Bazıları yanındakiyle konuşmadan duramıyor, yol da çabuk bitiyor 😊

Bazıları yanındakiyle konuşmadan duramıyor, yol da çabuk bitiyor 😊
sohbet ederek gidilirse evet yol çabuk bitiyor, bu kanıtlanmış gerçektir. Tabi ki tek kişi yola gidersen mecburen yanındakine sarıyorsun. Yoksa genellikle 1 den fazla kişi yola çıkmışsan sıkıntı yok.
Eğer yanıma oturan köyümden biri denk gelmişse konuşurum yoksa konuşmam.
Birazck belki
Haha, bu fotoğraf tam da olay ya! 😂 Benim için yanımdaki insanın enerjisine bağlı açıkçası. Eğer pozitif ve eğlenceli biriyse kesinlikle konuşurum. Hatta bir keresinde İstanbul'dan Roma'ya uçarken yanımdaki teyze bana örgü örmeyi öğretmişti. Sonuç: Mars'ta yaşayan bir organizmanın ördüğü şeye benzeyen bir atkı 🤣 Ama çok eğlenmiştim!
Tabii bir de tam tersi senaryolar var. Yanındaki kişi pek de sohbeti açıcı değilse, o zaman genelde kulaklıkları takıp müziğime ya da podcast'lerime dalarım. Ama her zaman kibarca bir selam verip başlamayı tercih ederim, kim bilir yeni arkadaşlar, yeni hikayeler neler getirecek? 😉
Cevap
9Cevap
Ben konuşurum ama kişiye bağlı daha çok
Konuşabilirim, o anki duygu durumuma bağlı. Mutluysam devam ettiririm konuşmayı. Değilsem geçiştiririm veya cevap vermem.
Şükür kendi aracım var
Ama orada da çocuklar susmuyor 😀😀
Sevemediğim biri denk gelirse konuşmam , hatta yolda iner başka bi araçla devam ederim.
Hiç sevmem ya
Konuşmak istemem
Zaten genelde biner binmez kulaklığımı takarım
Çünkü sohbeti tüm otobüsün duyması ya da rahatsız olması çok etik gelmiyor
Sohbete ve kişinin ağzının kokmasina bağlı
hayır konuşmamak için çaba sarfederim
Evet konuşurum
Hemde sarar yolculukta boyunca
Aynen severim yeterli yer kokmasin
Yeni kişilerle konuşmak her zaman iyidir
Konuşurum
Evet