4 yıldır bi yengeç burcu erkeği ile birlikteyim çok toxic bi ilişkimiz oldu ama asla birbirimizden vazgeçemedik. Ben ayrıldım o peşimden koştu o ayrıldı ben koştum şu an yurtdışında ve hala sevgiliyiz bende yakında yanına gidicem. Geçenlerde kavga ettik ayrıldık bana kızdığı için lisedeyken birlikte olduğu bi kızı ekleyip yazmış sonrasında ben bunu öğrenince bi lafıma sildi kızı şu an yine barıştık. Kızla normal aohbet ettiğini ama bişey hissetmediğini söyledi beni çok sevdiğini ve hep öyle olduğunu söyledi beni kızdırmak için eklediğini söyledi. Yengeç burçları zor unutur diye emin olamıyorum ama beni sevdiğinden de eminim sizce gerçekten beni kızdırmak için mi eklemiştir yazmıştır?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yengeç erkekleri çok manipülasyon yapar kanma boş ver yalancılar bir de
Yalan
Manipülasyon çok var evet 4 yıldır bunu yaşıyorum maalesef
O seni manipüle etmiyor. Sen manipüle olmak istiyorsun ve müsade ediyorsun.
Yengeç burcu mu 🤐
Sizin güveniniz taştan herhalde, nasıl kırılmıyor?
Şimdiye kadar güvenimi kırmadı kadınlar yönünde başka kavgalarımız oluyor sürekli ama
Bu olay bile güven zedelemeye yeter de artar.
Evet ilk defa olduğu için zaten emin olamıyorum artık
Onu sen bileceksin aranızdaki samimiyet ne kadar bilemeyiz
Canim bende 1 yildir bir yengec erkegiyle beraberim onlar kolay kolay seni birakmaz ama rahat da durmuyorlar
Cevap verme gerek yok
Bence unutamamis o kızı bu burc takintili seviyor
olabilir
iy yengec erkeklerini uzaklaştır oglak misin sen
Yok başak ikimizde sorunluyuz 4 yıldır böyle ilişkimiz devam ediyor yinede evlenmeyi düşünüyoruz. Sadece o kıza karşı gerçekten bişey hissediyor diye mi yazdı beni kızdırmak için mi. İlk defa şüphelendim başka bi kadınla ilgili 4 yıl içinde.
Yengeç kıstırsın yanaklarını
yengec erkegi kadar zayif erkekyok ya besleme gibiler cidden cekilmez ayrica seni kiskandirmak sinirlenirini bozmakıcın yapti hoşlanmıssa senden sıkılmıştır zaten
@mcaglf yenegc erkeginden bana zarar gelmez ahah
Burnunu da kıstırsın o zaman. Ayrıca biz kimseye zarar vermeyiz. Zarar görürüz.
@mcaglf hihiiii tabiiiii
@mcaglf peki öyleyse sorumu cevapla neden yazmıştır kıza
Yalan söylüyor. Seni kandırmak için yanlızligini ya da kırgınlığını onu anlayan ilk insanda ya da gerçekten anlaşıldığını kişiye yazma gereği hissetti.
*hissettiği
@mcaglf yani ona karşı hala bişeyler hissediyor?
Bilmiyorum anlaşıldığını düşündüğü en son yer orası diye yazmış diye düşünüyorum. Duygusu var mı yokmu bilemem ama seni sinir etmek için yazmadığı kesin.
@mcaglf hayşr kizdirmak icin
inanma
İmkansız. İlk döndüğü yer orasıysa bir şey var orada. Belki huzur belki güven ama bir şey var.
Yengeç burcu oda kafamı karıştırmaya çalışıyor bence 😂
Ne çıkarım var? Hemcinsimi korusam anlarım ama onu da yapmıyorum. Orada bir şey var.
@mcaglf o kızdan yalan söylediği için ona ayrılmıştı güven olduğunu düşünmüyorum ve benide o kızdan daha çok sevdiğini düşünüyorum çocuklardı birlikteyken çünkü.
seni de sevmiyo
kendini seviyor bi tekyuruyen salyangozlar ya
Hep büyüdük o güzel çocuk duygularımızı kaybettik diye hayıflanırız. Bundan sebep çocukken hissettiğimiz şeyler daha gerçek ve saftır. O yüzden çocuklar dı deyip geçme.
@mcaglf o zaman ona dönerdi barışmazdı ben sil dedim diye silmezdi bunlarda var
Onunla ne konuştuğunu bilmiyorsun. Belki gitmek istedi o istemedi. Onu seviyor demiyorum ne olduğunu bilmiyorum ama sadece kıskandırmak için değil.