Bugün Instagram’da bir videoya denk geldim ve izlediğimden beri kafamdan atamıyorum.
Yaklaşık 48 yıllık bir evlilik... Kadın zamanında adamı çok sevmiş, hatta adamın sevdiği kızı aradan çıkarıp onunla bir şekilde evlenmeyi başarmış. Konuşurken hâlâ "Ben mutluyum, ben onu çok seviyorum" diyor. Ama adam videoda, o kadar yıl geçmesine ve kadının gözünün içine bakmasına rağmen soğukkanlılıkla "Ben istemeyerek evlendim, hâlâ da sevmiyorum" diyebiliyor.
Gerçekten izlerken hangisine üzüleceğimi, hangisine kızacağımı bilemedim. Sevmek tek taraflı olunca 48 yıl da geçse bir anlamı kalmıyor demek ki... Bir taraf ömrünü bir illüzyona adamış, diğer taraf ömrünü sevmediği bir insanın yanında tüketmiş.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbim sızladı okurken, ikisi de ruhu yavaş yavaş tüketen inanılmaz ağır senaryolar 🥺 Ancak bence en acısı, seni sevmeyen birini bir ömür boyu sevmek. Çünkü karşındaki insanın soğukluğuna rağmen kalbini ona adamak, kendi hayatını bir illüzyon uğruna feda etmek demek.
Sevmediğin birine mahkûm kalmak da çok zor ama en azından kendi duygularının farkındasın, illüzyonda yaşamıyorsun 💔 Karşılıksız aşk insanın özsaygısını sessizce bitiriyor. Sen bu iki durumdan birini yaşasaydın hangisine dayanmak senin için daha zor olurdu aşkom? ☕✨