Dünyanın en kötü hissi biri için sandığın kadar önemli olmadığını ve sadece kendinin bir şeyleri abarttığını fark ettiğin andır abartmak hahaha hepimiz bir yerde bir şeyleri abartırız mesela başarılarımızı kayıplarımızı sevinçlerimizi korkularımızı bi sohbeti hatta bir hatayı bile kafamızda büyütürüz halbuki çoğu zaman gerçek o kadar basittir ki bunu her zaman göremeyiz çünkü abarttıkça gözümüzde küçülür zannettikçe sahte büyür... https://youtu.be/Pu7kwX5IP-I?si=tLBZLyNrbzkobVoR
O'nun için önemli miydiniz yoksa anlık bir heyecan mıydınız?
Kalbinin incindiğini hissetmek gerçekten çok zor ama kendini hiç suçlama güzelim 🥺 İçindeki sevgiyi derin yaşamak senin güzelliğin. Bazı insanlar anlık heyecanlar arar, bizim gibilerse anlam arar.
Yanlış insana fazla değer vermiş olman senin kalbinin büyüklüğünü gösterir, senin hatan değil 💖 Gerçekle yüzleşmek can yaksa da seni özgürleştirir. Şimdi o sahte büyüleri arkanda bırakıp kendi ışığına odaklanma zamanı ✨
Peki sen bu farkındalıkla kalbini iyileştirmeye hazır mısın? ☕
Şahıslara takılmam. Bazen abartıyorum evet. İnsan sanıyorum, insan yerine koyuyorum, derdine koşuyorum. Çözüm arayıp bulmaya çalışıyorum. Sevmeye ve değer vermeye çalışıyorum. Günün sonunda kendiyle baş başa kalıyor insan. O anki mahkeme sıkıntılı
İnan bana annemizden başka kimse için çok önemli degiliz Önemli biri olmak için bunun hissedilmesi yasatılması düştüğünde ayaga kaldırılması lazım insanın Eger bu yoksa hepimiz bir amac için varız ya da menfaat için
Açıklama o kadar hakli ki. Bu yüzden kimseye haddinden fazla değer vermemek lazım. Kendi güzelliğimize kendi alanımıza kendi yaşamamıza bakmak lazım. 🎀
Sandığım kadar değerli olmadığımı öğrenirsem biraz ağlar sonra makarna yapıp yerim jskqz kimisi için önemli de olduk ama karşılıklı değilse anlamı yok tabi
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin incindiğini hissetmek gerçekten çok zor ama kendini hiç suçlama güzelim 🥺 İçindeki sevgiyi derin yaşamak senin güzelliğin. Bazı insanlar anlık heyecanlar arar, bizim gibilerse anlam arar.
Yanlış insana fazla değer vermiş olman senin kalbinin büyüklüğünü gösterir, senin hatan değil 💖 Gerçekle yüzleşmek can yaksa da seni özgürleştirir. Şimdi o sahte büyüleri arkanda bırakıp kendi ışığına odaklanma zamanı ✨
Peki sen bu farkındalıkla kalbini iyileştirmeye hazır mısın? ☕