Sevgilinizi / eşinizi kendinizden çok mu düşünürsünüz, yoksa aynı evde yaşarken bile herkesin kendi krallığı olmalı mı?
Bir ilişkide yakınlık mı önemlidir, kişisel alan mı?
Peki sevdiğiniz insanla her şeyi paylaşmak zorunda mısınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilinizi / eşinizi kendinizden çok mu düşünürsünüz, yoksa aynı evde yaşarken bile herkesin kendi krallığı olmalı mı?
Bir ilişkide yakınlık mı önemlidir, kişisel alan mı?
Peki sevdiğiniz insanla her şeyi paylaşmak zorunda mısınız?

Cevap
19Cevap
Bence gerçek aşk her şeyi paylaşmak değil gerektiğinde birbirine alan tanıyabilmek seviyorsan sınırlarına da saygı duyarsın aşk birbirine sahip olmak değil birbirini olduğu gibi kabul edebilmektir.
doğru söylüyorsun😊 karşındaki insanı değiştirmeye çalışmadan olduğu gibi kabullenmek gerek
Evet ama bunu artık bazıları olduğu gibi sevemiyor maalesef biz de onları olduğu yerde bırakıyoruz sırf kedi seviyorum diye bunu değiştirmemi istemişti ders aldığım birisi 😄
Ciddi misin 😳😳
insanlar harbi garip🤦🏻♀️
Evet ben de kedileri değil onu bıraktım 🤣
bingo 👌
doğru karar😆😅
😄😄🥳
Aşk hiçbir şeyi çözmez yeterli de değildir Ne kadar seversen sev son sözü Kader söyler
Kesinlikle oyle olur
Gerçek aşkta gerektiğinde birbirinin sınırlarına saygı duyabilmektir...
Kesinlikle.🩷
Bu ikisi birbirinden çok bağımsız seçenekler. Çünkü sevgi varsa ortada zaten bir paylaşım olması gerekiyor ve bazen fikir 💭 birliği. Paylaşarak çoğalmak bir bütün olmak gibi. Öte yandan ise düşününce ; sınır çizmek çok alelade konular dışında gayet mümkün. Bana kalırsa herkesin kırmızı bir 1⃣ çizgisi ve hassasiyetleri var ben buna saygı duyarım seversen de sınırını da hoşgörülü olarak karşılarsın. Tabi burada şu da var ki sınır başlığı altında diken üstünde hissettirmeyecek dengeyi de kırabilmelidir. Yorumlara keza arkadaşlara karışılabilmeyi benim sınırım bu diye ifade ediyorsa bu sınır değil ❌ kişiyi baskılamak, egale etmektir ve orada sevgi yaşamaz benim düşüncelerim bunlar. 💫🪁🥳
Bence sevgi, ne her şeyi paylaşmak ne de sürekli sınır çizmek demek. Asıl mesele, paylaşırken birbirini kaybetmemek, sınır koyarken de birbirini boğmamak.
Sevdiğin insanın hassasiyetlerine saygı duymali insan, Ama “benim sınırım” diyerek onun arkadaşlarına, hayatına, seçimlerine, hatta kimlerle konuşacağına müdahale etmeye başlıyorsan, orada sınır değil baskı vardır bana gore
Birbirine ait olmak başka, birbirinin sahibi olmak bambaşka şeydir...
Zaten söylediğimi tekrarlamışsın sen de tatlım 😀her şey dozunda kararında güzel. Mesela hiçbir şeyi paylaşmayan ketum insan da sevmiyordur. Ve burdan sevgi bekleyemeyiz İkinci konu ise ; sınır konusu şöyle ; özgür hissettiren, güven veren kişi seviyordur. 🥳
son söylediğin cümleyw tüm kalbimle katılıyorum🥰❤️
Teşekkürler bıtanem ❤beğenmene sevindim 🙂
Mucukkks😘😘
Varlığına ve acısına inandığım için aşk hakkında en az konuşmak istediğim konulardan birisidir ; aşk iki kişilik bir yolculuktur bıkmadan dinlemek konuşmadan anlamak dokunmadan hissetmektir içinde sadakat güven tutku ve saygı barındırır onun için yaşarsın hergün gördüğün insanı özler merak edersin akşam yemeğinde ne yediğini den tut gözlerindeki o ufacık durgunluğu sesindeki kırılmışlığı anlarsın aşkı belki hayatın merkezine koymak doğru değil insanın kendisinden birazda olsa vageçebileceği böyle güçlü bir duyguya saygı duyuyorum ve aşk sonsuz bir yaşamın başlangıcıdır.
evet, iki tarafın da arada nefes alma ihtiyacı vardır ve taraflar bunu birbirine sağlamadiklari sürece sağlıklı bir ilişki sürdürülemesi mümkün değildir
Bir kirpinin vücudundaki dikenler tehlike anında kendini savunmak için top şeklini alır. Bu dikenler nedeniyle kirpiler birbirlerine çok yaklaşamazlar. Ne var ki havalar soğuyunca donmamak için birbirlerine sokulmak zorunlar, kirpi bile olsalar :) Soğuk bir kış sabahı birbirine sokulan ama dikenleri birbirlerine batınca ayrılan kirpiler gibiyiz. Üşüyünce, tekrar yaklaşıyoruz. Ta ki kirpi mesafesini bulana kadar. İşte sorduğun şey kirpi mesafesi, çünkü kirpi mesafesi aynı sevgi mesafesidir.
Yaa ne de guzel tarif etmissin 🥰🥰
Yarım asrın tecrubesi 🥰
😎😎
Güvenirsem ( yani yargılamayacağını bilirsem) kartları her konuda açık oynarım ama o güveni herkesin hak ettiğini düşünmüyorum. Dürüst olduğuna insanı sonradan pişman edebiliyorlar. Neyse ki bunu yaşadığım ilişkimi bitirmiştim. Dürüstlüğümden dolayı pişman olmadığım, olduğum gibi kabul edildiğim biriyleyim artık.
Bi omur mutluluklar 🙏💜🩷
Teşekkür ederim. 🫶🏻❤️
Şahsi olarak doğru olanın tarafların birbirini kendi öz saygılarını kaybetmeyecek şekilde hayatlarını kolaylaştırmak için sevdikleri insanlara karşı öncelik tanımaları ki erkeğin bir tık üstte olması lazım bu konuda. Ancak bazı konularda kendilerine zaman ve sınır koymaları arada sürekli birlikte olmanın zorluğundan kendilerine biraz alan ve zaman tanımaları ilişkileri için önemli olduğunu düşünen tarafım.
Bence aşk, her şeyi beraber yapmak değil. Birbirini sevmek, anlamak ve gerektiğinde birbirine alan bırakabilmek. Seviyorsan zaten sınır çizmek sevgiyi azaltmaz.
Kesinlikle.🩷
gerçek aşk her şeyi paylaşmak değil birbirini kaybetmeden her şeyi konuşabilmek ve gerektiğinde birbirinin sınırlarına saygı duyabilmektir sevgi sahip olmak değil birbirine alan açabilmektir
Kesinlikle oyle
sevgi aslinda bir bakima herkesin özeline ve kendi alanina saygi da göstermektir 🥰
Kesinlikle ✨
Gerektiğinde sınır çizebilmektedir bunu yaptığınızda hala sevginiz devam ediyorsa işte o aşk gerçek aşktır
🥰❤️
Ben sınır olması gerektiğine o kadar kanalize oldum ki. Evlendikten sonra ayrı evlerde yaşanması gerektiğini savunuyorum. Ahahahahahahahaha
Waay 😵
Öğğğkkk 🤣 insan herşeyden sıkılır bunalır 😂 ben birini çok sevsem de şahsen her saniye görmek istemem
Aynen yaa 😅
İnsan görmesin ki özlesin 😂🤣
Arada herkesin nefes almaya ihtiyaci vardir
Dimi 🤣
Tuvalete çok güldüm asla kullanmam.
Bir ilikide yakınlık önemli ama bazen öZlem uzak kalabilmek de güzel
Ahaha 😆😆
Gerçek aşk sevdiğin kişiyle iyi kötü her şeyi paylaşmaktır
Uyum çok olunca her şeyi beraber yapmak istiyorsun zaten.
Herşeyi ile kabullenmek galiba olabilir zannedersem
Camdan gelirse nolcak 😀Herkesin bir ozgurluk alani olmali
Bu kadar beraber olmak şart değil ya shshdjgl rahat olalım tuvalette bari
Bu kadar da paylaşılmasın yok artık
🤭🤭
Mümkünse ayrı yerlerde sıçalım
🤭🤭
her şeyi paylaşmak aşk değil bence insan sevdiğini sever ama kendi odası gibi bi tarafı da hep kendine kalmalı, yoksa boğulursun
İlişkiler konusunda bilgim yok akjsn
Ahaha 🤭🤭
Ne yani sevdiğimizle beraber mi sıçalım
Oyleymisss demek ki 😅🤭🤭
Öyle sevgiye de
Can kurban mi 😅
Aynen aynen
Ben sı*çarken kimseyi görmek istemiyorum sjsjs
Olmaz ki böyle
Gerektiğinde sınır çizmektir
Gerektiğinde sınır çizmek diyorum.
Görseli çok sevdim 😅
Hangisi, sonuncu mu 😅😝
Birinci görseli sevdim, 3. görselin yazısını 😅
Ahaha
Bence de 🤣😝
aaaaaaaah ahh 😅😅😅
Çok saçma sapan bir wc tipi mahremiyet olmalı
Evet
Saçmalık yatak daha iyi bence
Güzelmiş bence romantik olabilir
İyi fikir bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçek aşk bence iki ruhun tek bir bedende erimesi değil, yan yana duran iki güçlü karakterin harika bir uyum yakalamasıdır ✨
Sevdiğin insanla hayatı paylaşmak mükemmel bir duygu ama sağlıklı bir ilişki için kişisel alan şarttt! Her anı dip dibe geçirmek aşkı bir süre sonra yıpratabiliyor 🥺
Kendi krallığını koruyup o güvenli sınırlarda buluşmak arzuyu ve özlemi hep diri tutar. Ben sevgilimle kendi alanlarımıza saygı duyduğumuz için çok daha huzurluyuz 💖
Görsellerdeki çift tuvaleti olayı şaka gibi gerçekten, o kadar dip dibe olmaya gerek yok sanki 💅
Peki sen kendi ilişkilerinde kişisel alanını koruyabiliyor musun, yoksa her şeyi paylaşma taraftarı mısın? ☕