Erkek arkadaşım için yapmadığım fedakârlıklar kalmadı, olabilecek en ideal eş potansiyeli taşıyorum karakter olarak ama hâlâ hak ettiğim değeri ve ilgiyi alamıyorum
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
Bilen biliyor, bilmiyorsa doğru kişi değildir...
iyi erkeğin de değeri bilinmez
İyi bir insan olmakla hak ettiğin değeri görmek aynı değil. Şayet kendimden biliyorum sevdiğim insanlar için gözümü kırpmadan her istediklerini yapardım fakat bu onlardan değer görmektense en değer vermedikleri insan olmamı sağladı.
Değer görmek için biraz kendine değer vermek gerekiyor. Saygı görmek için kendine saygı duyman gerektiği gibi. Şayet ben ne zaman elimi eteğimi çektim. Beni sevsinler diye kendimi feda etmeyi bıraktım. Sevmeye, saygı duymaya başladılar. O yüzden her insan öyle zannettiğin gibi iyiliği falan hak etmiyor. Öyle değer verilmesini, iyi olunmasını. Herkese anladığı dilden konuşmak gerekiyor biraz.
Ve bunun kötülük olduğunu da düşünmüyorum. İnsanlar o kadar da iyi değiller. Öyle iyi bir insan olmak insanlar bunu enayilik zannediyorlar. O yüzden yine iyi olabilirsin. Fakat standartların olmalı. Mesela şu hareketi yapan bir erkekle benim işim olmaz diyebilmelisin. Bırak o seni elde etmek için çabalasın. İyi bir kadın bulmak bu devirde zor. Fakat bunun da kıymetini bilemeyecekse çokta şey etmemek lazım...
Sen kendini doğru ve ideal bir eş adayı olarak görebilirsin ama erkek arkadaşın öyle düşünmüyor olabilir; ilişkilerde birbirinizden fazla beklentinizin olması sizi mutsuzluğa sürükleyebilir, o yüzden bu düşünce yapısından uzaklaşman gerekiyor. "İdeal eş adayı olarak düşünüyorum ama ilgi göremiyorum" demek ilişkiyi sarsar.
Neden potansiyel eş adayı olarak görmesin beni?, benim hatam kusurum yalanım dolanım terbiyesizliğm ahlaksızlığım yok ki ben onu potansiyel eş olarak görüyor muyum bu sorgulanmalı ama suçlu benim değilim tek hatam fazla fedakar tamamcı olmamdır
Sana suçlusun demiyorum sadece ilişkiler de her iki tarafında aynı şeyi düşünmesi gerekiyor ki evlilik olsun erkek arkadaşının bu konuda ne düşündüğü önemlidir
Demek sen daha hayatın sillesını yememıssın neyse ki ben yedım aklım başıma geldi sevgiliye fazla ilgi değer verırsen karşılığını alamazsın cepten görünürsün ve ilişki bir yere kadar devam eder ilişkıyı saglıjlı ilerletmek istiyorsan eğer ayağın frende ilerleyeceksın
Ben hayatımın sillesini kardeşim vefat ettiğinde telefonda arayacak kimseyi bulamadığım da yedim
Açıkçası aynı şeyi bende eski sevgilim için yaptım ve sonuç kendisi eski oldu, beni istemedi. Cinsiyet fark etmeksizin bazı kişiler asla değer bilmez ve burunlarının sürtülmesi lazım
Haketmiyorum haketmedim de içimde koca bir ağırlık var nereye yönelicemi bilmiyorum
Dediğim gibi en sonunda sen değersiz olacaksın ve gidişini ızleyececeksin
Ama şöyle bir şey var bu ilişkiden kurtulduğumda ve duygularından daha iyi hissettim ve ne tür bir ilişki istediğimi anladım
İyi kadın konsepti çok yanlış anlaşılıyor. Yine karakterli ol sadık ol ama sınırların olsun. Niye sınırsız fedakarlık yaparsın ki? Ayrıca evli olmadığın bir adama bu kadar iyi niyet iyi değil. Altının değerini sadece altından anlayan anlar.
Bizdeki saygıdan be bacım istesemde kötü umursamaz olamıyorum ah şu kalbim sevdiğim zaman kendim 2. planda oluyorum sana yemin ederim bak her şeyine tamam sorun yok canın sagolsun sen iyi ol sen toparlan diyorum ama beni kim toparlayacak ben onun yanında olduğumu hissetmiyorum da ben neden yalnızım
Böyle şeyleri herkes göremiyor, anlayamıyor, farkına varamıyor. Yapacak ne yazık ki bir şey yok.
Beyfendinin işleri bozuldu neredeyse 2 ay olacak 1 kere bile aramamiş iyi değilim zordaym böyleyim söyleym dedi bana zaman ver dedi tamam dedim git napiyorsan yap iyi ol gel dedim madem yanında olmama izin vermiyorsun dedim ne arıyor nede yazıyor bende bekliyorum ne bi sadakatsizligm oluyor nede bir şeyim sadece dua ede ede bekliyorum
Umarım kıymetin bilinir
Aynen... Ben de zamanında çok iyi ve fedakar oldum bir tane yollu kıza kapıldı gitti aw fare suratlısı
Aynısını yaşadık kardeşim ne yazık ki bende şu an bekliyorum iyi olsun toparlasin bana dönsün diye takip etiği kızlar öneriem çıkıyor kim bilmiyorum bide
Merhametten maraz doğar derler
Hatta daha amiyane bir ara sözü sana
İyiliğe sormuşlar nereye diye sahibimi düdüklemeye demiş
Çünkü kendinden çok fazla veriyorsun, bu da dengeyi bozuyor. Önemli olan verirken alabilmek.
Önemli olan iyi olmak değil. Önemli olan nasıl birine denk geldiğimiz
abla iyilerin değeri bilinmez. ekreklerinde bilinmiyor. yoksa benim manitammısın. bende dun dusundum kız muhtemelen bunları dussunuyordur dedim ve sen yazmıssın onları. ama o 30+
bazen fazla özverili olmak da kötü işte
Kiymet bilinmiyor
İyi olan hiçbir insanın değeri bilinmez hep basit/hakir görülür bunun erkeği kadını yoktur
İyi insanın değeri yok, sınırlarını bilmek güzel, denk gelmek lazım sadece
Demek ki sorun sende değil onda ayrılmayı dene istersen
Doğru kişi değil çünkü bu kadar slk ve enayi olmayin artik valla hiç mi aklınız yok yargılamak istemiyorum ama
Çok iyi olunca hal ettiğin değeri görmüyorsun maalesef
O zaman başkasına yönel mutsuz olduğun bir ilişki yaşama
Beğenmiyor olması da bunun içerisine girmiyor mu
Neyi beğenmiyor tam olarak
Seni?
Neyimi işte ağzımı burnumu mu komik olmayın Allah aşkına bacağımı mi beğenmiyor popom mu güzel değil yoksa göğüslerimi küçük belim mi ince değil çok mu zayıfım acaba ne?
Beni yanlış anladın.
Sen güzel olduğunu düşünebilirsin.
Gerilme lütfen.
Onun gözleri seni beğenmiyor olabilir.
Normaldir.
İyilerle evlenir ama keyfi kötülerle yapar
Genelde iyi olanı üzerler
Bilmiyorsa yanlış kişidir
Bazı kadınlar rkekler bir skm hak etmiyor
Sürekli istediğin için
İyilerin kaybetti bir dünya da yaşıyoruz
Doğru söze ne hacet
Cinsellik yaşandımj
Yok hayır
İstedimi
Hayır ancak foto istedi bende nişan olmadan atamam dedim o kdr
/) aferin
Tam tersini yap
Kıyamıyorum
Kıyanazsan sana kıyarlar
Kıydılar zaten
Kendin etmişsin cicim
demekki yanlis yerdesin
Yanlış yer mi yanlış insan denk gelmesi mi?
Ayrıl
İlişki?
Herhangi bir münasebetim olmadi
Cok üzücü
Kimse iyileri kaldamıyor
O zaman yolver
Nankör çok da ondan
Dua et düzelir
İyi olduğu için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde kendini tamamen adayıp hak ettiğin değeri görememek kadar kalbi kıran başka bir şey yok gerçekten 🥺 Bazen karşı taraf için her şeyi yaptığımızda, maalesef bunu bir lütuf değil, alışkanlık olarak görmeye başlıyorlar. Problem sende veya senin iyiliğinde değil aşkom, sadece sınırlarını çizmediğin için değerin kanıksanmış olabilir.
Biraz geri çekilip kendi hayatına, kendi enerjine odaklanma zamanı geldi bence 💅 Sen üzerine düşenden fazlasını yapmışsın, şimdi sıra onda. Biraz odağını kendine çevirmeye ne dersin? ✨