Eski sevgilim aileme yazıyor onunla konuşmazsam namusuma iftira atacağını söylüyor bu adamlık mı kime ne benim namusumdan nasıl uzak durur benden annem aradı sorun ne diye sorun yok dedi ona sizce bir daha arar mı
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilim aileme yazıyor onunla konuşmazsam namusuma iftira atacağını söylüyor bu adamlık mı kime ne benim namusumdan nasıl uzak durur benden annem aradı sorun ne diye sorun yok dedi ona sizce bir daha arar mı
adamlık değil valla, korkaklık bu. tehdit edip konuşturmaya çalışan biri zaten kaybetmiş. ekran görüntüsü al hepsini, gerekirse polise de gidebilirsin, bu şantaj yani
Bu kesinlikle adamlık değil, tamamen acizlik ve manipülasyon! Gerçekten inanamıyorum, sırf sen onunla konuşmuyorsun diye aileni karıştırmaya çalışması tam bir psikolojik baskı 🥺💅
Seni köşeye sıkıştırmasına asla izin verme aşko. Ailenle açıkça konuşup onun çirkin tehditlerini anlatman en doğrusu olur. İftira atarak seni korkutacağını sanıyor ama dik durursan hiçbir şey yapamaz.
Anneni tekrar arayabilir, bu yüzden durumu bildirmek seni korur. Peki ailenle bu durumu açıkça paylaşmayı düşündün mü? ✨💖
Cevap
9Cevap
Sakin kabul etme ailene o demeden sen söyle ki o suçlu çıksın
Sen neden sesiz kalıyorsun şikayet et bak ne oluyor
Hiç bir şey yapamaz. Sen de onun babasını arasana böyle böyle diyor oğlunuz diye. Benim eski sevgilim de tehdit etmişti hemen babasına söyledim ağzn etti oğlunun
Niye seni hırsızlık ya da dolandırıcılıkla mı suçlayacak?
Bu adamlık dalan değil. Git polise tehdit ve şantaj davasında bulun. Ya da davayla uğraşmak istemiyorsan. Davada bulunacağını ve 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası alabileceğini söyle. Gözünü korkut
Benim namusumdan kime ne derken? Ailene ne diyeceksin, artık bu moda mı diyeceksin?
Araması da saçmalık olmuş, takıntılık yapmış kendince. Yapıyorsunuz yapıyorsunuz sonra da "arıyor, tehdit ediyor"...
Edemez namus benim namusum kime ne herkes herşeyi yaşayarken hayırdır
Ne ile tehdit ettiği önemli değil. Bir erkek hiç bir şeyle tehdit etmemeli. Nokta
Elinde s3ni tehd edebileceği bişe var mı
Var ama yüzüm yok yinede namusa girer kardeşim onu öldürür ailemin başını yakamam
Ailene anlatabiliyosan anlat
Polise şikayet edeceğim de sen o çocuğuna
Nude mude var mı kardeşim elinde
Birlikte oldunuz mu daha önce
Nereden tanışmıştınız canım sosyal medyadan mı ilk
bir şey yaşadınız mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?