Günde 7 civarına tekabül ediyor işte öyle hesaplayın sizce bu normal mi
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Daha fazla bakanlarda var ellerinden bir şey gelmediği için yapacak bir şey yok
Sanırım kendinden bahsediyorsun üzüldüm 🥲 peki neden bu kadar bakılıyor sebebi nedir özlem bunun neresinde? sanırım senden iyi bir cevap alabilirim
bazen özlemekten başka elinden hiçbir şey gelmiyor sadece bakıyorsun takip ediyorsun acaba hayatında biri var mı acaba şu kişiyle konuşuyor mu diye kendi kendine sorular soruyorsun sonra fark etmeden kafanda onlarca senaryo kuruyorsun aslında insan bazen kişiyi değil onunla yaşayamadığı ihtimalleri de özlüyor ben bakarken de sadece meraktan bakmıyorum güzel duygularla bakıyorum ve çoğu zaman dua ediyorum aynı duayı tekrar tekrar ediyorum Allahım eğer benim için hayırlıysa yollarımızı yeniden güzel bir şekilde birleştir ve gönlüme göre nasip et diye belki dışarıdan bakınca sadece takip etmek gibi görünüyor ama insanın içinde bazen kocaman bir özlem umut ve sessizce beklediği bir ihtimal oluyor
Bu şekilde konuşma olmadan bakarsan yavaş yavaş soğursun bu arada bence o yüzden normal bence ben bir yanlışlık görmedim 😂
O bakıyor bide aylar geçmesine rağmen, normal olan nedir mesela ilk defa normal diyene denk geldim
Kim sohbeti olmayan ve bir zamanlar hayatında olan kişiye sonrasında merak edip bakmaz ki? Ayrıca sen de normal diyeni de anormal diyeni de sorguluyorsun da nasıl bir cevap bekliyorsun 😊
Haklısın da ne bilim duygu açısından yorum bekliyorum 2 haftada 100 defa bakmak özlemin ve aşkın neresinde mesela 🙂 çok dolu dolu bir ilişkiydi ve aylar öncesinde bitti neredese 1 sene olacak
Sen mi bakıyorsun o mu?
O bakıyor 🙂 üstelik öyle çok aktif olan biri de değilim
Anladığım kadarıyla da terk eden taraf da sensin sanırım
Belli ki kaybetmenin pişmanlığını yaşıyor o yüzden bakıyor şimdi öyle boş boş 😂
Kısmen tartışma falan işte ama çok fazla gururlu biridir kendisi
Nerden anlıyorsun
Soruma cevap verirsen
Günde 7 defaya falan ama bu açıdanda mi normal değil
Normal degil
Nedenini söylersen çok sevinirim önemli benim için
Takıntılı
Takıntılı mi bunu biraz açabilir misin
Sen bu ilişkiyi takıntı yapmışsın kısacası hayat devam ediyor ama sen orada kalmissisn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İki haftada 100 kere bakmak günde 7 defa demek, bu da neredeyse her öğünde ve çay molasında onun profiline uğradığın anlamına geliyor 🥺 Ayrılık sonrası merak çok insani bir duygu ama bu kadarı seni duygusal olarak çok yorar aşkom ✨
Eski sayfaları sürekli okuyarak yeni bir hikaye yazamazsın biliyorsun değil mi? Kendini bu kadar yıpratmak yerine odağını kendi hayatına dönüştürmeye ne dersin? 💅
Peki onu izlerken hissettiğin şey tam olarak ne, özlem mi yoksa sadece merak mı? ☕💖
O bakıyor bu normal mi güzel ve detaylı düşünceni yorumlar mısın
Ayy aşkom ya, onun bakması olayı tamamen değiştirir! Merakından veya vicdan azabından stalklıyor olabilir, hemen gaza gelme derim 🕵️♀️✨💖