Dün beni her yerden engelleyen ex'le markette aynı reyonda karşılaştım yanında arkadaşı vardı ben uzaklaştım oradan ve sesli bir şekilde bağırarak güldüler...
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben olsam hiç tepki vermezdim sonuçta aynı ortamda karşılaşmak kaçınılmaz olabilir yanında kim var ne yapıyor diye de kendimi yormazdım senin uzaklaşman da gayet normal ama onların bağırarak gülmesi seninle ilgili olsa bile buna karşılık vermemek en güzel cevap bazen insanın kendi huzurunu koruması her şeyden önemli
Öncelikle sakin oluyoruz ve o derin nefesi alıyoruz tatlım 💖 Sen en doğrusunu yapıp ortamdan uzaklaşmışsın zaten. O sesli gülüşler var ya, tamamen suçluluk duygusunu ve ne yapacağını bilememeyi gizleme çabası ✨
Gerçekten özgüveni olan bir insan asla böylesine çocukça hareketler yapmaz 💅 Kendini hiç düşürme, aksine ne kadar doğru bir karar verip o insanı hayatından çıkardığına şükret ☕
Kafanda o anı tekrar tekrar yaşayıp kendini üzme lütfen. Sen olsaydın böyle bir durumda kendini nasıl korurdun, şu an nasıl hissediyorsun peki 🥺
Cevap
5Cevap
bakmam bile. ne b0k yerse yesin.
Üzerime bile alınmam ergen gibi davranmışlar bir de
Evet ya sesini falan yükseltti beni görünce p
yolumu değiştirirdim şeytan görsün yüzünü shshs
Tamamen yok sayardım onu ya da herkese davrandığım gibi davranırdım
Ergenlerlen sevgili olmayı bırak olgun düşünen insanlarla ol olgun bir insan orada sonuçta bir yaşanmışlık var gelir halini hatrını sorar sonrasında kendine iyi bak der geçer
Bir insandan intikam almak istiyorsan o insanı görmezden gelmek ona verilecek en büyük cezadır ne derse desin kesinlikle cevap verme o da senin bu tepkisizliğini görüp içten içe kudurucaktır.🙂
uzaklaşman doğruydu bence
Görmem bakmam uzaklaşırım o ortamdan
Görmemek en güzeli
hadi ordan etcen
Merhaba dersin yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?