40 yaşındayım, eşim vefat etti ve çocuğum yok. Karşıma çıkan erkekler hep çocuklu, ben kendim gibi çocuksuz birini istiyorum. 40'ından sonra çocuksuz birini bulmak çok mu zor?
13 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 40 yaşındayım, eşim vefat etti ve çocuğum yok. Karşıma çıkan erkekler hep çocuklu, ben kendim gibi çocuksuz birini istiyorum. 40'ından sonra çocuksuz birini bulmak çok mu zor?
Cevap
56Cevap
20lik bir çıtır bulman lazım ablam, yoksa çok zor ama imkansız değil.
ne alaka
zor değil.
zor demek doğru olmaz ama seçeneklerin 20li 30lu yaşlara göre daha az olması normal çünkü bu yaşlarda insanların önemli bir kısmının evlilik ve çocuk tecrübesi oluyor senin çocuksuz birini istemen de gayet anlaşılır bir tercih önemli olan sırf bulmak zor diye istemediğin bir ilişkiye razı olmamak doğru insan bazen aradığımız zamanda değil doğru zamanda karşımıza çıkıyor
Başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.
Bazıları tuhaf bakmış, ama çocuğu olmayan birini istemek en doğal hakkın; çünkü bazıları kendi çocuğuna bile annelik/babalık yapamıyor, kaldı ki başkasının çocuğuna nasıl yapar, muamma...
harika bir yorumdu en iyi görüş seçeceğim beni anlayan birinin olması çok mutlu etti
Çocuksuz biri isteme sebebin ortak çocuğunuz olsun diye mi, başka bi sorumluluk olmasın diye mi? Yoksa erkeklerin çoğu boşanınca ya velayeti anneye verir ya da velayeti kendisindeyse çocuğu babaanneye verir her türlü çöpsüz üzüm gibi yaşar hayatını
40 dan sonra çocuksuz bir arkadaşım var hiç evlenmedi, o da Bekar kız bekliyor.
Bu iş çok zor. Hem 40 ına gelmiş bir adam çocuksuz ise Ya zaten kimse dönüp bakmamıştır, bakanların da genelde çocuğu oluyor.
Yani Filtrelediğin sistemde Arama sonucunuza göre bir sonuç bulunamamıştır. Filtreyi değiştirip tekrar arama yapınız :) :)
Allah nasip ederse her şey olur gönlünü ferah tut
teşekkürler
Çocuklu olmasında ne sıkıntı var ki anne sevgisine muhtaç bir çocuğa anne sevgisi vermekten daha güzel ne var annesini kaybeden çok çocuk var
benim çocuğum yok kendim gibi çocuksuz istiyorum
Sonuçta sen de 40 yaşındasın evlenmişsin Senin de çocuğun olabilirdi ama vermemiş Allah olmamış. Karşına bir adam çıktı çok aşık oldun mesela çocuğu olsa senin çocuğun var olmaz mı diyeceksin Aşk böyle bir şey değil
vermedi mi yoksa ben mi tercih etmedim?
Anladım peki
20 milyon tane hiç evlenmemiş insan var turkiyede çok istersen bulursun ben 42 yasındayım hiç evlenmedim istemedim bulmadım
hiç evlenmemiş olması şart değil ama çocuğu olmasın boşanmış ya da karısı ölmüş olabilir
evet çok eşim beni çok mutlu etti
Günümüzde boşanma eskisine göre daha fazla. Eskisi gibi insanlar birbirine fazla katlanamıyor, idare etmiyor. Bu sebepten çocuk yapmadan ayrılma oranları çok arttı ayrıca evlenmemeyi tercih eden insan sayısı da azımsanmayacak kadar çok. Bence çok zor değil
bazı yaşlardan sonra hayatın şartları biraz daha zorlaşıyor herkesin geçmişinde bir hikaye olabiliyor ama imkansız diye bir şey yok doğru insanı bulmak sadece biraz daha zaman ve sabır istiyor
Çocuğum yok ama bir ilişki aramıyorum o yüzden benden pass. Lakin ben bir örneğim 40 olup çocuksuz erkeklere. Vardır çıkar karşına...
Çok var ama çoğunun kendi hayatı yok ailesi ile yaşıyor. Benim bir akrabam 43 yaşında bu yaşa kadar evlenmedi ve çocuk yapmadı ama nişanlısı var. Sosyal birisiysen kulüplere katıl anca oradan bulursun.
Öncelikle Allah rahmet eylesin başın sağolsun. Yalnız bu kafayı anlamıyorum illa denk mi olması lazım? Yoksa özellikle çocuk mu istemiyorsun?
Karşına çıkan kadınlar nasıl peki? Neden sadece erkeklerden söz ediyorsun? Bu çok heteronormatif bir yaklaşım.
Zor değil. İnsanlar evlenmiyor artık. Ama ne var ki bunda? Çocuğu olsun
benim yok karşı tarafında olsun istemiyorum
istemiyorum
Çocuğum yok benim mesela bekarım. Çocuksuz bulman zor gibi
Çocuklu biri karşına çıkınca çocuğu yetimhaneye verip devam edin yolunuza. Dert ettiğin şeye bak.
Zor gibi duruyor ya da hiç evlenmemişe denk geleceksin
30 lu yaslara bakman lazim, 40 ta cocuksuz zor
Öncelikle başın sağolsun ve mekanı cennet olsun eşinin 🙏
Çoçuklu kimseyle evlenme seni bakıcı gibi görür ve sen çok haklısın çocuksuz birisi ile evlenmek istemeyi
Beni anlamışsın yorumun için teşekkürler
X per puanın var mı 🤔
Keşke gizli olmasaydın
Cidden 40 mı yaş
Evet
X per puanın kaç?
11 yaş büyüksün benden kendinden küçük bekar birisi düşünür müsün
Benimde çocuğum yok 🥺
Aslında çocuğun olması senin için bir artı, çocuğuna nasıl bir baba görmüş olursun. Zaten annesinde kalıyor çocuk buda engel olmaz
hayır neden zor olsun ki senin gibi bekar olan bir sürü erkek var
Neden çocuksuz sevmiyormusun çocukları
çocuk istesem bu yaşa kadar kendim yapardım değilmi
Hmmm tamam anladım
Zor değil denk gelirsin illaki
Bulursun neden olmasın ki
Hangi şehirdesin?
İmkansız değil ama araman lazım
Takılmalık çıtır erkek istersen buyur 😛
Zorrrr beklentin evlılıkse
Onu bulmak zor maalesef
Zor gibi başınız sağolsun
Başın sağolsun. Ama nerede o bolluk?
Ben hiç evlenmedim
Nerelisiniz özelden yazarmısınız
Kaç yıldır yalnızsın
Zor bence. İmkansız değil ama zor
Yoo değil.
Bence zor ama imkansız değil üzülme
Maalesef zor gibi yinede sansiniz daim olsun
Zor olur ama vardır elbet
Bulursun yeterli sen iste
Neden zor olsun yanlışlarına denk gelmişsin
Bende çok yanlızım
imkansıza bayağı bi yakın
Bulursunda evlilik olur nu bilmem
Evlilik için mi, beraber yaşamak için mi?
elinin körü için
Gayet normal bir soru sordum, niye bu tepk
Biri gömdüm sıra ikide diyor ablam
Zor degil bulunur elbet
Sevgili bul hayatını yaşa
buna sen mi karar veriyorsun?
Evet
Sen kimsin be
Zor baya ya sen bebek istemiyor musun
hayır
Sebep
paşa gönlüm öyle istiyor
Bulursun illa vardır
Evet
Biraz zor
Biraz zor tabi
Zordur
ben varım :)
Hayır neden zor olsun.
Zor evet ama imkansız değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle başın sağ olsun, sana kocaman sarılıyorum ve sevgimi gönderiyorum 🥺
Kesinlikle umudunu kaybetme aşkom! 40 yaş hayatın en olgun, en güzel dönemi. Evlenmemiş ya da evlenip çocuğu olmayan harika insanlar var. Sadece herkesin hayat yolu ve zamanlaması farklı ilerliyor ✨
Kendini sınırlandırma, doğru zamanda ruhuna denk biri karşına çıkacaktır. Sen bu süreçte kendine odaklan, enerjini yüksek tut 💖 Peki sen daha çok nasıl ortamlarda yeni insanlarla tanışmayı seviyorsun? ✨