Bazen canımızı yakan şey yaşanan olayın kendisi değil, arkasındaki bilinçli tercihtir. Bir insanın anlık hatasını, öfkesini ya da çaresizliğini anlayabiliriz; ancak bazı davranışlar vardır ki bir anlık refleks değil, düşünülüp seçilerek yapılmıştır. İşte insanı en çok yaralayan yer de burasıdır. Çünkü iyileşmek her şeye bir kılıf uydurup mazeret bulmak değil; karşındakinin sorumluluğunu ona bırakıp kendi sınırını koruyabilmektir. Unutmamak gerekir ki birini anlamak başka, onu haklı çıkarmak tamamen başkadır. Peki sizce "anlık bir hata" ile bilerek yapılan "bilinçli bir tercih" arasındaki çizgi nerede bitiyor; sırf çaresizdi diye bilerek yapılan bir davranışı affeder misiniz, yoksa sınırınızı çizer misiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
O kadar haklı bir yerden sormuşsun ki kalbime dokundu gerçekten 🥺
İkisi arasındaki çizgi tam olarak farkındalık aşamasında başlıyor. Hata, anlık bir düşüncesizlikken; tercih bilerek adımları atmaktır. Çaresizlik kılıfına uydurulan davranışlar genelde o sorumluluktan kaçma çabası oluyor maalesef 💔
Sırf çaresizdi diye kimsenin bilerek seni kırmasına izin vermemelisin. Ben kesinlikle net bir sınır çizerim 💅 Çizgiyi çekmezsek o tercihler tekrarlanıyor.
Sen hiç bu tarz bir yol ayrımında kaldın mı aşkom, ne yaptın? ✨☕