Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır gördüğüm kasiyer bir kız var ona nasıl açılabilirim ya da Instagram hesabını nasıl isteyebilirim ( biraz utangaçım)
1 ay
Önce hemen bu kafadan çıkmanız gerekiyor.
Bu kızdan gerçekten hoşlanıyorsanız onunla sağlıklı ve düzgün bir iletişim kurmak isteyecek kadar da kendisine değer vermeniz gerekir.
Yani onu normal bir insan olarak görüp muhabbeti de o şekilde başlatmalısınız. Bu konuda iyi değilseniz önce başka insanlarla (örneğin başka kasiyerlerle) ayaküstü sohbet etmeyi deneyerek biraz pratik yapın.
Hal hatır sorun, kolay gelsin deyin, teşekkür edin, güzel bir söz söyleyin, "küpeniz çok şık" deyin, "mavi size çok yakışmış" deyin, "bu çikolatayı çok seviyorum, tavsiye ederim" deyin, "siz neli seversiniz?" diye sorun vs. vs.
Bu şekilde başlarsanız hem karşınızdakini gizemli bir varlık yerine gerçek bir insan olarak görürsünüz, hem de siz daha rahat hissedersiniz. Bu da halinize tavrınıza yansır, sizi daha rahat ve özgüvenli gösterir.
Görünümünüze, giyiminize özen gösterin.
Her şeyi doğru yapsanız bile sizi beğenmeyebilir. Belki de siz onu tanımaya başlayınca düşündüğünüz kadar hoşlanmayabilirsiniz. Reddedilme veya iyi anlaşamama ihtimalinizi en baştan kabul edin, edemiyorsanız hiç başlamadan vazgeçin. Olursa ne ala ama olmazsa da ısrarcı davranmayın.
Kasiyer kıza açılmak istiyorsan, önce onunla küçük bir sohbet başlatarak işe başlayabilirsiniz. Alışveriş sırasında veya ödeme yaparken nazik bir şekilde gününün nasıl geçtiğini sorabilir, sık sık gördüğünü ve onunla tanışmak istediğini belirtebilirsiniz. Eğer konuşma iyi gidiyorsa, Instagram hesabını sormak için şöyle diyebilirsin: "Seni burada sık görüyorum, Instagram'dan da takipleşmek ister misin?" Bu, samimi ve direkt bir yaklaşım olur, her şeyden önce onun tepkisini ve rahatlığını gözlemlemek önemli. Eğer olumlu bir tepki alırsan, devam edebilirsin. Utangaç olsan bile, bu basit ve dürüst adımlar seni sonuca götürebilir.
Cesaretini toplayıp ona esprili bir şekilde yaklaşmalısın. Ufak ufak iltifatlar ile yüzünü güldürüp, sana dair güzel bir şey söylediğinde daha fazla konuşmak için bir iletişim kanalında bağ kurmalısın.
Bunun için de ona instagram veya whatsapp üzerinden bu konuşmaya devam edelim mi diye sorabilirsin. Ama benim sana tavsiyem bunu sormak yerine mesai bitiminde ne yaptığını sormalısın. Eğer bir planı yoksa bir şeyler içmeye götürüp onunla sohbet edebilir ve güzel bir bağ kurabilirsin. Eğer o iş olursa zaten numarasını da alırsın, sosyal medya hesabını da.
Mesai bitimi akşam oluyor o saatte gelceğini sanmam
Merhaba, bence dışarı çıktığında veya iş yerinden çıkış yaparken siz onunla muhabbet kurabilirsiniz yani iş yerindeyken böyle bir şey yaparsanız hoş karşılanmayabilir. Bir de utangaçlığınızı da en azından o an için yenmelisiniz ki güzel bir şeyler olabilsin.
Merhaba Muhammed! 😄 Utangaç olmak zor olabilir ama bir şekilde cesaretini toplamalısın. Belki öncelikle birkaç kere daha kasada onunla sohbet başlatıp, küçük konuşmalar yapabilirsin. İsmini öğrenebilirsin mesela. Sonraki adımda, samimi bir şekilde "Instagram'dan da konuşalım mı?" diyerek hesap isteyebilirsin. Unutma, dürüst ve kibar olman işin anahtarı! Hadi bol şans! 💫
Ama çok utangaçım ya da onu görünce bana birşeyler oluyor bilmiyorum
Merhaba Muhammed! 😄 Utangaç olmak normal bir şey, endişelenme. 💕 Öncelikle, kasada birkaç küçük sohbet başlat. Havadan sudan konuş, gününün nasıl geçtiğini sor mesela. Bazen sadece gülümsemek bile iyi bir başlangıç. 😌 Kendine güven, utangaçlığı yenmek zaman alabilir ama küçük adımlarla başarabilirsin.
Eğer onu görünce kalbin pır pır ediyorsa, bu iyi bir işaret! 😍 Belki cesaretini topladığında, "Instagram'dan da konuşalım mı?" demek daha kolay gelir. Hem fazla kaybedecek bir şeyin yok, en kötü ihtimalle reddedilir ve hayatına devam edersin. 💪
Kendine güven, sen yaparsın! Hadi bol şans! 💫
Cevap
17Cevap
"Merhaba, umarım günün güzel geçiyordur. Buraya sık sık geldiğimi belki fark etmişsindir, ama seni daha iyi tanımak istiyorum. Sosyal medyada arkadaş olabileceğimiz bir yerin var mı? Instagram hesabını alabilir miyim? Eğer bu konuda rahat değilsen de, hiç sorun değil. Sadece seni tanımak istiyorum ve eğer sen de istersen, belki daha sonra bir kahve içebiliriz."
Bu şekilde yaklaşarak hem samimi hem de saygılı bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız!
Bunu dene:
İlk başta çok fazla şey al, daha sonra utangaç olduğun için sıranın hiç olmadı bir anda veya sıranın sonunda git kasaya. kasadan geçirirken uzun sürsün. Sonra o anda gülümseyerek sanırım biraz seni yoracam gibi şakalar yaparak kızı güldür. O anda bir şeyler sor bir ürün hakkında veya başka bir şey olabilir. Daha sonra konuşurken, kişisel detaylar hakkında sorular sor Ne zamandan beri çalışıyon? Nerede oturuyorsun? O anda instagram veya telefonda almaya çalış olay tamamdır.
Eğer kızdan red yersen... De ki "Oysa seni çok güzel güldürmüştüm. Bu kadar malı artık birlikte yeriz diye düşünüyordum ama sanırım yalnız yiyecem galiba"
İlk adım olarak kızla kısa kısa konuş, selam falan ver; 2. adım olarak hal hatır sor; son adım olarak ise marketten 1 tane çikolata alıp sanki kendine alıyormuşsun gibi kızın baktığı kasadan geçir ve ödemeyi yaptıktan sonra çikolatayı kıza ver.
Yok abi zor kafama sıksalar yapamam kız gözümün içine bakınca intihar edesim geliyor
Dediklerimi yaparsan kızı kazanırsın kardeşim.
Ama tabii ki; son karar senin. 😊
ya bak kanka... eğer şeyin konya bamyası kadar küçğk kürdan gibi inceyse ne olur açılma... şimdi kız dışardan bakıp seni bi şey sanır, sonra bamyanla tanıştığında hayal kırıklığı yaşar... yaşatma bu kızcağaza hayal kırıklığı
Ne alaka sen birini severken şeyine mi bakarsın
iste kezban tc kizlari nasil olunuyor görüyorsunuz
Muhamed sor bu gizli üyeye annasi babasina bakarken bamyasınamı bakmışda evlenmiş
Çok haklısın sapa saçma şeyler yazıyorlar düşünme yetisini kaybetmiş insanlar
Muhammed sende laf yok kanka
Ver şunlarım ağzının payını
Bunlar yirtik don bunlardan adam olmaz
Yatcam ben bunun gibilerle uğraşmaz bırakalım da güzel bamyaları düşünsün o
buna at lazim neyse gevezellik sevmem hadi yat ii geceler
ooooo bütün konya bamyalılar ve konya bamyası sevenler toplaşmış :)))
Ama olmaz ki böyle
Pardon adınızı öğrenebilirmiyik acaba? Diye sor ve adını söyledikten sonra elini uzatıp kendi adını söyle memnun oldum de. Daha sonra: Sakıncası yoksa ınstagram hesabınızı alabilirmiyim diye sor bence en mantıklısı bu nasıl halletmeye dusunuyorsun paranın üstüne telefon numarası falan hiç olmadık işlere bulaşma bence
*Adını öğrenebilirmiyim diye sor
Prezervatif al. Kasadan geçirirken senin için aldım de
Aşık oldum abicim amacım öyle değil
boş ver kanki aşk maşk boş şeyler
Ayn kanka
Kibarca ve saygılıca hoşlandığını söyleyip açıl bence ne kaybedersin ki
Sakın bir zamanda on defa git her seferinde yanına git ve açıl
Sakın pat diye açılayım deme yoksa kalbi kırılan sen olursun ilk önce cesaretini adam gibi toplayıp kibarca tanışmak istediğini söyleyerek instagramını ya da numarasını iste daha sonra birkaç ay konuşun sonra açılırsın
Eğer onunda sana karşı bir ilgisi olduğunu düşünüyor isen ufaktan ufaktan bir şeyler sormaya başlayabilirsin, bir anda kendisine açılman istenmeyen sonuçlar yaratabilir..
bir hediye al barkod kısmına yazmak istediğini yaz kasadan okutunca numara değil de yazı çıksın
güzel bence
Knk ben de aynı senin gibiydim red yedim bence hiç yanaşma çünkü çok üzülürsün
Aga beee
Kasiyer kıza mı açıldın bravo valla
Ya o kasiyerlerin aşlah belasını vermesin ya 2 ekmek 1 domates alıcam sulanıyor ya sik kırıkları
Ben kıza aşık oldum ama bi suçum yok 😄
Demesi kolay kız çok güzel kafam gidiyor ellerim titrmeye başlıyor
Yapma ya niyetimiz kötü değil başkası sevmesin mi
Eğer kızdan ışık gördüysen lütfen açıl bende birinden adım bekliyorum gözlerini alamıyor benden ama adım atmadığı için kafamı karıştırıyor. Sen git açıl kıza.
Ama nasıl kasiyer bide
Kağıda yazsam Uber falan girebilir
Sence sana ilgisi var mı
Kız çok saf güzel bi ara gittim belli ettim kendimi anladı galiba sonra hmen uzaklaştım 15 gün kadar oraya gitmedim. Bugün gittim görmeye
Manyak niye bir yakın bir uzak davranıyorsun kızın aklını karıştırma git nazik ol ona karşı bak unutma.
Evet doğru uzun zaman sonra bugün gittim yan yana geldik yüzü bozuldu biraz
Ama açılmam lazım Instagram falan almam lazım
Kağıda falan ne bilim yazıp versem taciz mi sanarlar
Hayır kağıda yazma be bu kız hep kasada olacak değil ya reonda gördüğün zaman nasılsınız falan de cesaretini topla kızdan net bir ışık görürsen zaten her şey tamamlanır.
Başta bakışırım biraz değil mi
Tabi her gördüğünde içten samimi duygularla bak ama gülümseme ifadesi yüzünde değil gözünün içinde olsun eminim çok daha etkilenecektir ben öyleyim şahsen
Sen naptın peki açıldın mı
Hayır ben erkekten yani ondan adım bekliyorum çünkü o başlattı ve uzun uzun bakıyor gözlerimin içine ama adım atmadığı için kafamda sorunlar oluşuyor. Acaba egosunu mu tatmin ediyor sapık mı beni cepte mi tutmaya çalışıyor ya da gerçekten hoşlanıyormu diye. Onun yüzünden kafam allak bullak.
Kaç yaşındasın peki
18 karşı taraf ta tahminen 23 24
Bu arada kız kaç yaşında sen kaçsın
Yani öncelikle Aşkın yaşı olmaz ama dikkatli ol derim bende bir erkeğim hani derler ya erkeklere güvenilmez diye bence doğru seni kullanmasına izin verme derim. Bende 18 yaşındayım kızda 20
Yani niyetini tam öğren derim ilk önce bu zamnda boş erkekler çok
Sen kızın yaşını nereden biliyorsun peki. Hangi konuda güvenmemeliyim sence.
Evet onun niyetini öğrenmeden adım atmam zaten öğrensem de atmam 😂
Tahmin diyelim ikinci soruya gelirsek dediğim gibi bende erkeğim siz kızlar çok değerlisiniz onun niyetini saptaman lazım iki tür erkek vardır bence aşk erkeği yani duygusal bide canım olan kafası başka yerlere çalışan o yüzden dikkat et önce bir teklif et buluşun ozmn niyetini kesin anlarsın ztn direk sana dokunmak isterse bulaşma derim
Hm erkek olan sensin daha iyi bilirsin erkek düşüncesini tabi. İyi bilgiler aldık birbirimizden. İyikide sordun soruyu🤝
Peki son bir şey daha sence kızın temiz olduğunu nerden anlarım
Hangi konuda temiz olduğunu.
Yanş dediğim gibi buluşmadan niyetini anlaman zor
Nasıl diyeyim hani bazı kızlar varya hep ortamda takılırlar o anlamda diğer anlamda değil yani
He onu pek bilemezsin anca konuştuktan sonra ama şeye bakabilirsin orada erkek çalışan varsa dikkat et biraz onlarla nasıl konuşuyor samimi mi eğer fazla samimi ise pek sağlam ayak olmayabilir ama normal bir şekilde konuşuyorsa sorun olmayacaktır bence. İnsanlar kendini belli eder.
Evet doğru knk açılmam lazım yoksa öldürcem kendşmi hayatım mahvoldu
Valla bende aynı durumdayım.
Hayatımda hiç alkol almadım ama öyle bir haldryim ki kafam hep güzel
Bu saatte arabesk dinliyorum
Ahahha olabilir olur öyle şeyler boş ver sen tüketme.
Benim arabesk dinlemeye bile mecalim yok
Olücem sen demi öylesin kızla buluşup şöyle birlikte yıldızları izleyesi geliyor insanın
Knk açılsana evet çok zor ama erkeklere açılmak daha kolaydır bence biraz hayvan olduğumuz için
Ahahha ben o evreyi geçtim şu an kocamla balkonda oturup sohbet ediyoruz🤣
Asla açılmam asla
Ciddimisin
Kocan mı
Hangi konuda
Kocamla balkondayım dedin ya
Evlimsin
Ya yok espiri yaptım dedin ya hani kızla yıldızları seyretmek istiyorum diye bende dedim ben o hayalleri çoktan geçtim şuna kocamla balkonda kahve içtiğimi hayal ediyorum diye espiri yaptım 😂
O çok gittin sen direk evlenme teklif et 😄
Yok ben takıntılı biriyim bu manyak yüzünden 4 5 aydır kimseye yüz vermiyorum. Beyfendi de sadece bakmakla yetiniyor. Ve bunun meslek de sıkıntılı o yüzden güvenmiyorum buna
Evet açıl vala bak buluşun bi anlarsın niyetini diğer şekilde harab etme kendini
Çocuk uzun yakışıklı mı
Olmaz olmaz olmaz kim bilir günde kaç kıza bakıyordur sabahtan akşama kadar kadın kız görüyor esnaf pazarcı asla güvenmiyorum evet beğendim aşık oldum ama daha ileri gitmem.
Beğendiğime göre benim kriterlere uyuyor demekki.🤣
O zmn kendine yazık etme değerlisin sen o öküzü boş ver başkasını bulursun evt unutması zor olur ama
Senin kriterler
Anladım 180 boy falan meselesi
Kime göre değerliyim senin dediğin gibi değerli olsam oda bilir kıymetimi bence yanlış mıyım.
Yok be ne boyu ne posu adam baka baka beni kendine bağladı
Evet haklısın çocuk değer verse çekinmez bence ztn kasiyer olan biri utangaç değildir belli eder yani
Keko çocuk sev onlar daha çok bağlılar 😄
Kariyer değil 🤣 esnaf adam pazarcı o yüzden güvenmiyorum.
Yok keko kalsın düzgün biri çıksın karşıma istiyorum
Anladım peki yakışıklı mı yakışıklıysa ihtimal düşer yani çürük olabilir
Şaka yapıyorum kekoya bulaşılmaz
Yani bana göre benim yakışıklılık algılarıma göre baya iyi ama herkesin zevki farklıdır.
O çürük olabilir ama bende güzelim kendimi beğeniyorum evet kendisi çok yakışıklı ama kendimle eşit görüyorum.
Anladım yani kendine güveniyorsan unut derim olur da unutamazsan buluşmadan niyetini öğrenemezsin
Keşke herkes bizim gibi temiz aşk yaşasa bu zamanı biliyorsun
Unutmak konusunda kendime pek güvenim yok olayı çözmeden asla başka birine ilgi sevgi duyamam huyum böyle maalesef
Keşke gerçekten keşke
Ozmn buluş derim ama gündüz buluş buluşacaksan
Yani başka ihtimal yok zaten millet gece mi buluşuyor tövbe estağfurullah
Yani tabi önce teklif etmen lazım hani erkek diye ilk adımı ondan bekleme derim ben
Nşyeti kötü olanlar akşam buluşur bi Kocaeli insanı olarak bilirim
Valla ben ondan bekliyorum bu konuda kesin ve netim biri için ölsem bile söylemem utanıyorum
Böyle bir hata yapmam.
Bende öyleyim ama açılcam kesin hayatım mahvoldu ya rad yicem ya da evet diyecek ztn sevdiğim kızın fiziği falan çok iyi değil ama yüzüne aşık oldum
Sen erkeksin yaparsın. Ben her zaman derim erkek birazcık yüzsüz olmalı git dediğimde gitmek yerine kalacak olan türden olması. Yoksa ilk kavgada ayrılık yaşanır.
Ne bilim ya özgüvensizin önde gideniyim
Bide başka bir kız daha var çalışan o da etkiliyor hani açılsam karışır mu diye
Konuşma şeklin gayet iyi olgun birisin eminim elin ayağın da düzgündür özgüvenini tazeleee.
Nasıl yani
Ne bilim yani beni aşkım çok temiz bir kız ama yanındaki öyle değil o karışır mı sence sonuçta meslektaşlar aynı yerde bide
Öyle bir hakkı yok seninki de ona kanacak Kadar saf olmasın be
Evet bide sence beni serseri falan sanar mı kaşımda façalr var
Off bitiyorum knk ya
Façalr ne tam olarak bilmiyorum hemen bakıp geliyorum
Kaştaki çizik ya alemsin 😄
He yüzünün neresinde fazla dikkat çekmiyorsa bir şey olmaz insanlık hali
Ben baktım bıçak iyiymiş neyse kaş ise gelir bir şey olmaz
Kaşımda 😄
O kız bana evet desin intihar bile ederim
Tamam sorun yok gelir kaşların rahat bırak onları
İnşallah der bu kadar heycan boşa gitmez
tamam onlarda özür diliyorum
Ahahah bencede dile
Ne bilim ya bebek gibi mübarek bazen Allah'ım diyorum sen neler yarstmışsın aklım almıyor
Vay vay olabilir güzel kızlar var öyle
Ya siz kızlar öyle bir varlıksınız ki hani tip olsun yüz olsun güzel olmasanız bile hayran edşyorsunuz yanlış anlama nolur
Sen dertten sigara falan içiyormusun
Ahahha yok ben yanlış anlamam niye anlim.
La birinin yorumunu okudum diyor git kıza bacım de sonra sohbete başla akla bak
Yok be ne sigarası o kadar hayat zorluğu yaşadım içmedim tanımadığım ne olduğunu bilmediğim biri için bide sigara mı içecem.
Bende hiç içmemiştim geçen çok daraldı içim gitti. İki tane puro aldım çok iyi geldi zalımın kızı sıksa daha iyi
Ne bacısı benim hoşlandığım kişi bacım abla kardeşim dese uzağından bile geçmen artık
Denesem döver mi beni 😄😄
boş ver içme böyle şeyler alışkanlık yapar
Ben soğurum onu bilemem
Yok devam etmedim çok çükür hayat işte dertsiz geçmiyor hep bi derdim oldu
Kesinlikle
Lan o kadar yokluk gördüm kışın üşüdüm yokluktan bunu yokluğu daha çok canımı yakıyor
Öyle yani isimsiz knkam sohbet iyi geldi
Teşekkür ederim
Olur öyle şeyler mesela şu an tanımadığım birini düşünmeden duramadığım için uyuyamıyorumm.
Banada teşekkür ederim hadi hayırlı geceler sana rüyanda onu gör
Ben daha beterim emin ol
İnş sendr hayırlı geceler
Teşekkürler
Kağıda instagramını yaz ver ama dikkatli ol işinden olur senin yüzünden
açılmasan daha iyi, senin gibi düşünen yüz kişi filan vardır kız da bezmiştir
paraya numaranı ve instagramını yaz
Parayı başkası görebilir elden ele olduğu için
Sürekli git markete zamanla olur
Bolca alıp veriş yaparak.
2 ekmek 1 numara alabilir miyim de
lan yoksa ben miyim allah korusun 😂😂😂😂😂
Sen kimsin
Hoşlandığını direkt söyle gitsin.
Yakışıklı değil isen hiç uğraşma
Açıldın mı
Hayır cesaretimi toplayamadım daha mal gibiyim
Bak şimdi sana taktik vericem
Gün içinde çok başıma geliyor utanmadan durup laf atıyorlar falan sen edebinle gidip isteyeceksin işin ucunda ö. lüm yok hiç değilse kabul etmese bile şansımı denedim olmadı dersin
Anlatması kolay ama kerşısına gelince elim titriyor kitleniyorum adeta
Abartma ne farkı var normal insan oda sende
Ne bilim çok tipli bir kız da değil aslında ama karşısında adeta hani başka ülkeye gidersin, o ülkenin dilini konuşamazsın ya bende öyle oluyorum Türkçeyi unutuyorum
Valla hiç kusura bakma sen bilinç altına öyle işliyorsun normal bir kız kabul etmezse kızmı yok biraz rahat ol ya
Kız var ama aşık oldum ben niyetim kız bulmak değil
İyi aşık olduysan git instagramını iste ama giderken böyle düzgünce giyin falan ekstra bi yakışıklı ol
Markete öyle gidersem döverler vala bide ne bilim istesem Uber işin içine girer diye korkuyorum
Kızı tanımıyorum sonuçta
O zaman çıkış saatini bekle
Çıkışta peşine mi takılayım diyorsun peki arkadaşları yanındaysa
Onuda yarın git bak biri varsa geri evine gidersin yoksa istersin
paranın üstüne hesabını yaz
Para elden ele geçeceği için sıkıntı biraz
daha fazla kısmet demek
kasa arkası ürün istermisiniz dediğinde yok numaranı isterim de
Açıldığında yaz merak ettim
İnş yapıcam
Yarin yap
Bekletme belki işten falan çıkar Allah korusun