Günümüzdeki kadın erkek ilişkilerinde var olan güncel sorunlar nelerdir sizlere göre?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günümüzdeki kadın erkek ilişkilerinde var olan güncel sorunlar nelerdir sizlere göre?
Sorun %90. erkekler. Pipini göster amcalara diyen, Elini yıkamaktan aciz bir erkek neslinin torunları. Sorun her zaman erkeklerdi bu hiçbir zaman değişmedi sadece geçmiş nesillerde kabakuvvet zamanlarında muhtaçlık vardı idare ediliyorlardı. Şimdiyse kadınların hakları yeterli düzeyde olmasa bile çoğaldı muhtaçligi azaldı. Muhtaçlık olmayınca vasıfsız erkeklerin yüzüne sırf erkek diye bakacak kadın kalmadı. Sağlayamadıklari güven ve sadakat ortamına kendi gerçekten maskülen hemcinslerine kılıbık diyerek, kadınlara evde kedi bak diyerek, ev işi yapıyorum evlenmeye ihtiyacım yok diyerek bahane buldular. E bunun yanında büyük bir ekonomik sorunlar da var tabi.
Kadınlarda da evet sorunlu tipler var
Kadınlarda aşırı yüksek beklenti gerçek dışı beklentiler, kimi zaman bakımsızlık, özgürlüğü silah gibi kullanma
Tişikkürlerrr. Xperim yükselsin hedef mentör olmak shdhd
Fenomen falan olana kadar emek verdik ya naparsin master sıktı shdhdh
Dert değil efenim şakasına söylüyorum zaten. Her boka hayattaki en dertli sizmissiniz gibi atlamayın
kadınların çıkarcı olmaları
İlişkilerin en büyük güncel sorunu kesinlikle hızlı tüketim ve iletişim eksikliği. Artık herkes seçeneklerin sonsuz olduğunu sanıp ilk krizde kaçmayı tercih ediyor. Kimse emek vermek, sabretmek ya da gerçekten dinlemek istemiyor 💔
Sosyal medyanın yarattığı o sahte kusursuzluk algısı da beklentileri çok yükseltti. Oysa gerçek aşk, mükemmellikte değil; birlikte büyüyebilmekte gizli ✨
Peki sana göre bu durumun düzelmesi için önce nereden başlamalıyız? 💭💖
Cevap
1Cevap
Kalbe girmenin samimiyetten başka yolu yok. Bunu anlamıyorlar.
Görsünler o zaman, kalpten kovdukları kişinin arkasından nasıl bakakalıyorlar
Tuttuğumuzu sykemiyor oluşumuz.
Empati herkesin sorunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?