Eski sevgilisine hakaret ettiğim için haddini aşma dedi?

Kızlar dün erkek arkadaşımla tartıştık konu da beni hiçbir yere götürmemesi bana gelince dışarı çıkmak istemiyorum sevmiyorum bunaltma beni demesiydi ve bu çocuk eski sevgilisi için her haftasonu şehir dışına onun yanına giden çocuktu ben de bunu söyledim benim için hiçbir yere çıkmıyorsun bir parka dahi çıkmıyorsun sürekli evdeyiz ama o orsp için her hafta sonu şehir bile değiştiriyormuşsun dedim ve bana orsp dediğin kız benim eskim dedi? ben de bunun üzerine sinirlendim bana karşı onu savunduğu için çünkü o benim eski sevgilime ağır hakaretler ettiğinde ağzımı dahi açmamıştım ben bunu dedikten sonra çocuk bir anda bambaşka birine büründü bana haddini aşma sınırını bil belanı sikmiyim dedi 😃 o benim geçmişim ve sen ona hakaret edemezsin dedi böyle devam edersen savunmaya devam edeceğim diyip üste çıktı ve beni azarladı dün geceden beri ne yazıyor ne arıyor bu sabah yazdı onda da azarladı aynı mevzu için madem bu kadar savunacaksın git avukatlığını yap dedim o kız için beni eziyorsun dedim Kızlar cidden bu konu benim çık ağrıma gitti siz olsanız ne yapardınız nasıl bir tepki verirdiniz ve sizce neden böylr yapıyor zaten ilişkimiz başlamadan iki gün öncesinde o kızla görüşüyordu kızın bunu aldatmasına rağmen kız orspnn teki neden bizim gibiler değilde öyleleri değer görüyor anlam veremiyorum kızla snapleşiyordu ve ilişkimizin başında bana yanlışlıkla onun adını söylemişti hala da unutamam bu mevzuyu sürekli bana karşı bir sıcak bir soğuk acımadan çok ağır sözler söylüyor sonra özür diliyor her gün farklı biri oluyor hakaretler ediyor.
Eski sevgilisine hakaret ettiğim için haddini aşma dedi?