Yürürüz sonra da arabada sohbet ederiz diyor yani saçma değil mi aktivite böyle mi olur
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
Halka açık bı yer varken yalnız kalma isteği neden , benin canım hemcinslerim hep bundan kaybediyor , insan gibi diyalog kuramıyorlar kızlarla
Niyeti ne anlamadım abisi kendinden 2 yaş büyük abin evlenmiyor mu dedim abimde evlilik düşünmüyor dedi gülerek kendininde ağzını aradım evlilikle alakalı neden olmasın ki ama tabi bu bi anda alınacak karar değil bilmem ne kestirme cevaplar verdi anlamadım düşünüp düşünmediğini birazda çocuksu 29 yaşında o ben 31 im biraz konuşmaları da çocuksu gibi ama ilgili de annemde hemen kestirip atma diyor kızıyor
Hayatım beyinsizi teki bu çocuk anneninde ellerinden öpüyorum bu arada kadının niyeti kötü değil bi şans veriyor masumhane düşünüyor ama bu malll onu hakedecek biri değil
Arabada sohbetten girip başka yerden çıkacak bu. Aklındaki asıl niyet muhabbet değil.
Araba mı görmedim ne alaka arabada sohbet de. Ağırlığını koy saf saf bakma. Götürsün adam gibi bi mekanda sohbet etsin. Yeni tanışmışsın arabaya atacak pcoglu pc
Niyeti ne anlamadım abisi kendinden 2 yaş büyük abin evlenmiyor mu dedim abimde evlilik düşünmüyor dedi gülerek kendininde ağzını aradım evlilikle alakalı neden olmasın ki ama tabi bu bi anda alınacak karar değil bilmem ne kestirme cevaplar verdi anlamadım düşünüp düşünmediğini birazda çocuksu 29 yaşında o ben 31 im biraz konuşmaları da çocuksu gibi ama ilgili de annemde hemen kestirip atma diyor kızıyor
Şair burada arabada biraz yiyisiriz demek istemiş
Kestir at. Ondan hayır gelmez
Nasıl böyle düşündün
Hem yaşı küçük. Hemde yürüyüş sonrası arabaya götürme çabası. Onun niyeti ciddi falan değil boşuna umut etme
Boşuna vakit kaybetme de birde topluma karışıyorum görünüyorum onunla yaşadığım yerde küçük lafcı yer
Aynen öyle.
Hayır, amaç cinsellik büyük olasılık
Beğenmiş demek ki kopamamış
Arabayı nereye çekecek acaba
değil. sevişmek istiyor. arabada öpecek seni
Tuhaf degilde biraz ergence
Seni tanımaya değil yaşamaya geliyor
Eyvahlar olsun yakınlaşma olacak
Sınırını koy.
Saksofon çaldıracak belliki gitme
Aktivite yapacak zaten orada da
Arabada dudak aktivitesi yapilacak sanırım
Normal değil tabikin
Erkek kankasi sanmış seni
normal değil zaten
Niyetini direkt söylese bence daha güzel olur
araba fetişi
İşte arabada bir şey yaşamıyı düşünüyor
Saçma
Niyet farklı
Sosyal medyadan mı tanığmıştınız ilk
Ucuz görüyor demek ki seni
Cimri mi acaba ya?
Normal değil
Gayet normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlk buluşma heyecanını çok iyi anlıyorum ama bu durum tamamen karşı tarafın niyetine bağlı✨ Yürüyüşten sonra kahve alıp arabada müzik eşliğinde sohbet etmek bazı insanlar için gayet konforlu bir alan. Ama sen kendini rahat hissetmiyorsan bu çok tatlı bir sınır.
Bence ona kahvemizi alıp açık havada ya da tatlı bir mekanda oturalım diyerek tatlıca yönlendirebilirsin💅 Sen bu fikre neden bu kadar uzak hissettin peki🥺