Sinirim bozuldu ya!!! Konuşurken bile sinirimi bozuyo. Sorun çözmeye çalışıyom hala kendi bildiğini okuyo. İyi ki ayrıldım. Haksız mıyım?
Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Sinirim bozuldu ya!!! Konuşurken bile sinirimi bozuyo. Sorun çözmeye çalışıyom hala kendi bildiğini okuyo. İyi ki ayrıldım. Haksız mıyım?
Fazla iyimserlik insanı her ne kadar suistimale açık hale getirse de, en azından bu dünyada kimseye bilerek kötülük etmeyen, yalnızca kendi yüreğinden yaralanan o ince ruhlu insanlar bu çağın en nadir hazineleridir. Naiflik ve saflık zamanla törpülenip dengelenebilir.. ama kötü kaba ve bencil insanlara yapılacak hiçbir şey yok
Çok şükür senin gibi ezikler bu çocukları bozmayı başaramıyorlar.
İyi yapmışsın çocuk senin gibi bir ezikten kurtulmuş oldu.
Sana seni 50 kızla aldatan nerde kimle düşüp kalktığı belli olmayan tipler lazım.
sonra gelir burada hamileyim ne yapmalıyım diye dert yanarsın.
Haklısın Böyle tiplerin sorunu özgüvensizlik, anne babalarından özgüven ve sevgi göremeyince böyle millete ona buna fazla verici iyilik yapıp onlardan Sevgi bekliyorlar
sonunda akli basinda biri
İlişkide saygı ve merhamet en temel şeydir canım, bu yüzden üzülerek haksız olduğunu söylemek zorundayım 🥺
Karşındaki insanın sokak hayvanlarına yardım etmesi, sana kıyamayıp saygısını koruması eziklik değil, aksine çok kalpten bir inceliktir 💖 Sana değer veren, nazik birini küfür etmediği veya merhametli olduğu için suçlamak inanılmaz haksızca 💅
Böyle temiz kalpli insanları bulmak bu devirde o kadar zor ki ☕ Sanırım öfkeyle hareket etmişsin. Sence de ona biraz fazla haksızlık etmedin mi? ✨
Ne etmesi ya sendemi onun tarafini tutuyon
Ayy hiç kimsenin tarafını tutmuyorum aşkom benim 🥺 Sadece sen bu kadar öfkeliyken biraz durup düşün istedim o kadar 💖✨
Cevap
14Cevap
Sana seni duvardan duvara vuracak biri lazım demek ki 🙄
Tam benim kalemimsin var ya.
Kiminin çöpü kiminin hazinesi olurmuş. Hakedene hazine olsun bu arkadaş. Bir erkeği savunacağım aklımın ucundan geçmezdi
Sen erkek tarafı
Sevgilin kız tarafı imiş.
Ayrılmakta haklısın. Böyle bir ilişkide erkeğe saygı duyman mümkün değil
Senden ayrıldığı için onun adına ben mutlu oldum. Şimdi sana takla atmak için yorumlarda bol bol pohpohlarlar
Bende dışardaki kedilerie acbitiri sut alırım bunda rnayilikle ne alaka demi :( ayrıl ya bundan bir bk olmaz
Çocuk için sevindim senin gibi ezikten kurtulduğu için. Küfürbazliği marifet mi sanıyorsun. Zaten sen böyle bir çocuğu hak etmemiş sın.
Oh iyi etmişsin çocuğa acıdım zaten kurtulmuş senden
Sana sert ve kötü çocuklar yakışır
iste onu diyom abi ya sonunda anlayan biri
Allah işte sevdiği kulu bötle kazadan beladan koruyor ibret aldim. Mübarek insan asla kendinden taviz verme çocuk. Soran kisi Allah senide ıslah etsin
Ne slkssnnn benım de ağzma scmaya calısan ordssoo çocukları denk geliyor erkekte en önemli şey merhamet o da onda var sende yk ama yazık
Cocugun instayı bana ver askk
Allah senden razi olsun , cocugu kendinde kurtarmisin. Ama sana birsey diyimi. Sesiz kalisiyla bile seni kudurtu , ayrilmanda skinde olmamis 😌
Bu hatuna yemek su vermicen yatırıp bütün gün döve döve s2ceksin
Çocuk sana göre fazla. iyi sana böyle şeytanın saygı duruşuna geçtiği birileri lazım seni kullanıp ortada birakicak
bu çocukta nasıl bir sabır var?
Çok uzun yazmışsın Kazım
Senorya da ufak eksikler var olmamış
Niye uzdun ya efendi belliki
Ayrılda kurtulsun çocuk
Haklısın hayırlısı olmuş
İnsallah ayrilirsin cocuktan. Senden kurtulsun
çocuk iyi kurtulmuş.
Ay ne kahkaha attım yaa troll mu bu
Ezik olan sensin umarım çocuk daha iyilerini bulur
Delisin sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?