Merhaba arkadaşlar bir yıllık bir ilişkim olan Koreli sevgilim, evlenmeye karar verdiğim kadın ile bir sorun yaşıyoruz.
Sorunumuz onun sosyal hayatı. Arkadaşlarına çok fazla düşkün. Arkadaşları ile buluşmasına karşı değilim ama bence bir sınır olması gerek. Evlilik bekarlığı geride bıraktığımız ve aynı hayatı paylaştığımız bir dönüm noktası fikir düşünüyorum. Genelde arkadaşları ya dışarı çıktığı zaman dünyayı unutuyor ve ona ulaşmak neredeyse imkansız oluyor. Son zamanlarda bunu biraz düzelttik artık onu aradığımda telefonu açıyor ama mesajlara kesinlikle bakmıyor. Arkadaşları ile buluşup en az 5 saat vakit geçiriyor bu en az olan. Bunun sıklığı zaman zaman değişiyor. Mesela bu hafta üst üste 2 gün ve 5 gün ara verip bir daha buluşma var. Bu durumdan açıkça rahatsız oluyorum ve arkadaşlarının evliliğimizin önüne geçeceğinden korkuyorum. Onun sevmediğim bir arkadaşı var. Kız gerçekten çok burnu havada ve çok havalı davranıyor. Kız arkadaşımı yönetiyor. Hayatını yaşa, aile her şey değildir, özgürlükten gerek gibi ve sürekli sohbet edip dedikodu yapıyorlar. Hatta bir ara benim hakkımda konuştuğunu da duydum. O gün o arkadaşı ile buluştuğunda restorana diye çıktılar ama denize girmişler benim hiç bir şeyden haberim yok. Arkadaş konusunda konuştuğumuzda ve tartıştığımızda hemen ayrılığa geliyor konu ve kavgalar ediyoruz. Ne yapmam gerek? Ayrıl git diyeceksiniz ama öyle bir seçeneğim yok. Gerçekten çok seviyorum.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil