onuda yarın git bak biri varsa geri evine gidersin yoksa istersin
1 yılparanın üstüne hesabını yaz
03 Yorumla- 1 yıl
Para elden ele geçeceği için sıkıntı biraz
- 1 yıl