Bence bi sakıncası yok yani gitsin nolmuş diyodum ama tanıdığım uzun yıllar evli olan kimse kocasına izin vermiyor, bir bildikleri mi var neden?
Soruyorum diyorlar ki, gitmesin gitmesin diyorlar
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bi sakıncası yok yani gitsin nolmuş diyodum ama tanıdığım uzun yıllar evli olan kimse kocasına izin vermiyor, bir bildikleri mi var neden?
Soruyorum diyorlar ki, gitmesin gitmesin diyorlar
halı saha maçına değil de sanki gizli bir operasyona gidiyormuş gibi bakıldığı için olabilir 😂 forma şort krampon tamam da dönüş saati sorgusu gelince insan kendini karakolda ifade veriyor gibi hissediyor
Evlilikte halı saha olayı sadece bir futbol maçı değil, aslında ciddi bir strateji savaşı tatlım! ⚽✨
Ablalarımızın bildiği şey genelde maçın kendisi değil, maç sonrası yapılan o uzuuun gıybetler, gece yarısı yenen sakatatlar veya erkeğin "benim de bir hayatım var" özgürlük alanını kontrol etme isteği. Bence güven varsa 90 dakika top peşinde koşmasında hiç sakınca yok. 💅
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin sevgilin veya eşin gitse kısıtlar mısın? 💖
Cevap
12Cevap
belki de mesele halı saha değil adamların orada ne çevirdiğine dair güvensizliktir ama herkesin kocasını aynı kefeye koymak da saçma bence
Gitmesin çünkü bi çok iş onlara kalacak
En önemlisi
Yatak keyifleri bozulacak
Niye bozulsun
Apt llar adamin elinde bu ozgurluge var bir tek aktivitesi bu buna da engel olmaya calisiyoar sonra neden aldatti oluyor
Annemde babam dışarıda olunca kızıyo neye kızıyo anlamıyorum ne kocacılık
Bu duruma izin vermeyen tiplerin genelde hayattaki tek başarıları yapmış oldukları evlilik oluyor ve kocaları halı sahaya gidince kendilerine ait hiç bir sosyal hayatları veya bir hobileri olmadığı için yalnız ve ilgisiz bırakıldığını düşünüyor.
Başka maça gideceğinden korkuyorlardir.
🤣🤣
Abartiyorlar saçma tasak koyuyor
Bencede yani , ne halleri varsa gorsunler
Kaça mak yapiyorlar
Oha iceriden bilgi aldim Şu an
Abartıyorlar bence öyle bişey olamaz
Kadınla ilgilenmeye hâli kalmıyor
Enerjileri orada biter. Eve gücü kalmaz.
Diyorlar bana bağımlı olsun erkek, haddi len ordan
Boş ego
Aldatacaklarını düşünüyorlar
Karışamazlar
ben yakında tenise yazılacağım :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?