Bilmiyorum arkadaşlar, nasıl olmalı? 1 aydır konuşuyoruz, 1 kere görüştük
6 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
İletişimden kasıt görüşme ise ayda bir makul. Lakin bir ciddiyeti yoksa ilerisi yoksa ilişkinin dğemez.
Görüşme değilde gün içerisindeki iletişim işte
Bak ben yıllarca mesafe ilişkileri yürüttüm. Bırak başkaşehiri başka ülkeyi başka kıtalardan insanlarla bile. Ama oyle sosyla medya aşkı falan dğeil senede 3-4 gorusmenin olduğu her görüşmede 15-20 gün birlikte olunan ilişkiler. Benim soyle bir kriterim vardı. Her mesaja anlık cevap verilir. İşim vardı o olduydu bu olduydular umrumda olmaz. Sinemaya gireceksem foto atarım 2saat yokum ne bilim futbol oynayacaksam haber veririm 1 saat yokum diy eondan da aynı şekilde ozveri beklerdim. 1 dğeil en az 10 ilişkim boyle sürdü. Ve bu cidden sağlıklı bir iletişim türüydü ilişkide acabaları kafadan silen bir durum. Tabii kimisine gore bu nee bee sıılırım ben flnlık durumlar bunlar. Zaten boyle şeylerden sıkılan kişi sevmiyordur sadece bir ilişki kurmaya çalısıyordur yani benim onda değerim yoktur. Dolayısıyla boyle ilişkilere de ben yokumdur.
Söylediğin şeyler çok mantıklı gerçekten. Karşı tarafa nasıl söylüyorsun peki bunları beklediğini bizde şu an böyle şeyler yok mesajımsda 1-2 saat sonra döndüğü oluyor bende okuldaysammarasa açmıyorum zaten pek aramıyor
Bu soylediğime belki kıralacaksın ama Türk kızı cidden sosyal medyanın etkisinde kalmış kezban gibi davranıyor. Rusu Amerikalısı japonu avustralyalısı finlisi ile ilişki yaşadım. Ve gayet güzel bir şekilde soyledim. İlişkimizin iyiliği için boyle boyle yapmamıs her iki tarafa da güven vermez mi sen ne dersin bu konuda vs vs cümlelerle inan hiç problem olmadan 3-5 dakikalık konusmayla okeyletiyorum. Çünkü şunu çok iyi biliyorlar patron başımda olsa bile ben 10 saniye yaratır durumu açıklayan bir mesaj atarım. Ameliyattan çıkıp çıkmaz ilk istediğim şey telefon oldu mesela iyiyim diye haber etmek için... Yani isteyince oluyor cidden.
Anladım teşekkürler. Ben söylerim de o nasıl algılar ondan emin değilim
Soylemekten bir şey kaybetmezsin bir dene derim. Ama iletişim önemli. Bunun sadakatsızlıkla pek bir alakası yok. Aldatmak isteyen her türlü aldatır. Makssat sürekli uzaklarda bile bir nebze yakınlık hissetmektir. Umarım her şey gonlunce olur...
Peki ne diye söyliycem ben bunu. Beklentilerimi vs söylemek için doğru zaman daha 1 ay oldu o da yeni
İletişimimizin sıkılığı hakkında ne düşünüyorsun sence nasıl olmalı gibi bir soru sorarak konuyu başlatabilirsin bence. Erken olduğunu düşünüyorsan bir kaç ay daha geçmesini bekle istersen.
Erken değil gibi aradayım
Buna karar verebilecek olan kişi sensin. İlişkiniz nasıl ilerliyor, oncesi tanısıklığınız var mı? Seni nasıl hissettiriyor vs vs bir sürü dikkate alman gereken durum var ve bunları en iyi bilebilecek olan kişi sensin.
1 aydır tanışıyoruz
İkili ilişkilerde kurallar olmaz. Herkesin birini sevme şekli veya anlaşma tarzı farklıdır. Sen kendinle uyumlu birini bulduğunda bunlara hiç gerek kalmıyor
Ayda bir. Daha uzaksa bir kaç ayda da olur önemli olan sadakat da öyle bir inancım yok
ben sürekli yazışan insanlardan hep sıkılıyorum.. ama bi kere görüşüp 1 aydır konuşuyosanız baya iyi gidiyo bence, kafana göre takıl, saymayı bırak işte
Peki onu daha iyi tanımsk için neler sorup hangi konuları açmam lazım
Sıkıntılı işler knk
Yeter çok bile
ozelınız oldumu
Evet
pekı sogukmusun bu konuda ona karsı
kım daha baskın burclar ne
Burçlarla ne alaka jdkddkx soğuk değilim
burcları soyleseydın tavır beklentı tarafını soylerdım
baskın kım ılıskıde
Ben terazi o koç
acıkcası o asırı sınsı ve hareketlerını kontrol edıyor ama sen ondan adım bekleyen taraftasın sureklı
asırı teste tutan bır burc karsındakı
Korktum xnxkxkx
dogru degıl mı :)
burcları ıyı anlıyarak ılıskı etutu ıyı yapabılıyorum
Daha bilmiyorum ki
ıstersen sana onu ve senı anlatırım
Tmama sonra yazarım sana beni merak ettim ffmödl
tkp et olur once
Görüşme nasıl geçti
İyi geçti
Birliktelik oldu mu
Yakınlaşma oldu birliktelik denemez
Bişi danışabilir miyim benzer konuda
Ekleyebilir misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mesafe ilişkileri tam bir sabır sınavı ama doğru yönetilirse tadından yenmez! ✨
Buradaki en kritik nokta, iletişimin sıklığından ziyade kalitesi aşkım. Bütün gün mesajlaşıp içi boş konuşmak yerine, gün sonunda Kordon'da gün batımını izlerken yapılan bir görüntülü arama tüm mesafeleri eritir ☕💖
Günde birkaç tatlı mesaj ve akşamları günün özetini geçtiğiniz kaliteli bir telefon görüşmesi ideal ritimdir. Kendini sıkma, akışına bırak.
Peki o sizi gün içinde arayıp soruyor mu, yoksa hep ilk adımı sen mi atıyorsun? 💅🥺